PDA

Zobacz pełną wersję : Perfumy

feelthekick
25-12-10, 19:19
Jeżeli interesuje Was zakup fajnych, oryginalnych perfum po cenach znacznie odbiegających od tych sklepowych zapraszam na PW.
Podkreślam, że perfumy są oryginalne a co do ceny na pewno się dogadamy;}

Nie dajmy się marżom perfumerii !

przykładowo paco rabanne 1 million w perfumerii kupisz za jakies 250+zł, ja sprzedam Ci je za 160zł

http://www.youtube.com/watch?v=fx3rfXb1bpA&feature=player_embedded

Albo

acqua di Gio za 200 -> w sklepie grubo ponad 300,nawet ponad 400 ;}

Jestem w stanie 'załatwić' praktycznie wszystkie perfumy dobrych marek

PM me ;}

Paker666
26-12-10, 04:46
moze podaj jakąś strone do tych perfum oferowanych przez Cb, allegro czy jakaś inna gdzie je oferujesz

ht
26-12-10, 10:13
hmm kolego na warszawce tez sa praktycznie wszystkie marki do zalatwienia. flakony nie do poznania. jaka mamy pewnosc ze masz oryginaly??

yaro09
26-12-10, 11:24
no wlasnie.. podaj jakas str, na allegro ich nie sprzedajesz?

rmn
26-12-10, 11:55
mnie by interesowały zielone lacosty o ile masz oryginały, masz takie?

sts
26-12-10, 12:09
oryginalne podróbki.

kubaCK
26-12-10, 12:28
made in turkey, tez takie wam zalatwie
piszcie priv;]

feelthekick
26-12-10, 13:41
Oryginalne !!!
Nie, nie mam zadnego sklepu, dziala to na tej zasadzie -> mam kumpla w USA, daje mu cynk co mi potzreba (konrketne perfumki) on mi je przysyla, dlatego, jezeli cos chcecie to 100% pewnosci, ze je wezmiecie (brzmi to jakbym Wam chcial wcisnac podrobki, ale chodzi o to, ze jak ja juz je od niego kupie, to zebym je opchnal), kolega kupuje po cenach hmm troche wyzszych niz hurtowych, a jak wiecie, albo nie wiecie koszt wyrodukowania takich perfum jest ZNACZACA nizszy od ich cen na polkach sklepowych.

Sam uzywam 1million, ciocia chanel mademoiselle i nikt nie narzeka, a zaplacil o xxx zł mniej.

dzisiaj jestem troche zabiegany, takze napisze cos wieczorem ew jutro.

Patriot
26-12-10, 15:15
może i oryginały, ale bawienie się w takie interesy są trochę "niebezpieczne", ale lubisz ryzyko to jak chcesz ;p
porobią Ci zamówienia, zapłacisz 1tys zł, a później nikt od ciebie ich nie weźmie, albo najpierw karzesz wpłacać hajs to też większość pewnie zrezygnuję
a ile sobie bierzesz ? jakoś procentowo wyliczasz czy jak? ; p bo raczej czysto charytatywnie tego nie robisz

fallenursus
26-12-10, 16:11
orginalne ze straganu od chincyka czy araba w usa.
wiem wiem, bardzo tanio je masz.
ja wsumie tez:)
org. perfumy w ameryce sa drogie.usa jak i kanada.

breku
26-12-10, 17:05
polecam podróbki marki FM, są to zapachy orginalnych firm takich jak hugo boss czy inne, ale poprostu trzymają krócej, polecam Perfum klasyczny FM 52, dobra próbka.

yaro09
26-12-10, 17:33
kupilem kiedys hugo bossa energise od FM i wiecej nie kupie, lepiej dodac troche wiecej i miec cos porządnego, oryginal to oryginal..

felthekick ja bym na Twoim miejscu na allegro sprzedawal jak masz mozliwosc zamawiac z usa, przeciez monza nawet niezle na tym zarobic[/URL][URL="http://www.e-gym.member.php?10254-feelthekick"] (http://www.e-gym.member.php?10254-feelthekick)

Fehu
26-12-10, 18:07
orginalne ze straganu od chincyka czy araba w usa.
wiem wiem, bardzo tanio je masz.
ja wsumie tez:)
org. perfumy w ameryce sa drogie.usa jak i kanada.

też tak myślę, podróby tylko że z rynku USA
nie ma takiego czegoś jak "oryginalne" i dużo taniej...
o ile zniżki rzędu 10% są możliwe o tyle 30-40% to się w naturze nie zdarza...

ja tam wole sobie pójść do rossmana i kupić coś za 50zł
niż wydać 150 za podróbkę jakiegoś super zapachu..., a na pełen oryginał
mnie nie stać ;) chociaż kiedyś może sobie zafunduje

sts
26-12-10, 18:58
znajomi też sprzedają oryginalne podróbki niby 200zł a to nawet niewarte 20zł.

