Zobacz pełną wersję : Jaki kolejny cykl?
siemacie, kumpel prosil mnie o pomoc bo mysli nad nastepnym cyklem, jego poprzednie nie uwazam ze dobrze zrobil ale nie moja sprawa.
z tego co mi napisal to brał.
suste 500mg\week
wino 50mg\ed tabsy
i kiedys jeszze
5strzałów deki 200mg\week
wzrost 189zł
waga 100kg
co byscie mu polecili zeby w koncu ten cykl miał ręce i nogi?
ja mu radzilem cos takiego
1 - 4 meta30mg\ed
1 - 10 tyg deka 200mg\week
1 - 11 tyg enan 500mg\week
na odblok HCG, nolva i ATD.
http://www.e-gym.pl/showthread.php?30482-Cykl-Na-rzezbe-i-Spalenie-masy-!!!&p=390535&viewfull=1#post390535 http://forum.animalpak.pl/images/smiles/7.gif
no to chyba bedzie tak
1-4 30mg meta
1-10 deka 400mg\week
1-12 enan 600mg\week
jak najbardziej ok
można by winko na końiec jeszcze :)
jeśli chodzi o odblok to nic o clomid nie napisałeś a to podstawa
fallenursus
16-12-10, 22:22
jak najbardziej ok
można by winko na końiec jeszcze :)
jeśli chodzi o odblok to nic o clomid nie napisałeś a to podstawa
Kurczak nie wiesz ze nolvadex lepiej wplywa na hpta jak clom?
Clom old school serm
Najwazniejsze w tym to hcg.
LeBron23LBJ
16-12-10, 22:34
to Ty Fallen wogole nie uzywasz clomidu? samą nolvą i hcg? Gdzies czytałem, chyba na niebieskim że samą nolvą też jest źle ;]
Już nie wiadomo jak sie odblokowywać. Jeden koksik na siłce jakieś dziwne rozpiski odbloku clomidu stosuje i żyje i dobrze wygląda, przykład: po cyklu przez kilka dni 50 mg clom, potem przez kilka 100 lub 150, potem znowu 50. Tak jakoś chaotycznie, ale nie narzeka.
bo polak tak juz ma ze chocby mial na tacy to kombinowac musi ; )
zarówno clomid jak i nolvadex to sermy a który stosować to już każdego wybór, nawet wrzucałem do dzialu doping artykul clom vs nolva i jednak przeważała nolva. Z tego co zaobserwowałem to dzięki temu że przy tamoxie ida mniejsze dawki nie ma duzego problemu z trądzkiem na PCT u osób na to podatnych.
odnosnie HCG to 5000iu bedzie musialo mu starczyc.
fallenursus
16-12-10, 22:57
PCT is for pussies
clom sie dobrze sprawdzil do stymulacji przysadki podczas cyklu jak nie mialem hcg a cykl byl dlugi.
Chłopisko 100kg, dawki trzeba zwiększyć:
1 - 4/5 meta 40mg
1 - 10 deca 300mg e5d
1 - 11 enant 500mg e5d
injekcja co 5 dni, wszystko do 1 strzykawy , wygodnie i dobrze,
zamiast enant może być jakaś dobra susta lub tańszym kosztem omo, ale osobiście wolał bym enant/cypio.
jak by tak poleciało winko było by jeszcze lepiej: 8 - 13 wino tab 40/50mg dziennie.
.
pogubiłem sie z tym odblokiem >.....
to po cyklu np :oma winstrol sama nolva wystarczy ?? nie wydaje mi sie
Zależy od długości cyklu i od dawek. Przy 500mg przez 12 week najlepiej dać zestaw sermy (tu jak kto woli clom/tamox) + hcg + atd.
Clom musowo i nie ma gadania.
ps: FALUŚ patrząc na awatar cera Ci się poprawiła, koksy dobrze na Ciebie wpływają :)
kazdy kox ma ladna cere :)
fallenursus
18-12-10, 16:53
no niestety w tym wieku to tylko same plusy:)