PDA

Zobacz pełną wersję : Cyklon -relacje

brodawid
04-03-07, 14:41
Witam wszystkich mam 25lat cwicze od 3 z przerwa zaplonowale i jestem w trakcie cyklu na mase z 15 szotow omki i 100tabsow mety
1-10Oma 1ml E5D
1-5Meta 15mg.ED

Odblok "prowiron" po 21 dniu od ostatniego strzalu
Zamierzam zamieszczac tutaj relacje z mojego cyklu dodam ze nie pierwszego ostatni okolo 1,5roku temu
Pozdrawiam i licze na wpisy oraz rady :smile:

vold
04-03-07, 16:05
No cykl taki delikatny ale jeśli to pierwszy cykl to ok. , jeśli chodzi o odblok to clomid i HCG musowo.

Relacje mile widziane :wink:

brodawid
04-03-07, 16:11
Delikatny ale mysle ze wystarczajacy by osiagnac cel -nie jestem zwolennikiem stosowania duzych i czestych dawek

:mrgreen: pozdrawiam

[ Dodano: 05-03-2007, 18:59 ]
chciaz od piatku minelo dopiero 3dni juz czuje jak zbiera sie woda pecznieje jak popkorn hi hi :mrgreen:

[ Dodano: 05-03-2007, 19:02 ]
Cociaz od piatku minelo zaledwie 3 dni ale juz czuje jak nachodze woda pecznieje jak popkorn hi hi hi :mrgreen:

[ Dodano: 05-03-2007, 22:25 ]
dzis zaliczylem normalnie trening zycia na koksie jest po prostu zupelnie inaczej ..prawie jak sex tyle ze puki wole sex to wszystko ok gozej jak bedzie odwrotnie hi hi hi :grin:

szperal
08-03-07, 15:56
czekamy co bedzie dalej...
napisz jak narazie popraiły sie twoje wyniki w podnoszeniu, ile przytyłes??

brodawid
08-03-07, 16:15
Wlasnie dzis po niecalym tygodniu (5dni) stanelem na wadze i ponad 2kg do przodu!!!! mysle ze to super winik natepny raz stane za 5 dni to napisze a sila skoczyla juz o 10 kg!!!!
treningi narazie mam jak na mnie bardzo intesywne + 20min aeroby na gazeli

[ Dodano: 10-03-2007, 22:28 ]
Kolejny trening po prostu-bajka ciezary normalnie sie mnie boja...ha ha hi hi a ruchac sie chce niemozliwie -szok
W poniedzialek 2 raz bede sie wazyl zobaczymy jestem ciekawy ???

szperal
11-03-07, 21:31
tak trzymaj:D czekam na dalsze relacjie. ile teraz podnosisz na płaskiej??

brodawid
11-03-07, 21:44
no wekkend dobiega konca a miska goni miske w zyciu nie wepchalem w siebie tyle kurczaczka "good old chicken.... :mrgreen: yea baby..!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Czuje jak hormony szaleja mi po glowie to normalnie niesamowite staje sie bardziej pewny siebie niz jestem,a generalnie nigdy nie nalezalem do cichych i skromnych ,czuje sie bardziej meski i az emanuje ode mnie sex..pachne sexem na odleglosc do jakich zeczy namowilem dziewczyne :oops: to sie tylko domyslac mozeciehi hi hi ha ha :twisted:
Samopoczucie zajebi....ste :cool:

Ps. to nie prawda ze sterydy powoduja zwrost agresji!!!! Nigdy nie bylem agresywny i nie jestem tez teraz mysle ze to sprawa poukladanej "glowy" :wink:

vold
12-03-07, 08:52
to nie prawda ze sterydy powoduja zwrost agresji prawda powodują szybciej się denerwujesz itd., wiadomo że jak ktoś jest idiota to na cyklu to już będzie totalny idiota ale niestety sterydy dla ludzi odpowiedzialnych.

Dopiero masz 1 tydzień kuracji to tylko metka działa.

brodawid
12-03-07, 22:59
dzis 2raz wazonko i kolejne 2kg czyli razem okolo 5 -szok juz jestem zadowolony zobaczymy co bedzie dalej miesnie nabieraja ksztaltow.
To tyle narazie. :mrgreen:

A propo agreji ja u siebie nie zaobserwowalem zmian owszem jestem bardziej impulsywny jak nie porucham ale generalnie zawsze taki jestem hi hi :lol:

Pawell0712
12-03-07, 23:32
Na cyklu idzie to się człowiek cieszy :mrgreen: ale po cyklu mogą być większe nerwy bo już tak cudnie nie bedzie :cry:

brodawid
13-03-07, 09:05
Trzeba sie z tym liczyc i przygotowac psychicznie bo kiedy tego nie zrobisz natychmiast myslisz o nastepnym koksie a to jest niebezpieczne (sam tak mialem) o dziwo czlowiek jest wiecznie nie zadowolony mimo iz wyglada o wiele lepiej niz wczesniej :wink:

republika
13-03-07, 09:26
beda fotki ?

brodawid
13-03-07, 14:07
Oj niestety narazie nie mam takiej mozliwosci a po za tym moj brzuszek nie nadaje sie do fotografowania-reszta jak najbardziej hi hi :razz:

[ Dodano: 14-03-2007, 10:48 ]
Stalo sie cos strasznego jestem chory-mocno przeziebiony nafaszerowalem sie lekami i wczoraj zwolnilem sie zpracy a dzis nie poszedlem wcale.A najgorsze ze dzis mam trening i byc moze to bardzo nierozsadne ale pojde bede bardzo lajtowo cwiczyl ale musze isc!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: 17-03-2007, 19:04 ]
nie jest dobrze :cry: jest wekkend a ja jestem strasznie slaby i zle sie czuje na treningu bylem ale to nie to!!! dzis i jutro mam zamiar wypoczywac i z domu sie raczej nie ruszac mam nadzieje ze do poniedzialku odzyskam sily :???:

[ Dodano: 19-03-2007, 18:56 ]
Dochodzi 3 tydzien cyklu chorobe mam za soba wiec biore sie za odrabianie strat waga mniej wiecej w miescu 85kg ale wizualnie sie polepszylo zmniejszylem nie co tluszcze i wegle bo brzuch wypycha aeroby 20 min na kazdym treningu -obowiozkowo!!

wiec powoli a do przodu

[ Dodano: 24-03-2007, 18:38 ]
No juz poszlo 7kg a brzuch lekko sie nawet cofnol aerobby daje rade
Juz czuje omke jak zaczyna dzialac lekko bola lydki miesnie spuchniete ale jest git!!! :mrgreen:

vold
24-03-07, 19:14
Czekamy na dalsze relacje, też kiedyś miałem podobny cykl ale to było wiele lat temu.

Powodzenia :wink:

hitman
24-03-07, 21:48
Bardzo fajna relacja........ :razz: Nie wywypało cie jeszcze na plecach albo twarzy? :cry:

brodawid
24-03-07, 22:39
No wlasnie wyobraz sobie ze nic...jestem czysty bez ani jesdnego pryszczyka :mrgreen: narazie super no nie hi hi hi

[ Dodano: 25-03-2007, 14:26 ]
A co do agesywnosci po koksach musz przyznac jedno-cholernie sie wsciekam jak jestem glodny! :evil:

[ Dodano: 25-03-2007, 17:01 ]
no i brak sexu wkur...ia niesamowicie :twisted: :evil: :neutral: :cry: :oops:

[ Dodano: 06-04-2007, 21:58 ]
Mija 5 tydzien meta i po mecie wiec waga narazie stoi ale jeszcze ruszy :grin: