PDA

Zobacz pełną wersję : Vast Pharma - jeden z nowych under'ów na polskim rynku

D3
26-11-10, 10:27
Czołem Panowie,

ktoś brał jakieś środki z tej firmy? Jakieś pozytywne/negatywne opinie?

lg team
26-11-10, 11:12
Czołem Panowie,

ktoś brał jakieś środki z tej firmy? Jakieś pozytywne/negatywne opinie?

829 okienko

http://www.e-gym.pl/showthread.php?11089-Fotki-amp-Opinie-quot-koks%F3w-quot/page83

lg team
29-11-10, 19:26
dzisiaj jeden ziomek zaczal cykl enan/cypio z tej firmy
bedzie wbijaj enan przez 8tyg 1ml/250mg e3d, od 9tyg do 16tyg cypio 1ml/250mg e2d
jutro mi pokaze to jak bede mogl to zrobie foto towaru,
po wbiciu bez bolu mowil,

lg team
30-11-10, 12:27
880 okienko

http://www.e-gym.pl/showthread.php?11089-Fotki-amp-Opinie-quot-koks%F3w-quot/page88

lg team
11-12-10, 14:14
jeden ziomek bedziesz zaczynal test tren + prop od poniedzialku,
tren mi pokazywal ciemny metny troche,
wstawie foto jak bede mial mozliwosc,

MAXIMUS 2
29-12-10, 10:42
jeden ziomek bedziesz zaczynal test tren + prop od poniedzialku,
tren mi pokazywal ciemny metny troche,
wstawie foto jak bede mial mozliwosc,

I co kolego Lg wiemy juz coś o tym treniku Vast Pharma bo kolega juz coś powinien wiedzieć bo trochę dzionków minęło pozdro.

lg team
29-12-10, 13:39
dziala dobrze, myslalem ze pisalem, tutaj foto trena

http://www.e-gym.pl/showthread.php?11089-Fotki-amp-Opinie-quot-koks%F3w-quot/page91

kolega zadowolony, pompa, agresja, sila okrutnie poszla, zyly pekate, poprawa wygoladu na duzy +

MAXIMUS 2
29-12-10, 13:49
A jakie stężenie tego trenu w ml bo na fotce nie widać albo źle patrzałem.

D3
29-12-10, 13:51
A jakie stężenie tego trenu w ml bo na fotce nie widać albo źle patrzałem.

100mg/ml

W razie czego:
http://www.***.pl/_VAST_PHARMA__NOWY_UNDER_NA_POLSKIM_RYNKU-t620773.html

Chyba nigdzie indziej nie ma bardziej wyraźnych zdjęć.

lg team
29-12-10, 13:53
100mg/ml

D3
29-12-10, 13:54
Jak Twój ziomek zadowolony lg to stężenie musi być wysokie, ale na prawdziwe 100mg to bym nie liczył :)

lg team
29-12-10, 13:58
wskaz mi undera ktory ma idealnie rowne stezenie na 1ml ktore deklaruje etykieta... nie ma...
gosc nie jest swiezy, bil nie jedno, chwali towar wiec stezenie jest blizej 100mg niz 50 czy nawet 75mg ;)

D3
29-12-10, 14:24
wskaz mi undera ktory ma idealnie rowne stezenie na 1ml ktore deklaruje etykieta... nie ma...
gosc nie jest swiezy, bil nie jedno, chwali towar wiec stezenie jest blizej 100mg niz 50 czy nawet 75mg ;)

Trzeba by przebadać wiadomo, ale bardziej chodziło mi o to, że stężenie trenu w przypadku Vast Pharma musi być wysokie i też bym zakładał, że podchodzi w okolice 75mg.

