Zobacz pełną wersję : Wiadomości
Witam. Chłopaki mam problem, a mianowicie chodzi o to,że odpowiadam komuś na PM, zapisuje pól strony, wysyłam a gość ma zatkaną skrzynke i wiadomość znika. Wtedy musze pisać od początku. Jestem gamoniem komputerowym i wkurza mnie to. Moje pytanie jest takie; czy można przed wysłaniem zapisać gdzies tę wiadomość aby nie trzeba było pisać od poczatku? I jeszcze prośba; opróżniajcie skrzynki, ida Święta, będziemy składac życzenia i pisanie kilka razy tego samego jest wkurzające.. Przy okazji życze wszystkim Zdrowych I wesołych Świąt , spełnienia pragnień, wielkich obwodów, pokonywania własnych słabości i rekordów oraz oczywiście TWARDYCH wszystkich części ciała hehe. I bez kontuzji w Nowym Roku. Pozdrawiam.
a nie masz w wysłanych? u mnie są zawsze kopie
W wysłanych są te które sie wyśle, ale jak ktoś ma zapchana skrzynke to wyswietlaja sie hieroglify i wiadomość nie idzie. Wtedy nie jest nigdzie zapisana tylko znika. Może trzeba coś ustawić ?
marcinczwa
22-12-10, 21:47
hmm, raczej nie ma możliwości aby wiadomość się zapisała przed wysłaniem. Być może się mylę i ktoś wie czy i gdzie to ustawić?
hmm, raczej nie ma możliwości aby wiadomość się zapisała przed wysłaniem. Być może się mylę i ktoś wie czy i gdzie to ustawić?
musiała by być opcja kopie robocze
Hermann przed wysłaniem zaznacz tekst i skopiuj do schowka, możesz to zrobić szybko skrótami a wiec - CTRL + A zaznaczasz caly tekst i nastepnie CTRL + C dodajesz tekst do schowka, pozniej jesli wiadomosc zniknie naciskasz tylko CTRL + V i masz go ponownie, pozdrawiam