PDA

Zobacz pełną wersję : Massdrol & clomed

artidks
06-12-10, 20:37
Witam. Zamierzam kupic ten PH wraz z odblokiem i potrzeboje sie doradzic sie was co do tego moge jeszcze zastosowac moj cel to masa i sila. Wiem ze powinienem zastosowac oslone (tylko jaka jest dobra ) i jakies bialko (co polecacie do dobrego efektu)

grzesiek k
06-12-10, 20:46
nie lepiej zainwestować w SAA?
co do pct nic nie poradze bo sie nie bawie w ph
osłonke dobra na watrobe pasowało by zapodać wiec-eselive lub Essentiale Forte jakies witaminy tez mozesz dać
białko to popatrz na skład i bedziesz wiedział jakie jest dobre...omijaj szerokim łukiem biała takich firm jak oxy-gen i tego typu gdzie na op.pisze np 100%białka a tak naprawde jest 3%,patrz na firmy tego typu jak-Olimp,muscletech,trec itp

artidks
06-12-10, 20:51
nie uparlem sie na ph hehe i mam jeszcze jedno pytanie jak bede wybieral suple do tego cyklu to jakie powinienem wybrac :
czy samo bialko
czy jakis gainer masowy

grzesiek k
06-12-10, 20:57
hmm...widze ze nie w temacie jestes
podstawowa paleta supli jest:białko,amino,kreta,carbo i gainer jak Ci posiłek ucieknie lub nie dasz rady zjesc bo nie ma czasu,wiec teraz sam sobie odp co musisz dokupic

artidks
06-12-10, 20:59
masz racje jestem troche zielony ale wydaj mi sie ze powinienem zastosowac bialko o zawartosci bialka 80 %

grzesiek k
06-12-10, 21:16
skoro jestes zielony to polecam odstawic ph
odzywki beda w sam raz...
kup to co pisałem a efekty beda niezłe,
pozdro

piuras86
06-12-10, 23:44
Zgadzam się z tym co Grzesiek k napisał .......

ph odstaw a zakum sobie Białko-Bcaa-Kreatynę-booster testosteronu-Gainer ja bym jeszcze dokupił glutaminę ..... i będzie ok ....ale to juz od ciebie zależy co wybierzesz

a jeśli chodzi o ph to na odblok Clomed wystarczy... do tego białko i kreatynę daj i ciągnij od poczatku cyklu z ph i jakieś 4-5 tyg po cyklu ....... z miejsca po ph na 2dzień po ostatniej tablecie clomed ....
i jak zawsze dieta to podstawa ....

D3
07-12-10, 09:27
Jak nie wiesz co do SAA/PH dokupić w postaci supli to znaczy, że jeszcze powinieneś te zabawki odstawić na pewien czas.

piuras86
07-12-10, 12:35
Narg wiesz że chłopak zrobi tak jak będzie uważał ,od tego jest forum żeby się dowiadywać no ale też jakaś wiedza podstawowa jest potrzebna ........ a przeważnie na odblok po ph miałem 24 tab clomidu .. :P

fallenursus
07-12-10, 13:56
takich pytan sie nie zadaje siegajac po steroidy. nie tlumacz sobie ze superdrol(mdrol) to pro-hormon. nie dosc ze jeden z najstarszych znanych steroidow to na dodatek jeden z najbardziej toxycznych. odpusc sobie narazie.

artidks
08-12-10, 17:01
dzieki za pomoc juz wiem co robic :)

grzesiek k
08-12-10, 19:50
no to napisz co zrobisz,
dawaj

grzechu-82
08-12-10, 22:04
Mniej mnie wątroba waliła po mietku niż po tym

artidks
09-12-10, 16:53
teraz to dieta i bialko Dymatize - Elite Whey Protein jak skoncze to zaczne stosowac massdrol i clomed wraz z z bialkiem witaminami i oslona pozniej zrobie sobie z 5 tygodni bez odrzywek i pozniej znow bialko co o tym myslisz Grzesiek k

LeBron23LBJ
09-12-10, 19:42
twój poziom wiedzy jest naprawde ubogi. Z taką wiedzą nie bierz się za ph czy saa. A cóż to takiego jest białko, że chcesz to raz stosować potem robic przerwe? To można brać cały rok. Odsyłam do działu suplementy i odżywki, radze poczytać podwieszone tematy a jak będziesz jeszcze miał wątpliwości załozyć nowy.

grzesiek k
11-12-10, 20:06
teraz to dieta i bialko Dymatize - Elite Whey Protein jak skoncze to zaczne stosowac massdrol i clomed wraz z z bialkiem witaminami i oslona pozniej zrobie sobie z 5 tygodni bez odrzywek i pozniej znow bialko co o tym myslisz Grzesiek k
stary co z toba?sprzedaj lub wywal te ph,cloma zostaw na dalsza mete duzo dalsza...odzywek tego typu nie stosujemy cyklicznie czyli białko,carbo i gainer to musi isc cały czas zeby były jakies efety.cykl mozna robic z innych takich jak kreta itd.jesli nie masz kasy zawsze mozesz robic domowy shake w pełni zastepuje typ.gainera jesli chcesz to podbij na pw to dam ci kilka przepisów bo widze ze krucho z kasa u ciebie zeby zapodac pełna palete supli

Sosna91
12-12-10, 13:39
brak wiedzy odstaw PH bo to nie tiktaki.