feelthekick
26-12-10, 21:01
Dzieki za rozkrecenie "biznesu" do kieszonkowego ....
nie zrobie tajemnicy, ze za perfumy bralbym dla siebie 20-25zł. Dlaczego od razu psizecie ze podroby, skoro ich nawet nie widzieliscie..
ZLOZENIE - cos taniej to pdoroba troche mnie smieszy.
Tak, preferowałbym wpłatę z góry - inaczej jest to zbyt ryzykowne.
FM ?? pfff mam znajomych, ktorzY sie tym zajmują jasne wpadnie im ponziej kilka stowek meisiecznie ale tzreba sie temu w miare duzo posiwecic czasowo.. ja osobiscie nie kupie nigdy zadnych perfum od FM, wolę dolozyc troche zł i mieć cos lepszej jakosci, oryginalnego yaro - energise moj brat kupil 75 bodaj za 110zl w rossmanie oryginalne bossa i zapach utzrymuje sie zajebiscie dlugo -> dluzej niz od moich 1million, ale to kwestia tego, ze bossy zawsze mialy zapachy bardzo trwale i intensywne.

swoją drogą -> ma ktoś może 1milliony ? kupione w skepie chcialbym porownac trwalosc moich, do waszych ;

yaro09
27-12-10, 14:43
to ile by u Ciebie kosztowal np taki hugo boss energise, standardowe opakowanie 125ml, juz z wliczonymi kosztami wysylki itd?

feelthekick
27-12-10, 23:43
155zł + koszty przesylki, to ok 15zł, mysel ze nawet mniej

mtm
27-12-10, 23:46
mam miliona , ale chuj wie ile trzyma .

feelthekick
28-12-10, 00:02
ja od kiedy pamietam zawsze narzekalem na trfalosc perfum, tych ze sklepu rowniez ;)
pewnie i węch sie przywyczaja po jakiejs godzinie do 'swojego' zapachu, a druga sprawa, ze nie powinno się zaostawiac SMUGI zapachu idąc p chodniku, zapach powinien byc dyskretny, ale wyczuwalny..
i zalezy tez od pH skory, odpowiedniego nawilzenia, miejsca spryskania etc etc

fallenursus
28-12-10, 04:21
chopy ja wam zamiast perfum sprzedam orginalne...

http://www.fashiongoods.us/products/NIKE-SHOX-SHOES-116-s-1.html

orginaly pany!! orginaly!!!

yaro09
28-12-10, 11:15
155zł + koszty przesylki, to ok 15zł, mysel ze nawet mniej

to wychodzi ok 170zł.
na allegro te same oryginaly z perfumerii są po 150zl juz z wysylką, testery po 140zl z wysylka, wiec sie nie oplaca

feelthekick
28-12-10, 14:51
to wychodzi ok 170zł.
na allegro te same oryginaly z perfumerii są po 150zl juz z wysylką, testery po 140zl z wysylka, wiec sie nie oplaca

dyszke jeszcze bym zbił z ceny, u mnie masz rowniez oryginal, a te tansze na allegro co widzialem, to szczerze watpie, ze sa oryginalne..
Jasne, jak dla siebie to tester sie oplaca, bo taniej kupisz, jak na prezent to juz nie wypada raczej ;)
Powiem Wam, ze jak ode mnie to bardziej dla Was oplaca sie cos kosztowniejszego w rzeczywistosci niz taki hugo boss, wtedy widac 'znaczaca roznice w cenie, hcociaz tutaj tez np. ten hugo energise w sklepie 75ml kosztuje jakies 170zł, tutaj masz taka sama cena za 125ml

mtm
28-12-10, 14:56
dobrze że mam jumane testery z pomów wolnocłowych :) po lepszych cenach .

pozdro600

flutebox
28-12-10, 19:56
dobrze, że idę do sklepu i kupuję jak biały człowiek i pierdolę jakieś cichociemne interesy :)

feelthekick
28-12-10, 21:20
i przepłacasz 2krotnie takze POZDRO

dobrze, że idę do sklepu i kupuję jak biały człowiek i pierdolę jakieś cichociemne interesy :)

flutebox
28-12-10, 21:47
2krotnie... ? sorry ale na bezcłowym perfumy są 50- 70 zł tańsze a Ty wyskakujesz z przepłacaniem dwa razy... już pisałem w innym temacie, że mnie tureckie, chińskie czy inne oryginalne podróbki nie kręcą i jak mam zamiar mieć tylko fajną nazwę w fajnej butelce na półce to nie kupuję nic albo kupuję to na co mnie stać a nie jaram się jakimiś podróbami wmawiając sobie, że jestem fajny a nawet lepszy bo mam oryginalne perfumy ale dwa razy taniej... ludzie nie bądźcie naiwni...

