PDA

Zobacz pełną wersję : Brzuch

Bloody Man
15-12-10, 16:25
Jaką należy zastosować dietę żeby "odkryć"mięśnie brzucha? Tzn. żeby tłuszczyk spalić? Bo u mnie to jest tak, że widać trochę, ale lepiej byłoby żeby było widać cały " kaloryfer". Dzieki z góry :)

slim shady
15-12-10, 17:17
dietę z ujemnym bilansem kalorycznym, obetnij węglowodany w diecie, a powinieneś otrzymać najszybszy efekt

Bloody Man
15-12-10, 18:25
A mógłby ktoś rozpisać taką dietę? Ja nie za bardzo się znam na tym. A i żeby była jakaś taka "zwykła", bo nie wszystko dam radę kupić.

Mosin
15-12-10, 21:37
Po 1 napisz ile masz lat, wzrost, waga czy coś ćwiczysz czy nie oblicz swój bilans kaloryczny i na jego podstawie dopasuj odpowiednią dietę na redukcje z forum.

Patriot
15-12-10, 21:43
a co w tym za problem, liczysz bilans kcal dla swojej osoby i ujemny czyli w ciągu dnia zjadasz mniej niż potrzebujesz.
Swoją drogą trochę wątpię, że masz tam co odsłaniać, mięśnie brzucha ładnie wyglądają dopiero jak się je zrobi, nabieze masy, grubości,a tak pierwsza lepsza osoba nawet mimo spalenia całego tłuszczu nic tam wielkiego nie pokaże. Twierdzę tak, że Ty nie masz czego odsłaniać, bo jak nie masz pojęcia o diecie to wątpię, że masz zbudowaną jakąś dobrą masę

Bloody Man
15-12-10, 22:17
Nie no, jest tam na pewno. Bo robiłem już A6W po za tym widać troszkę. musze jeszcze popracować nad dolnymi partiami.. Dzieki za rady

lavie_89
15-12-10, 23:52
Ogranicz węglowodany, skup się na treningu. Bardzo dobrze, że próbujesz siły w A6W, jest to świetny trening godny polecenia. Jeżeli jesteś zdeterminowany to osiągniesz zamierzony cel. Nie kieruj się jedynie programami audiotele gdzie po tygodniu z ,,sauna solution'' nie masz grama tłuszczu i idealne mięśnie ;)

Patriot
16-12-10, 11:18
ja tam A6W nigdy bym nie polecił ;p moim zdaniem to dobry trening dla jakiś panienek. robiłem go tam kiedyś doszedłem do 36 czy 37dnia (już nie pamiętam) i jednak uznałem, że jest masa innych lepszych ćwiczeń :)

slim shady
16-12-10, 15:05
Są może i lepsze treningi, ale na pewno nie jest dla panienek, bo nie jest aż tak prosty

Patriot
16-12-10, 15:11
prosty nie jest nie powiem, ale mi chodzi głównie z tego względu, że przy 37dniu już boli mnie kark podczas jego robienia. To nie tylko moja opinia słyszałem od innych tak samo,że kark, plecy bolą nie każdego, ale wielu.

slim shady
16-12-10, 16:36
Mają prawo boleć, ten trening nie angażuje skośnych brzucha, zresztą jestem zdania, że brzuch jest mięśniem jak każdy inny i potrzebuje przynajmniej ten dzień odpoczynku ;)

mtm
16-12-10, 17:22
Robiłem 2 razy te trening i nie wrócę już do niego .

DaN322
22-12-10, 00:27
Dajcie sobie spokój z tym A6W. ABS bardzo "przyjemnie" się ćwiczy, a rezultaty (przynajmniej ja) widzę momentalnie. Do tego dobra redukcja i kaloryfer musi być.