MAXIMUS 2
29-12-10, 14:25

Dokładnie a ile ten kolega ładuje tego trenu jak nie z pierwszej łapanki jak wiesz oczywiście.

lg team
29-12-10, 15:53
1ml e2d, bedzie ciagnal 6tyg i dalej 4-5tyg lub 6 tren hexa z balkana 1ml ed,

Narg pewnie ze zbadac ale nie w naszych warunkach

ht
29-12-10, 17:56
niema co sie podniecac stary BRD-FID. z tegp co wiem firma szalu nie zrobila. zmiana nazwy undera... mnie to nie przekonuje.

vold
29-12-10, 19:36
Moje zdanie jest takie samo że nie ma się co podniecać , jedyny plus to niska cena ale czy oto chodzi w tak konkretnym środku jakim jest tren to bym nie powiedział, wole stare sprawdzone firmy, sam przymierzam się do cyklu z trenem ale nie bede brał napewno nic taniego.

D3
30-12-10, 22:38
Moje zdanie jest takie samo że nie ma się co podniecać , jedyny plus to niska cena ale czy oto chodzi w tak konkretnym środku jakim jest tren to bym nie powiedział, wole stare sprawdzone firmy, sam przymierzam się do cyklu z trenem ale nie bede brał napewno nic taniego.

Vold byku, to Ty w ogóle przymierasz się do cyklu? Ja z fallen'em myśleliśmy, że non stop na bombie jesteś ;)

vold
31-12-10, 07:54
Nie dość że nie jestem to forma licha.

grzesiek k
31-12-10, 13:00
Nie dość że nie jestem to forma licha.
nie tylko ty masz ten problem,koncówka/poczatek roku wszystko komplikuje:)

MAXIMUS 2
31-12-10, 14:00
nie tylko ty masz ten problem,koncówka/poczatek roku wszystko komplikuje:)

Panowie co tak smutno otwierać domową apteczkę nabijać strzykawy i jazda z ty nowym rokiem bo jak to Fallen mówi życie na offie jest do pizdy.

lg team
02-01-11, 15:32

koszt produktu finalnego, czyli flaszki 10ml 100mg/ml 100% trena acetat to ok 20zl max 25zl - zalezy ile producent zamowil surowca, jaka mial cene jednostkowa 1 butelki oraz wieczka, naklejek i pudelko jesli daje,

nie wazne czy jest to firma ABC, DEF czy GHI - cena jest w tej granicy,

wiec skad wysokosc ceny dla klienta? ano stad ile rak dorzuca swoja dole,

firmy marketingowe oczywiscie sa drozsze bo maja tzw marke, mniejsze firmy tej marki nie maja wiec nadrabiaja nizsza cena,
czesto gesto te mniej znane robia dobry towar, czesto gesto te znane puszczja lipe,

kazdej firmie trafia sie wtopa i to nawet z nie swojej winy, bo wina czesto lezy po stronie dostawcy surowca - ci rowniez oszukuja jak tylko moga, dlatego zdarza sie ze firma robi nowa partie, puszcza na rynek i nagle sie okazuje ze zamiast nandro jest testosteron lub zamist npp jest prop, zamist metki nieco tanszy metyl lub zamiast antka jest metka/metyl, czy oxanu jest winko, znalezienie dobrego dostawcy, ktory dostarcza surowiec 100% zamowiony nie jest latwe, dlatego zdarza sie ze nagle jakas firma nie puszcza na rynek jakiegos srodka, bo poprzednia partia byla trefna i na nowo szuka dostawcy danej substancji,

takze cena nie jest zadnym wyznacznikiem jakosci srodka,

grzesiek k
02-01-11, 17:38
bo wina czesto lezy po stronie dostawcy surowca - ci rowniez oszukuja jak tylko moga

czyli z tego wynika ze firma nie sprawdza tego surowca od dostawcy tylko ładuje w butle nieznany obiekt dlatego wychodza wałki?komplenty bezsens bo tym samym odstraszaja od siebie userów i co chwila puszczaja nowa partie i dla tego robi sie z tego niby nazywana przez niktórych loteria

