PDA

Zobacz pełną wersję : Purple Wraath

opalinho
17-12-10, 12:27
Panowie, zastanawiam się nad kupnem Purple Wraath? Czy rzeczywiście czuć różnicę w regeneracji, wytrzymałości i jakości treningu. Myslałem nad jakims stackiem przedtreningowym ale wolę chyba zwykłą kofę plus aminki i myślę właśnie nad wyżej wspomnianym produktem. Cena jest dość wysoka choć z drugiej strony mamy 90 porcji za +/- 190 zeta. W innych aminach mamy z reguły 40 porcji i 70-90 tez trzeba wyjebać. Czy rzeczywiście PW jest wart swych pieniędzy?

KowalX
17-12-10, 13:20
Jedna z niewielu film, która zawsze trzyma poziom, przynajmniej w moich oczach. Jeśli faktycznie potrzebne Ci aminy to na pewno będzie to jeden z lepszych wyborów, chociaż nie wiem czy akurat jedna porcja będzie dla Ciebie ok. Możesz pomyśleć też nad np. "Xtend" też dobry. A jeśli chodzi o stack to "white flood" z CL również dobrze klepie.

fallenursus
17-12-10, 13:34
kupuj
nie marudz

mtm
17-12-10, 16:14
jem i dobre .

opalinho
17-12-10, 16:34
jem i dobre .

Przed treningiem porcję pijesz, tak? Rozumiem, że dobre w działaniu a nie tylko w smaku? Zresztą smak olewam, przecież litrami się tego nie pije.

opalinho
17-12-10, 16:39
Jedna z niewielu film, która zawsze trzyma poziom, przynajmniej w moich oczach. Jeśli faktycznie potrzebne Ci aminy to na pewno będzie to jeden z lepszych wyborów, chociaż nie wiem czy akurat jedna porcja będzie dla Ciebie ok. Możesz pomyśleć też nad np. "Xtend" też dobry. A jeśli chodzi o stack to "white flood" z CL również dobrze klepie.

Parę miechów temu dostałem sampla PW i trenowało mi się duzo lepiej. Nie wiem, może to była wkrętka dlatego chiałem poznać Waszą opinię. Pamietam charakterystyczne mrowienie, jak pózniej doczytałem to efekt obecności beta-alaniny, tak?
Na stack i PW raczej nie udupię finansowo, dlatego jak już PW to do tego kofa z Prolab.
Sądzisz, że rzeczywiście aminy są niezbędne? Ćwiczę obecnie na masarkę, pas urósł jakie 2-3cm ale pierdolę to, zima jest. hehe.

mtm
17-12-10, 16:40
Czasem rozrabiam z wodą i pije podczas tr. obecnie z miodem odrazu po piję ( fajnie razem smakuje smak pw cytryna + miód )

KowalX
17-12-10, 18:26
Parę miechów temu dostałem sampla PW i trenowało mi się duzo lepiej. Nie wiem, może to była wkrętka dlatego chiałem poznać Waszą opinię. Pamietam charakterystyczne mrowienie, jak pózniej doczytałem to efekt obecności beta-alaniny, tak?
Na stack i PW raczej nie udupię finansowo, dlatego jak już PW to do tego kofa z Prolab.
Sądzisz, że rzeczywiście aminy są niezbędne? Ćwiczę obecnie na masarkę, pas urósł jakie 2-3cm ale pierdolę to, zima jest. hehe.

Na ok pół godziny przed lub trochę więcej łykaj. Ogólnie dla mnie aminy nie są niezbędne i ich nie stosuję, ale nie jest to placebo i trochę wytrzymałość podnoszą, smak coś jak kompot wiśniowy tyle ,że chemiczny, dla mnie był ok hehe. Choć ja bym za tą cenę wybrał White Flood + coś tam :)