Zobacz pełną wersję : nowy rok nowe postanowienia nowe cele.
czolem byki.
a wiec sprawa ma sie tak: od stycznia zaczynam powoli redukowac. zeby potem znowu 2 miesiace przed wakacjami nie zbijac fatu na wariata.
a ze uwazam ze trzeba sie jakos wspomoc wymyslilem cos takiego:
1-4 cypio 200 mg e3d
4-14 cypio 100 mg eod
14-20 cypio 300 mg e3d
20-30 cypio 100 mg e5d
10-20 tren acet 75mg eod
20-30wino 40mg ed
do tego t3. i tu sprawa sie komplikuje. nigdy tego ne bralem nei wiem gdzie to wcisnac jakie dawki itp.
moja waga na dzien dzisiejszy 85kg.
cel zbicie tluszczu, sucha masa miesniowa.
licze na wasza pomoc. pozdrawiam. i wszystkeigo dobrego w nowym roku.
dzieki za zyczenia... Zaraz wszyscy napiszą zebyś wypelnil ankiete :)
No niezła redukcja ponad pół roku na bombce cosik dużo tego cypio HCG będzie szło do cyklu napisz jaki odblok będzie.
hcg mysalem gdzies od 12 tyg. 500 ui ed. aczkolwiek to wszystko jest do przedyskutowania.
fallenursus
01-01-11, 15:52
co do hcg to nie ma dyskutowania, tylko lecisz caly cykl.
co do t3 to masz w podwieszonych. mozna poleciec ostatnie 5-6 tygodni---masz w powieszonych
10 tyg na winie to jakas pomylka.
cyp 100 c5d i na to tren 75c2d?
wogole mnie sie ten cykl nie podoba:)
ok 24-30 wino??
hcg caly cykl.
100 e5d to juz koncowka cyklu. 20-30 tydz.
ale ok ty tu jestes szefem.
nigdy nie robilem czegos takiego zawsze preferowalem krotkie estry. raz mialem cykl 15 tyg.
fallen wiesz ze z twoim zdaniem sie licze jak z malo kogo. tak ze daj swoja propozyjcie i bedziemy dyskutowac:) innych tez zapraszam do dyskusji. zeby wasz ht zrobil forme do czerwca. a jak ladnie poprosicie to zrobie relacje;)
Skróć ten cykl bo nie będzie efektów , przy takim długim podawaniu testo hcg to jechał bym conajmniej od 3 tyg w dawce 500iu co 5 dni, ale nie ma co robic takiego cyklu, krotszy bedzie o wiele efektywniejszy, przemyśl i napisz a dogramy szczegóły,
a tak na marginesie, ostatni cykl jaki był , dawki i kiedy sie zakończył.
fallenursus
01-01-11, 16:12
1-6 prop npp
przerwa8 tygodni(pct,mostek, twoja sprawa))
1-8 prop
1-6 tren
2-9 wino
2-8 t3(6weeks)+clen(2on2off)
krotko ,ostro i zdrwoiej:)
LeBron23LBJ
01-01-11, 16:53
niezły cyklik. Jestem jak najbardziej ZA jeśli chodzi o relację : )
niezły cyklik. Jestem jak najbardziej ZA jeśli chodzi o relację : )
Też jestem za tylko znając życie to zaraz parę osób zaczną go z błotem mieszać że na saa jedzie.
ost cyklu nie pamietam... dawno dawno temu. 3 lata?? gdzies tam jeszcze mialem zabawe z propem. mysle ze rok off. jednak chcialbym zobaczyc te dlugie estry. cypka i enana nie bralem ile zyje:) tak ze zdecydowanie cypek bedzie szedl na podklad. ok moze skroce ten cyklonik na 20 tyg. i powiedzmy od 6 tyg tren.
fallenursus
01-01-11, 20:52
ost cyklu nie pamietam... dawno dawno temu. 3 lata??
nos ci rosnie stary
przypomniec ci co szlo ostatnio i to nie tak dawno?
zameczysz sie tym dlugim cykle i bedziesz sie sam kopal w tylek ze tak zrobiles:)
wujek przeczytaj calosc. zabawa propem:)
A ja mam postanowienie, żeby po prostu ćwiczyć.
Mało planów - mało rzeczy nieudanych :P
fallenursus
02-01-11, 02:32
jesli redu/recomp to 500 testo na tydzien styka w zupelnosci.
12 tygodni mozna by bylo sie z tym uwinac
pocztyaj pierwsza moja relacje tam gdzie byl wlasnie recomp i t3 szlo pierwszy raz.
albo dwa cykle w pol roku tak masz napisane strone wczesniej.
dobra ok poki co zaczne robic aeroby i zobacze co sie dzieje waga za szybko zacznie leciec to damy ten podklad. jesli bede zadowoolony z efektow. to zrobimy sama druga opcje. czyli prop tren t3 wino.
Opcja fallen'a też mi się bardziej podoba.
Jeśli chcesz to cypio to daj ale nie tak długo:
1 - 15 cyp
13 - 18 wino
6 - 11 tren
dlaczego chcesz jechać tylko na cypio ja osobiscie bym zrobił tak ustawiłbym testosteron
co 8 tyg jak kończysz testo hcg mozna też jeszcze rozwazyć opcje z enanem.
tren bym dał pod koniec winko ale nie sam koniec a winko zeby nachodziło na trena na koniec i t3
w pierwszej częsci cyklu dałbym łagodne anaboliki boldek npp
1-14 boldek
1-8 prop
8-9 hcg
6-14 cypio
16-17 hcg
23-24 hcg
14-22 mix
22- 31 prop
16-23 tren
16-23 T3
20-27 winko
24-30 npp symbolicznie 50 lub 75eod na stawy
plany byly wielkie i wyszedl jeden wielki ch...j. na treningu rozwalilem kolano. odkleila sie rzepka czy cos takeigo. najprawdopodobniej czeka mnie jakas operacja. tak ze z cyklu pewnie w tym roku nici.... a mialo byc tak pieknie. dzieki za rady. :)
O w mordę to coś ty tam robił na tej siłce chciałeś być mocniejszy od stali i w piz....u po robocie to nie źle ale nie podawaj się zszyj kolano i atak.