PDA

Zobacz pełną wersję : TSE+cos??

merol
03-03-07, 15:50
siema moje ciwczenie polega na bieganiu codziennie biegam łykam TSE schudłem juz 4 ,5 kg bardzo sie z tego ciesze llecz chcem z czyms połączyc TSe aby był większy efekt poradzicie mi cos bo ogolnie chodzi mi o spalenie tłuszczy z otyłego brzucha chcem zrobic tak z czyms tse połączyc abym jak połącze to zebym nie tył....sorka za zamotany tekst ale jakos tak na szybkiego pisalem

woli23
03-03-07, 15:56
bieganie i dietka i TSE w zupełności wystarczy abu schudnąc .pamiętaj o systematyce no i oczywiście cierpliwości.zachodowac łatwo ale spalic już jest trudno.PODSTAWA DIETA :evil:

jonasz7
03-03-07, 17:19
Dokładnie!!
Jak niećwiczysz na siłówni a tylko biegasz to dieta+TSE wystarczy!!
pzdr.

merol
03-03-07, 18:23
no ok spoko a gdybym zapisał sie na siłownie to z czym mozna to połaczyc bo na siłke to bym sie chetnie zapisał....

Odżywek
03-03-07, 18:42
Wtedy to Hmb bys sobie mogl kupic na rzezbe to bys elegancko chudl,trzymal diete i robil trening na rzezbe i by bylo dobrze.pozdro :wink:

ps; z ciekawosci tak spytam w ile czasu schudles te 4,5 Kg??

jonasz7
03-03-07, 19:47
Myśle że wtedy białko jako uzupełnienie diety.
Ale na siłowni się nie chudnie!!
pzdr.

merol
03-03-07, 20:04
schudłem 4,5 kg schudłem przez połtora miesiaca ale bez zadnej diety niemiałem diety jadłem wszystko oprocz ziemniaków i chleba tse brałem 30 minut przed posiłkami i 30 minut przed treningiem aha i jeszcze nie jadłem nic po 18 czyli tak zwanej kolacji

a tak ogolnie mi chodzi nie o rzezbe na siłowni tylko o siłe gównie o siłe lecz rzezba by sie bardzo przydała....np na plaży na lato 2007 heeee :))

[ Dodano: 03-03-2007, 20:41 ]
powiedzcie mi czy jak bym brał np hmb i te hmb pomoze spalic mi tłuszcz i wyrobie tym siłe to czy jak stane na wage domowa to nie przybedzie mi pare kg ? bo jak juz nadmieniłem w innych postach staram sie dostac do pewnej szkoły a aby sie dostac musze zdac testy sprawnosciowe typu 1 km przebiec jak naszybciej podciagac sie na drązku(do tego walsnie potrzeba mi siły) wiedz spacjalnie chudne aby przebiec szybko km a siły potrzeba mi do podciagania sie....

jonasz7
03-03-07, 22:18
merol, czyli potrzebujesz sprawności ogulnej nie siły.
Myśle że bieganie, skakanka i podciąganie się na drążku oraz pompki załatwią sprawę.
Ewentualnie możesz się przejść na siłke, ale coś czuje że nie o to tobie chodzi :wink:
pzdr.