PDA

Zobacz pełną wersję : Trening bez diety.

Mikekk
30-12-10, 18:14
Witam, Przez rok mojego treningu była dieta bardzo bardzo słaba o ile woogle istniała, I teraz pytanie, Czy jeżeli bym wjechał z dietą w miarę ostrą czy nie było by problemu z nabieraniem masy? Czy nie będzie miało wpływ na to że rok ćwiczyłem bez diety? Słabo się odżywiałem i woogle? Często się zdarzało że był ostry trening przychodziłem do domu jadłem jakieś płatki i jajecznice i szedłem spać.

Patriot
30-12-10, 18:32
zaczniesz rosnąć jak na drożdżach jeśli wcześniej żadnej diety nie było ;)

Mikekk
30-12-10, 18:37
Wyglądało tak mam do szkoły na 12 stawałem o 9 jadłem kaszę manną ale to rzadko najczęściej jakieś płatki i jajecznice i w szkole jadłem kanapki z szynką drobiową. Przyjeżdżałem o godzinie 19 do domu jadłem ryż i jakieś mięso do tego szedłem na siłkę, Trening był dobry moim zdaniem. Wracałem o 21 jadłem jakiś posiłek i szedłem spać i tak przez jakiś rok. jakieś 4 kg zrobiłem. 183 cm i 79 kg wagi 85 wyciskam. I stąd pytanie czy jeżeli wjadę naprawdę z dietą ruszę?

DaN322
30-12-10, 18:48
Nigdy nie jest za późno. :) Ale pierwszy rok na diecie to będzie masakra, ciężko się przerzucić na regularne papu.

opalinho
30-12-10, 20:29
Nigdy nie jest za późno. :) Ale pierwszy rok na diecie to będzie masakra, ciężko się przerzucić na regularne papu.

Co widzisz ciężkiego w regularnym jedzeniu? Chłop chce masować więc ja nie widzę problemu, rozumiem jakby miał rok zrzucać jakiś balast ale nabieranie masy nazywasz masakrą. To jak nazwiesz ostrą i restrykcyjną dietę redukcjyjną?

Mikekk
30-12-10, 23:45
Wszystko ok, Ale zadałem pytanie czy nie miało wpływu ciężkie treningi z bardzo słabym jedzenie? Czy nie rozregulowało jakoś to mojego organizmu? I teraz nie będzie problemu z masowaniem?

wojtas fc
31-12-10, 00:05
nie teraz z dietą będzie tylko lepiej

luo
31-12-10, 11:23
Jedz jak należy i nie wymyślaj głupot

DaN322
04-01-11, 23:28
Co widzisz ciężkiego w regularnym jedzeniu? Chłop chce masować więc ja nie widzę problemu, rozumiem jakby miał rok zrzucać jakiś balast ale nabieranie masy nazywasz masakrą. To jak nazwiesz ostrą i restrykcyjną dietę redukcjyjną?
Może jestem dziwny, ale po pół roku nadal nie jestem w stanie dzień w dzień jeść dokładnie tyle, ile trzeba. Niejadek jestem, więc to wygląda tak, że może miesiąc się uda wpieprzać wystarczająco, a potem mam 2 tygodnie kryzysu, bo jedzenie już mi nosem zaczyna wychodzić. :P

luo
04-01-11, 23:44
Może jestem dziwny, ale po pół roku nadal nie jestem w stanie dzień w dzień jeść dokładnie tyle, ile trzeba. Niejadek jestem, więc to wygląda tak, że może miesiąc się uda wpieprzać wystarczająco, a potem mam 2 tygodnie kryzysu, bo jedzenie już mi nosem zaczyna wychodzić. :P

Dlatego trzeba różnicować dietę, różne mięsa, ryby, kasze. Pełno teraz tego jest. Dieta masowa powinna być smaczna, to nie redukcja kiedy na wszystko trzeba patrzeć

KowalX
05-01-11, 12:52
Witam, Przez rok mojego treningu była dieta bardzo bardzo słaba o ile woogle istniała, I teraz pytanie, Czy jeżeli bym wjechał z dietą w miarę ostrą czy nie było by problemu z nabieraniem masy?

Powinieneś zmieniać sposób żywienia stopniowo by nie roztroić układu pokarmowego.

Mikekk
05-01-11, 19:56
Czyli mniej więcej o czym mówisz? jakie mogą być tego skutki uboczne?

Bull2
05-01-11, 21:15
soczyste bączki

grzendy
08-01-11, 20:35
poprostu rzryj jak najczesciej i najwiecej* i bedzie oki...
*tylko nie odbierz tego jako zaproszenie do Mc Donalds hehe

fallenursus
08-01-11, 21:10
nie bedzie oki. juz drugi glupi post twoj dzisiaj.

Micek185
09-01-11, 02:07
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRASXnPM2PWMkw7Df7LJ5J4bxmphS5-84AIa-9DIFYooNgezN6biRv_6yeU2w

widzisz?ten samochód nie pojedzie bez benzyny tak samo ty nie urośniesz jak nie bedziesz jadł!jedz dużo odpoczywaj długo i cwicz szybko a solidnie.recepta na na sukces!

Merkeni
15-01-11, 18:58
A jak ja rosnac chce i w szerz i w gore to co mam mniejwiecej jesc??

Giro
15-01-11, 22:18
załóż własny temat, ułóż diete, i daj do sprawdzenia. Poczytaj tematy podwieszone Pozdro