Zobacz pełną wersję : tabsy tabsy tabsy....
No wlasnie panowie, 1.12 caczynam cykl, mam wszystko gotowe cykl bedzie trwał ok miesciaca(kreatyna 400cap,bcaa400cap,tauryna200cap) i z prostego rozrachunku wynika ze zjem ok 1000 tabletek, kiedys z czystej ciekawosci wrzucilem z kumplem hmm "tabsa" z kreatyny bez zawartosci do kubka z wodą by sprawdzic jak to wlasnie sie rozklada, co ciekawe po ok miesiacu "glut" dalej sobie plywal. A jak to jest z nami ? co potrzebne wchłaniamy a reszte wydalamy? lekarz gdy bralem duzo tabletek chwile temu radzil pic jogurty, cos to ma do rzeczy ? czekam na odpowiedzi i nagradzam oczywiscie.
jest coś takiego jak soki trawienne :) a w tej szklance ich nie było więc glut sobie pływał... jak wrzucisz schabowego do naczynia i pozostawisz na miesiąc to też nie wyparuje... xD
jogurty pije się przy antybiotykach chociaż nie wszystkich !!! ponieważ zawierają naturalną florę bakteryjną...
Wiele osób uważa tabletke za zło, że sama w sobie tabletka jest zła. a raczej chodzi o zawartość, masz przykład metanabolu czy winstrolu, osoba zupelnie nie znająca sie narzeczy widząć obok siebie tabletke mety i kreatyny wskaże krete za bardziej szkodliwą. a nie należy ona do grupy 17alfa alkilowej. wiem że chodzi Ci tu o samo opakowaniu proszku z kreta czy bcaa, tez kiedys wrzucałem do wody i widzialem co sie z tym dzieje. w mniejszych tabsach substancjami pomocniczymi są bodajże laktoza, skrobia ziemniaczana, kopowidon, sodu laurylosiarczan, kwas stearynowy. ale to pewnie w roznych tabsach jest inaczej i bardziej tyczy sie tabletek sproszkowanych ktore same sie trzymaja 'kupy"
nie masz co bac, organizm co moze to przetwarza a co nie to i tak wydalasz, tylko popijaj sporą iloscia płynów i bedize dobrze.
dzieki, co chcialem to sie dowiedzialem.
jest coś takiego jak soki trawienne :) a w tej szklance ich nie było więc glut sobie pływał...
A co mają soki trawienne do tego?
jogurty pije się przy antybiotykach chociaż nie wszystkich !!!
Czemu nie przy wszystkich?