Zobacz pełną wersję : Cm3 vc CELL PUMP ktory jest lepszy
krzysiek792
04-12-10, 23:28
Witam mam takie pytanie który z tych dwóch jabłczanów jest lepszy:
1. CM3 z Trec
2. CELL PUMP z Biogenix
bo nie wiem co zakupić, proszę o opinie tych co brali i po którym lepsze efekty
z góry wam dziękuje
4038
Mastershammer
05-12-10, 09:06
Zdecydowanie jak dla mnie CM3
jedno i drugie zbiera dobre opinie.
cell pump smakowo jest lipny i rozpuszczalność też nie najlepsza.
ja też radzę cm3, jeżeli jeszcze nie brałeś.
krzysiek792
05-12-10, 12:27
Cm3 jeszcze nie bralem, mono z olimpu mało na mnie działa.
Ładnego kopa miałem po TCM z olimpu ale trzeba wypróbować coś z innych mark które są też dobre, a nawet może lepsze czyli TREC.
A co sądzicie o tej marce lepsze są niż olimp ???
Wez mono z vitalmaxa na pewno lepiej na tym wyjdziesz.
x czasu temu bralem cp i musze powiedziec ze niezla popa po nim byla ;) wiec jak nie jadles jeszcze cp to polecam.
szamałem CM3 i CP, i powiem ze CM3 kreta prze kozak. zdecydowanie CM3, ale CP tez mnie troche pokopało;]
cm3 to sam jabłczan, cp to jabłczan z dodatkami. ja obecnie jestem na cyklu cm3 ale nastepny cykl bedzie cp, zeby pompa byla. nie wiem co jest lepsze ale teoretycznie cp powinno wiecej dac. ;D
zalezy czego po czym sie spodziewasz. I nie na kazdego działa jakas odzywka tak samo;)
cm3 dałem okejke kilka dni temu a nie napisałem Cell pump porażka 2 razy stosowałem ale ja jestem wybrykiem i mało co na mnie działa :)
to widze sts ciezki przypadek jestes;p z kobietami tez tak masz ze na Ciebie malo co działaja? jak tak to bym sie zaczal martwic;D
to widze sts ciezki przypadek jestes;p z kobietami tez tak masz ze na Ciebie malo co działaja? jak tak to bym sie zaczal martwic;D
w tym przypadku to ja za słabo na nie działam