PDA

Zobacz pełną wersję : mutant mass a dieta i przybieranie masy

nwa
09-12-10, 17:17
Witam wszystkich,

Trenuje obecnie na mase. Nie mam zadnej diety pod katem masy, ze wzgledu na tryb zycia. Pomimo braku diety staram sie spozywac jak najwiecej bialka, owocow, warzyw. Cukry oraz tluszcze w malych ilosciach. Do tego zajadam odzywke Mutant Mass. W ciagu ostatnich 2 miesiecy przybralem na masie 5 kilogramow. Z tego co widze otluszczylo mnie troche. Nie wiem w jakim stopniu przybranie na masie jest to przyrost masy miesniowej a na ile przyrost tluszczu. Czy nadal zajadac Mutant Mass, a od lutego zaczac zrzucanie tluszczu aby do wiosny uwidocznic miesnie czy moze teraz odrazu odstawic Mutant Mass o moze zamiast miesni poprostu otluszczam sie?

Macie moze jakies doswiadczenia w tym temacie?

Pozdrawiam

KowalX
09-12-10, 21:58
Pomimo braku diety staram sie spozywac jak najwiecej bialka, owocow, warzyw. Cukry oraz tluszcze w malych ilosciach. Do tego zajadam odzywke Mutant Mass.

Czasami się zastanawiam czemu ludzie ograniczają produkty zawierające węglowodany skoro można w nich znaleźć wiele cennych substancji, a zamiast tego ładują węglowodany z plastikowych pudełek mimo iż nie mają problemu z dostarczeniem kalorii. Po co wybierać chemię...

LeBron23LBJ
09-12-10, 22:02
jeśli ładujesz porcje które zaleca producent mutant massa to nic dziwnego że cie zalewa. Proponuję inny gainer tak w ogóle. Ale na początek zajmij się żywieniem! Warunki nie warunki, jakoś tą diete trzeba dopracować. Jeśli komuś zależy to da rade.

opalinho
09-12-10, 23:15
Starasz się "spozywać jak najwięcej owoców" ale "ograniczasz cukry". Nie czaję.