Zobacz pełną wersję : Massdrol & clomed
Witam. Zamierzam kupic ten PH wraz z odblokiem i potrzeboje sie doradzic sie was co do tego moge jeszcze zastosowac moj cel to masa i sila. Wiem ze powinienem zastosowac oslone (tylko jaka jest dobra ) i jakies bialko (co polecacie do dobrego efektu)
grzesiek k
06-12-10, 20:46
nie lepiej zainwestować w SAA?
co do pct nic nie poradze bo sie nie bawie w ph
osłonke dobra na watrobe pasowało by zapodać wiec-eselive lub Essentiale Forte jakies witaminy tez mozesz dać
białko to popatrz na skład i bedziesz wiedział jakie jest dobre...omijaj szerokim łukiem biała takich firm jak oxy-gen i tego typu gdzie na op.pisze np 100%białka a tak naprawde jest 3%,patrz na firmy tego typu jak-Olimp,muscletech,trec itp
nie uparlem sie na ph hehe i mam jeszcze jedno pytanie jak bede wybieral suple do tego cyklu to jakie powinienem wybrac :
czy samo bialko
czy jakis gainer masowy
grzesiek k
06-12-10, 20:57
hmm...widze ze nie w temacie jestes
podstawowa paleta supli jest:białko,amino,kreta,carbo i gainer jak Ci posiłek ucieknie lub nie dasz rady zjesc bo nie ma czasu,wiec teraz sam sobie odp co musisz dokupic
masz racje jestem troche zielony ale wydaj mi sie ze powinienem zastosowac bialko o zawartosci bialka 80 %
grzesiek k
06-12-10, 21:16
skoro jestes zielony to polecam odstawic ph
odzywki beda w sam raz...
kup to co pisałem a efekty beda niezłe,
pozdro
Zgadzam się z tym co Grzesiek k napisał .......
ph odstaw a zakum sobie Białko-Bcaa-Kreatynę-booster testosteronu-Gainer ja bym jeszcze dokupił glutaminę ..... i będzie ok ....ale to juz od ciebie zależy co wybierzesz
a jeśli chodzi o ph to na odblok Clomed wystarczy... do tego białko i kreatynę daj i ciągnij od poczatku cyklu z ph i jakieś 4-5 tyg po cyklu ....... z miejsca po ph na 2dzień po ostatniej tablecie clomed ....
i jak zawsze dieta to podstawa ....
Jak nie wiesz co do SAA/PH dokupić w postaci supli to znaczy, że jeszcze powinieneś te zabawki odstawić na pewien czas.
Narg wiesz że chłopak zrobi tak jak będzie uważał ,od tego jest forum żeby się dowiadywać no ale też jakaś wiedza podstawowa jest potrzebna ........ a przeważnie na odblok po ph miałem 24 tab clomidu .. :P
fallenursus
07-12-10, 13:56
takich pytan sie nie zadaje siegajac po steroidy. nie tlumacz sobie ze superdrol(mdrol) to pro-hormon. nie dosc ze jeden z najstarszych znanych steroidow to na dodatek jeden z najbardziej toxycznych. odpusc sobie narazie.
dzieki za pomoc juz wiem co robic :)
grzesiek k
08-12-10, 19:50
no to napisz co zrobisz,
dawaj
grzechu-82
08-12-10, 22:04
Mniej mnie wątroba waliła po mietku niż po tym
teraz to dieta i bialko Dymatize - Elite Whey Protein jak skoncze to zaczne stosowac massdrol i clomed wraz z z bialkiem witaminami i oslona pozniej zrobie sobie z 5 tygodni bez odrzywek i pozniej znow bialko co o tym myslisz Grzesiek k
LeBron23LBJ
09-12-10, 19:42
twój poziom wiedzy jest naprawde ubogi. Z taką wiedzą nie bierz się za ph czy saa. A cóż to takiego jest białko, że chcesz to raz stosować potem robic przerwe? To można brać cały rok. Odsyłam do działu suplementy i odżywki, radze poczytać podwieszone tematy a jak będziesz jeszcze miał wątpliwości załozyć nowy.
grzesiek k
11-12-10, 20:06
teraz to dieta i bialko Dymatize - Elite Whey Protein jak skoncze to zaczne stosowac massdrol i clomed wraz z z bialkiem witaminami i oslona pozniej zrobie sobie z 5 tygodni bez odrzywek i pozniej znow bialko co o tym myslisz Grzesiek k
stary co z toba?sprzedaj lub wywal te ph,cloma zostaw na dalsza mete duzo dalsza...odzywek tego typu nie stosujemy cyklicznie czyli białko,carbo i gainer to musi isc cały czas zeby były jakies efety.cykl mozna robic z innych takich jak kreta itd.jesli nie masz kasy zawsze mozesz robic domowy shake w pełni zastepuje typ.gainera jesli chcesz to podbij na pw to dam ci kilka przepisów bo widze ze krucho z kasa u ciebie zeby zapodac pełna palete supli
brak wiedzy odstaw PH bo to nie tiktaki.