fallenursus
02-01-11, 17:45
niktnie sprawdza surowca grzesiu. firma jak najszybciej chce zarobic i wypuszcza na rynek walki.a surowiec czesciej walkowany niz wam sie wszystmim wydaje;)
jedynie szary zawodnik co gotuje sam dla siebie i najlepszych kumpli w domu sprawdzi czy surowiec warty zachodu :)

grzesiek k
02-01-11, 17:58
narazie jest tak jak napisał lg trafiaja sie tylko pomyłki np. npp z propem itd ale niedługo moze byc tak ze w amp.bedzie olej do smażenia

vold
03-01-11, 09:40
grzesiu to nie są pomyłki tylko ucieranie dupy tańszym produktem, nie bój się nikt się nie pomyli aby zamiast propa wlać tren, potem dziwota że po decy pała stoi jak po vrg :)

grzesiek k
03-01-11, 12:41
potem dziwota że po decy pała stoi jak po vrg :)
tutaj pewnie masz na mysli własny przypadek hehe;)

vold
03-01-11, 13:44
Nie własny ale takich przypadków jest multum,

za stary jestem na to aby nie rozpoznać danego środka :)

ht
04-01-11, 09:18
zauwazcie ze przewaznie jak sie niby pomyli producent. to zawsze wlewa tescia do drozszych flakonow. a nie na odwrot. czemu nigdy nie bylo np trenu zamiast propa ??? i dlaczego sa firmy ktore caly czas trzymaja poziom i niema u nich takich walkow?? maja dobry kontakt z chinolami?? nie sadze. raczej jest to celowe dzialanie producentow ktorzy chca sie szybko dorobic. zobaczymy co bedzie z ta vast pharma ale jesli jest prawda to ze robia to ludize co dawngo brd to kariery tej firmie nie wroze.

D3
04-01-11, 11:16
Faktycznie orientowałem się cenowo co do produktów Vast Pharma u "znajomego" i zwłaszcza tren e wychodzi b. tanio w porównaniu do tren e z innych firm. Zobaczymy jak z tą firmą będzie, ale jeśli utrzymają poziom jaki teraz mają na paru innych forach (bo opinię na razie mają dobrą) to wiele osób myślę, że przerzuci się na ich produkty, bo cenowo są bardzo konkurencyjni.

belle2007
23-02-11, 13:26
Czyli jakiego Enana najlepiej brać?

Phoenix,Vast Pharma,Razak ?

Enan musi być w flakonach 10ml :D

Mastershammer
23-02-11, 13:34
Nie musi byc we flakonach.Bierz razaka,albo nasz prolongatum z apteki.

belle2007
23-02-11, 13:42
Ja wiem,że nie musi być we flakonach. Ale własnie w nich wole mieć,ponieważ nie mieszkam jeszcze sam i łatwiej mi je schowac.

Mastershammer
23-02-11, 14:50
Bierz Cypionat z Atomica,jeden grzyb:):)

belle2007
23-02-11, 15:03
Jaka różnica miedzy cypio a enanem ? ;D

Dawakowanie takie samo jak Enan ? e4d

Mastershammer
23-02-11, 15:23
Różnicy moim zdaniem nie ma żadnej,jedno i drugie długi estr możesz leciec e4d.

ht
23-02-11, 16:03
teoretycznie cypek mniej ciagnie wody. praktycznie na naszym poziomie. jest ta roznica nie do wykrycia:)

fallenursus
23-02-11, 16:13
Jeszcze raz ktos napisze ze jedno testo ciagnie wiecej wody niz inne to sie z nim osobiscie rozprawie.....

fallenursus
23-02-11, 16:37
Chyba przrez przypadek kliklem zamknij temat. Otwieram;)
Jesli vold zamknll to zamknie jeszcze raz..ale chyba ja przypadkowo na fonie cos kliklem..

piuras86
23-02-11, 17:04
hehehe

cypio mniej ciagnie wody
enan bardziej
Omo zaciaga jak pompa ....

a Meta jest dobra na włosy i paznokcie ...... ;/

heheheh

vold
23-02-11, 21:27
Macie pytania to zakładać nowy temat a nie odnawiać starych.