Zobacz pełn± wersję : Nie wiem czy pić koktajle wysokobiałkowe.
Mam 27 lat i ważę 73 kg mam nadwagę.Wzrostu mam 164 cm.Trenuję na rzeĽbę.I nie wiem czy pić koktajle wysokobiałkowe własnej roboty mam wysoki cholesterol i mam oponkę na brzuchu i nie wiem czy się tyję po tych koktajlach.
Mam 27 lat i ważę 73 kg mam nadwagę.Wzrostu mam 164 cm.Trenuję na rzeĽbę.I nie wiem czy pić koktajle wysokobiałkowe własnej roboty mam wysoki cholesterol i mam oponkę na brzuchu i nie wiem czy się tyję po tych koktajlach.
a z czego je robisz?
białko cie tłuszczem nie zaleje.
A tak w ogole powinienes robić redukcje anie rzeĽbe.
slim shady
23-12-10, 23:46
podaj skład koktajlu
Polecam Ci poczytać tematy podwieszone o odchudzaniu, bardziej Ci to się przyda niż picie tylko koktajli
Pioter1994
24-12-10, 14:02
Trenuję na rzeĽbę.
LOL O mało nie spadłem z krzesła OMG
Na Twoim miejscu zrobiłbym porz±dn± wycinkę (redukcję). Potem masa i na końcu wycinka by to odkryć wszystko. Potem możesz trenować na "rzeĽbę".
PS: AKRO białko też go zaleje tłuszczem jeżeli będzie miał nadmiar.
wysokobiałkowe koktajle pomagaj± nawet w spalaniu tłusczu, bo do metabolizowania ich organizm zużywa dużo energii. Także pij ¶miało koktajle z WPC.
te Twoje wysokokaloryczne odpu¶c.
No nie wiem gdzie mieszkasz ale Mac donalda omijaj szerokim łukiem kręć aero nawet w nocy a wogule to ¶pij na rowerku ale się nie podawaj i twoje motto na dzi¶ ODCHUDZANIE.
Wklej tu skład tego koktajlu .