Zobacz pełną wersję : Sine ciało
Witam, ostatnio podczas treningu zauważyłem ze moje ciało robi się sine (plecy, góra klatki) po chwili wróciło wszystko do normy. genetycznie zawsze byłem żyła. trenuje 2 miesiąc i pojawiło sie takie coś jest to niebezpieczne jakie są tego przyczyny proszę o pomoc jeśli ktoś wie co jest grane z góry dziękuje. pozd
Ja mam klate sina i łąpy po treningu jak jest ostra pompa. A po za tym zawsze mam dłonie sine nawt w lato. Prawdopodobnie jest to złe krążenie.Mozliwe ze ty tez to masz.
ale to nic powaznego.
Tak tylko ja nie ma żadnych zimnych rąk itp raczej jestem nad potliwy cokolwiek robie wychodzi ze mnie pot
Witam, ostatnio podczas treningu zauważyłem ze moje ciało robi się sine (plecy, góra klatki) po chwili wróciło wszystko do normy. genetycznie zawsze byłem żyła. trenuje 2 miesiąc i pojawiło sie takie coś jest to niebezpieczne jakie są tego przyczyny proszę o pomoc jeśli ktoś wie co jest grane z góry dziękuje. pozd
Nie kumam Ciebie, co znaczy po chwili, podnosisz przykładowo 50na klate ,a po chwili 20?
na przykład podciągam sie na drążku na maxa ile tylko dam rade i automatycznie plecy robia mi sie sine