Fehu
28-12-10, 23:01
2krotnie... ? sorry ale na bezcłowym perfumy są 50- 70 zł tańsze a Ty wyskakujesz z przepłacaniem dwa razy... już pisałem w innym temacie, że mnie tureckie, chińskie czy inne oryginalne podróbki nie kręcą i jak mam zamiar mieć tylko fajną nazwę w fajnej butelce na półce to nie kupuję nic albo kupuję to na co mnie stać a nie jaram się jakimiś podróbami wmawiając sobie, że jestem fajny a nawet lepszy bo mam oryginalne perfumy ale dwa razy taniej... ludzie nie bądźcie naiwni...

masz sogacza bo mądrze gadasz.
w sumie watek to reklama i powinien zniknąć.
ale że mam dobry humor bo kupiłem w biedronce mandarynki za 2.49/kg
to chwilowo go zostawiam

P.S
gdybyś jednak chciał żeby watek został.
podam Ci mój adres to wyślesz mi "oryginalne" perfumy za 1zł

feelthekick
28-12-10, 23:36

NO SĄ tansze o 50zł i co to ma do mojego tematu !? sorry, ale jak spzredaje mademoiselle, ktore w sklepie kosztują 520zł za 230zł to chyba troche wiecej zostawiasz w sakwie niż 50zł ? I jak zwykle flutebox Twoja tendencja do przekonania o tym, że Twoje słowo jest święte, powiedziałeś sobie coś, że moje są podróbami, sorry -> masz na to jakiś dowód?
FAKT, na rynku większość produktów o cenach znacznie nizszych niz w skepie jest podróbą, zgodze się -> nie znaczy to jdnak, że wsyzstkie, takze swoje dywagacje zachowaj pod poscielą dla siebie.

Mnie tez nie kręcą oryginalne podróbki, nie wmawiam sobie, ze jestem fajny gdy kupie podrobke, bo nie trawie podróbek, wole poszukac czgeos z wyprzedazy jezeli mi sie podoba niz kupc jakas tandetna podrobke (nawet dobzre wykonczaoną).

Już tłum sogi sypie bo tendencja Polaka taka, że jak cos okazyjne to tzreba krzyczeć "PODRÓBA" .. wiem, sam sie nauczyłem nie raz, że w większości przypadków tak jest, podkreslam W WIEKSZOSCI PRZYPADKÓW (nie oznacza to zawsze).

A Fehu jak sie dowartosciujesz tym, ze zamkniesz mój temat luuuziiik zamykaj Pan, nic na tym nie strace bo i tak pomysl zarobienia kilku stowek w sposob uczciwy spalil na panewce, odezwalo się przecięz donośnym głosem kilku 'obeznanych w rynku podrób'

Peace and Love

Bez waśni i luz panowieee, nie chcecie to nie, kitu wam nie żenie.

Tyle ode mnie.

Fehu
28-12-10, 23:45
A Fehu jak sie dowartosciujesz tym, ze zamkniesz mój temat luuuziiik zamykaj Pan, nic na tym nie strace bo i tak pomysl zarobienia kilku stowek w sposob uczciwy spalil na panewce, odezwalo się przecięz donośnym głosem kilku 'obeznanych w rynku podrób'

nie dowartościowuje mnie to.
spójrz ze w podwieszonych mamy odpowiedni temat.
- z zasady wszystkie oferty umieszczane po za tematem do tego przeznaczonym usuwam

P.S
skoro kumpel kupuje w USA to niech dorzuca paragon

fallenursus
28-12-10, 23:57
http://www.overstockperfume.com/

;p

flutebox
29-12-10, 01:02
na tej stornie co podałeś moje perfumy kosztują 231 zł u nas w PL kupię za 280-330 zł w perfumeriach... pomijam allegro itd.
P.S Więc jeżeli masz dwa razy taniej czyli 140 zł fellthekick to niech stracę ale sprawdzę oryginalność Twojej oferty :) chodzi mi o zapach Issey Miyake

(http://www.google.pl/aclk?sa=l&ai=Ce1pmRnkaTeQb0byEB77v3aYGtaeKxwHVj_aeFYyEmCMIAB ACIMeY-AUoA1CI387RB2Dp3M6F7BqgAaPZ9_sDyAEBqQImj_o9g0mWPqo EHE_QP82I_TAIgiOcb77yaicKXCpLom66VtfPuciABZBO&sig=AGiWqtwEK7vyuqjDJaErgAckrUPRaVvB0g&adurl=http://allegro.pl%3Fadw%3D1&rct=j&q=issey%20miyake&cad=rja)

flutebox
29-12-10, 01:16
4113

są one w takim flakonie

flutebox
29-12-10, 01:29
i z paragonem zakupu w USA proszę :)