Zobacz pełną wersję : TSE+cos??
siema moje ciwczenie polega na bieganiu codziennie biegam łykam TSE schudłem juz 4 ,5 kg bardzo sie z tego ciesze llecz chcem z czyms połączyc TSe aby był większy efekt poradzicie mi cos bo ogolnie chodzi mi o spalenie tłuszczy z otyłego brzucha chcem zrobic tak z czyms tse połączyc abym jak połącze to zebym nie tył....sorka za zamotany tekst ale jakos tak na szybkiego pisalem
bieganie i dietka i TSE w zupełności wystarczy abu schudnąc .pamiętaj o systematyce no i oczywiście cierpliwości.zachodowac łatwo ale spalic już jest trudno.PODSTAWA DIETA :evil:
Dokładnie!!
Jak niećwiczysz na siłówni a tylko biegasz to dieta+TSE wystarczy!!
pzdr.
no ok spoko a gdybym zapisał sie na siłownie to z czym mozna to połaczyc bo na siłke to bym sie chetnie zapisał....
Wtedy to Hmb bys sobie mogl kupic na rzezbe to bys elegancko chudl,trzymal diete i robil trening na rzezbe i by bylo dobrze.pozdro :wink:
ps; z ciekawosci tak spytam w ile czasu schudles te 4,5 Kg??
Myśle że wtedy białko jako uzupełnienie diety.
Ale na siłowni się nie chudnie!!
pzdr.
schudłem 4,5 kg schudłem przez połtora miesiaca ale bez zadnej diety niemiałem diety jadłem wszystko oprocz ziemniaków i chleba tse brałem 30 minut przed posiłkami i 30 minut przed treningiem aha i jeszcze nie jadłem nic po 18 czyli tak zwanej kolacji
a tak ogolnie mi chodzi nie o rzezbe na siłowni tylko o siłe gównie o siłe lecz rzezba by sie bardzo przydała....np na plaży na lato 2007 heeee :))
[ Dodano: 03-03-2007, 20:41 ]
powiedzcie mi czy jak bym brał np hmb i te hmb pomoze spalic mi tłuszcz i wyrobie tym siłe to czy jak stane na wage domowa to nie przybedzie mi pare kg ? bo jak juz nadmieniłem w innych postach staram sie dostac do pewnej szkoły a aby sie dostac musze zdac testy sprawnosciowe typu 1 km przebiec jak naszybciej podciagac sie na drązku(do tego walsnie potrzeba mi siły) wiedz spacjalnie chudne aby przebiec szybko km a siły potrzeba mi do podciagania sie....
merol, czyli potrzebujesz sprawności ogulnej nie siły.
Myśle że bieganie, skakanka i podciąganie się na drążku oraz pompki załatwią sprawę.
Ewentualnie możesz się przejść na siłke, ale coś czuje że nie o to tobie chodzi :wink:
pzdr.