Zobacz pełn± wersję : Co za miast horse power?
Siema!
Dzisiaj byłem w 2 sklepach i nie maj± Ultimate Horse Power, może znacie jaki¶ sklep w Poznaniu gdzie on jest, lub jaki¶ inny zamiennik?
kup na allegro wyjdzie taniej albo w tricepsie albo best body itd patrz na stronie.
Chłopaki a co¶ podobnego do Ultimate Horse Power? Z neta raczej nie chcę zamawiać.
Chłopaki a co¶ podobnego do Ultimate Horse Power? Z neta raczej nie chcę zamawiać.
a co boisz się? na necie masz taniej ja zawsze biorę...
Po prostu mam w robocie tyle roboty że jak wychodzę o 7 to wracam grubo po 20-30 wiec nie mam kiedy odebrać.
Po za tym nie chcę żeby rodzice odbierali paczkę ze względu że nie można im wytłumaczyć że s± to odżywki a nie sterydy ehhh.
Po prostu mam w robocie tyle roboty że jak wychodzę o 7 to wracam grubo po 20-30 wiec nie mam kiedy odebrać.
Po za tym nie chcę żeby rodzice odbierali paczkę ze względu że nie można im wytłumaczyć że s± to odżywki a nie sterydy ehhh.
to kup Green Magnitude zamiast Horse Power je¶li dostaniesz
Napalm !!!!!!!!!!! zostaje przy swoim :D
Napalm !!!!!!!!!!! zostaje przy swoim :D
napal tylko przed treningiem a GM by brał codzień jak HP więc GM lepiej.
bartek9009
12-12-10, 22:11
Sory ze sie wtracam.
Mam dwie puchy HP . I planuje brac 2x dziennie po 20 gram . W dziennej porcji jest 8 g kreatyny.Nie za mało? Wystarczy czy dokupic pojedyncza forme krety?
Pozdro
green magnitude i wyjdzie Ci na tym jeszcze lepiej niż na końskim pałerze :)
Sory ze sie wtracam.
Mam dwie puchy HP . I planuje brac 2x dziennie po 20 gram . W dziennej porcji jest 8 g kreatyny.Nie za mało? Wystarczy czy dokupic pojedyncza forme krety?
Pozdro
wystarczy jak chcesz to jedynie shotguna v3 to cię zniszczy :)
to bierz po 25g :).
albo dokup mono jak chcesz.
mało/dużo to pojęcie względne dla mnie mało, dla niektórych będzie ok :)
W końcu trafiłem w sklepie na Horse Powe, choć się napaliłem na Green Magnitude- bo lepszy smak.
Mam Horse Powe, jak to teraz brać?
Wszędzie jest napisane że 1/2 porcji tzn. 0,5 tej łyżki, która się znajduje w ¶rodku?
W dni treningowe biorę 30 min przed pierwszym posiłkiem i 30 min przed treningiem
W dni nietreningowe 30 min przed pierwszym posiłkiem i 6-8 godzin póĽniej drug± porcję?
1/2 to pół łyżki to jest ok 10g?
czyli dziennie 20g wychodzi?
aaahhh
Pijecie z mlekiem, sokiem wod± itp?
2x razy dziennie miarkę cał± a nie żadne pół..
z wod± ale ch..wy smak cóż życie.
smak chujowy i wg. mnie działanie też gorsze :P
Prezydent_1c
13-12-10, 21:56
Lepiej pij z sokiem, smak jest daleki od ideału. Zawsze mnie w Hp denerwuje swędzzenie ciała ale odzywke testowalem i bylem zadowolony. I polecam brac z mono i zaczynac od mniejszych dawek bo pozniej trzeba wiecej brac zeby poczuc "efekt".
To dobrze że cię spytałem Was. Dzi¶ pierwszy raz przed siłowni± zabrałem pół nabierki i wymieszałem z wod±.
Powiem szczerze że my¶lałem że będzie gorsze. W sumie nie wiem co to za smak, co¶ cytrynowego, waniliowego delikatnie kwaskowe.
Mama stwierdziła że ładnie pachnie hee. Trochę na siłowni mi się odbijało HP ale to chyba ze względu że piłem wodę gazowan± bo skończyła mi się niegazowana.
Od jutra id± już pełne łyżki mam nadzieję że będzie wszystko na wielki +.
Chłopaki szybkie pytanie.
Rano biorę Horse Powe 30 min przed posiłkiem.
Czy drug± porcję czyli po ok 8 godzinach lub 30 min przed treningiem mogę zabrać z Profi Whey Mass?
Bo kupiłem sobie Profi Whey Mass a nie chce mi się mieszać 2 razy i pić pierw Horse Powe i po chwili Profi Whey Mass.
aaa co¶ innego za miast Profi Whey Mass znacie? Bo trochę kitowato wygl±da z porcjami.
hp 2 porcje po treningu daj