Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sine ciało

19mumin87
27-11-10, 16:31
Witam, ostatnio podczas treningu zauważyłem ze moje ciało robi się sine (plecy, góra klatki) po chwili wróciło wszystko do normy. genetycznie zawsze byłem żyła. trenuje 2 miesiąc i pojawiło sie takie coś jest to niebezpieczne jakie są tego przyczyny proszę o pomoc jeśli ktoś wie co jest grane z góry dziękuje. pozd

AKRO
27-11-10, 20:16
Ja mam klate sina i łąpy po treningu jak jest ostra pompa. A po za tym zawsze mam dłonie sine nawt w lato. Prawdopodobnie jest to złe krążenie.Mozliwe ze ty tez to masz.
ale to nic powaznego.

19mumin87
01-12-10, 17:46
Tak tylko ja nie ma żadnych zimnych rąk itp raczej jestem nad potliwy cokolwiek robie wychodzi ze mnie pot

KowalX
01-12-10, 19:15
Witam, ostatnio podczas treningu zauważyłem ze moje ciało robi się sine (plecy, góra klatki) po chwili wróciło wszystko do normy. genetycznie zawsze byłem żyła. trenuje 2 miesiąc i pojawiło sie takie coś jest to niebezpieczne jakie są tego przyczyny proszę o pomoc jeśli ktoś wie co jest grane z góry dziękuje. pozd
Nie kumam Ciebie, co znaczy po chwili, podnosisz przykładowo 50na klate ,a po chwili 20?

19mumin87
14-12-10, 18:57
na przykład podciągam sie na drążku na maxa ile tylko dam rade i automatycznie plecy robia mi sie sine