Zobacz pełną wersję : Po pierwszym cyklu Mono z Universala, co teraz? 2gi cykl.
Witam, właśnie jestem po cyklu kreatynowym, brałem mono z Universala.
Cykl trwał 7 tyg. Niedługo mijają 7 tygodni przerwy i wiem, że czas na coś kolejnego.
Po universalu nie miałem aż takich efektów jak myslalem, a szkoda.
Może źle bralem ? Rano po posiłku 4g i po treningu 4g - waże 75kg i temu tak rozłozyłem, w DNT rano 5g po posilku.
Co teraz brać, co polecacie na drugi cykl ? By były efekty, by nie puścić kasy w błoto, a było warto. ? Jakie są opcje ? Co najskuteczniejsze?
dieta jest najskuteczniejsza.
Podczas pierwszego cyklu dieta była?
tak tak :) więc co na drugi :) ?
Jakie fundusze chcesz przeznaczyc na to ?
Jak cos wiecej to moze dobra opcja bedzie kreta+dobry gainer np
http://********.com.pl/scitec-creatine-pure-500g-p-119.html
i
http://********.com.pl/your-mass-227kg-p-121.html
No szczerze to nie wiem, nie wiem co lepiej, jak to z tym jest. Wiem ze polecali mi wszyscy najpierw mono z universala i teraz pytam fachowcow co dalej :) Jak uwazasz? Jak lepiej, stack czy dalej kreatyna ? No nie znam sie, wole popytac. Posluchac porad.
Keejdzi - ja bralem mono, to drugi raz?
Mono mialem z gainerkiem MUTANT MASS :)
Napisz cos o sobie wiek staż ?
Keejdzi - ja bralem mono, to drugi raz?
Mono mialem z gainerkiem MUTANT MASS :)
Jasne a co to przeszkadza może brac drugi raz.
Napisz jakie masz fundusze :>
Kiedy pierwszy raz brałes kreatyne to tak jakby wsiakala w sucha gąbke.
Teraz przez 7 tyg wyciskałes z niej wode i twoj organizm znowu jest chłonny ;p
Tez kończę mono Universala i nic, porzedni cykl na krecie Olimpa coś tam poszło (przerwa miedzy cyklami = dlugosci cyklu). Wiesz na jednych kreta dział lepiej na innych gorzej a jeszcze inni nie czuja w ogóle. Jeżeli chcesz robić kolejny cykl to spróbuj z ciekawości innej kreatyny. Niby creapure praktycznie każdy taki sam, ale... Myślę, że lepszy efekt bedzie po dwoch dobrych cyklach na mono w ciągu roku niz czterech. Dluzsze przerwy miedzy cyklami w celu uzyskania lepszych rezultatów, Best Body co o tym sadzisz? Niby przerwy miedzy cyklami = dlugosci cyklu wystarcza a jednak cos nie zaskoczylo, bo nie sadze, zeby cos bylo z kreta Universala.
No prosze, tego sie nie spodziewalem. Faktycznie jest jakby bardziej puder. Na poczatku puchy tego nie widac, prawa fizyki dzialaja. Przy wadze 100+ preferuje wieksze dawki, 5g na porcje w ogole nie czuje...
Hmm. Staz to 14 miesiecy,m wiek 19, pierwszy raz bralem kreatynke, i wlasnie ta. Co mam robic ? Kupic cm3 ? Jakis wlasnie jablczan? Sprobowac innej, w tabsach badz nie ? WIem ze polecaja na drugi raz np Cell pump, albo jakis jablczanik typu cm3 .
Mozesz wziąść jakies inne lepsze mono ,skoro po tym nie bylo efektów.
A stacka zostaw na nastepny raz ;p
Takie moje zdanie i tak zrobisz jak zechcesz
sprobuj wiekszych dawek - ja nie odczuwam standardowych dawek kreatyny - musze brac ok 15-20 g dziennie zeby mieć jakiekolwiek efekty , druga sprawa to jak BB napisal - u mnie sie sprawdza najlepiej przyjmowanie kreatyny bez zadnych faz wysycenia przez ok 8-12 tygodni. Wtedy ODCZUWAM działanie kreatyny - sprobuj na sobie bo ja juz tez wczesniej porzucilem kreatyne bo wydawało sie ze na mnie "nie działa"
ps tez nie polecam universala - wg mnie to nie jest creapure tylko zwykły "chinczyk"
kup sobie tez cos przedtreningowego z inną formą kreatyny niż mono - zacznij do mniejszych dawek (pół porcji ?? ) z takich "lżejszych" polecam np olimpowskiego knockouta - kilka mixów kreatyny w tym orotan , nie ma syfnych węgli jak w reszcie super stacków olimpu i cena teraz jest w miare znośna
to cos przedtreningowego z inna forma niz mono to np co ? To ja mam jeszcze do tego cos dokupic, kupic kreatyne i jeszcze cos dodatkowego ? Troche nie czaje, wiec pytam :) I co lepszego ale w proszku chce ?
fajny sklad bez dodatku carbo zalegającego na magazynach (vide massacra z olimpu) - mnie bardzo do gustu przypadł CLOUT z MANa - tez wlasnie prosty sklad bez fajerwerków
na cykl 2 puszki , ? 720g nie starczy ? ile ma trwac cykl ? Ja mialem mono 500 g i zostalo duzo.. to stack kreatynowy to na drugi cykl dobry tak ? Czy jablczan lepej ?
no zostało ci duzo tego mono a efekty mizerne
wystarczt ze kupie tego attacka czy cos jeszcze do tego ? Ten attack to stack ? Czyli warto na drugi cykl ? 720g kupowac tak ? Cos do tego ?
Czy jablczan kupic ?
g-kick - no zostalo, ale bralem jak zalecano..
A mam pytanie :
co to są np :
1. BSN n.o. XPLODE - to jakis stack czy co, bo w skladzie ma jablczany kreatyny jakies itp
2. Dynamitize XPand Xtreme Pump - to tez stack ?
3. cell Pump - to chyba jablczan ?
4. UNIVERSAL Storm -
??
I teraz do tego tez pytania, skad wiadomo ktory stack jest lepszy, jaki brac kiedy , po np kreatynie, jaki jest jablczan lepszy, skad to wszystko wiedziec? Skad wiedziec ktore lepiej ..
Stack to po prostu produkt złożony. Czy będzie tam kreatyna czy nie znaczenia wielkiego nie ma.