Zobacz pełną wersję : ketchup,musztarda , chrzan itp- pomocy
witam tak sie zastanawiam o takich dodatkach jak ketchup, musztarda i chrzan - pisze, ze jest w nich ocet spirytusowy , czy mozna dodawac je do diety by byla bardziej urozmaicona by nie scinac bialka?? czy to nie grozi czy wrecz przeciwnie??
Rzadko kiedy używam tego , wyłącznie do tuńczyka daje łyżeczkę zwykłej musztardy sarepskiej . Możesz Kupić np. BIO musztardę czy inny fake ,z takich rzeczy jem jeszcze przecier pomidorowy własnej roboty np. do makaronu razowego i kurczaka super .
kartofel jak nie wiesz to nie komentuj!
litrami ketchup wpierniczasz? nie rob z siebie de......
kartofel jak nie wiesz to nie komentuj!
a kartofle to ci kolo pupy wisza
Mastershammer
04-12-10, 14:17
Jeżeli robisz mase to spokojnie możesz urozmaicic posiłek o ketchup itp,oczywiście nie pół słoika:):)Pamietaj żeby dodatki były bez konserwantów.
RockyBalboa
04-12-10, 14:56
ja jedynie do kurczaka takich bajerow uzywam,cos jak sos,musztarde mieszam z ketchupem i dodaje troche curry i maczam w tym kuraka :P
Jest tego wystarczy poszukać .
http://ecolive.pl/image_func.php?img=gfx/fbd9cabb310608b5ccfe42104a5478c6.jpg&maxwidth=300&lang=pl
ketchup włocławek;p
najlepszy ;p
RockyBalboa
04-12-10, 15:02
ale pewnie drogie te bio
fallenursus
04-12-10, 15:18
ja tam wcinam ketchup az mi sie uszy trzesa.
bez konserwantow i z obnizona iloscia ww
Przy diecie na masę (lub też przy diecie wysokobiałkowej), gdzie ilość białka wynosi ok. 2 g na KMC, ostra musztarda jest zabroniona.
slim shady
05-12-10, 22:22
można spokojnie dodawać ketchup, najlepiej wybrać o odpowiednich wartościach i tyle
Przy diecie na masę (lub też przy diecie wysokobiałkowej), gdzie ilość białka wynosi ok. 2 g na KMC, ostra musztarda jest zabroniona.
Czemu? o.o dobrze wiedzieć bo juz jej troche wszamałem na masie.
Czemu? o.o dobrze wiedzieć bo juz jej troche wszamałem na masie.
Dlatego nic nie idzie ;) :D
Panowie przestanmy swirowac, że mamy takie zajebiste diety, ze dylematem dla nas jest czy dodamy do posilku ktoregos tam lyzke ketchupu. Nie popadajmy w obłęd.