Zobacz pełną wersję : Alpha Pharma-opinie doswiadczonych uzytkownikow!!
Witam jak w temacie interesuje mnie TREN HEXA z AP.
Prosze o jakiekolwiek info,opinie,porady.Jak dawkowac?? Standardowo co 3-4dni czy moze ktos kto testowal radzi inaczej??
Ps:Na dniach mam zamiar zakupic i chce wiedziec czy towar tak samo godny jak reszta sprzetu AP.
Dziekoweczka Byczki...
Bij smialo,wiekszosci osob lapie kaszel podczas inj.
Ladnie miesko scina.
Amp co 3 dni to tak poczatkowy cyklik.
Under jak każdy inny jak nie będzie oszukany to będzie ok,
Ja jednak obrał bym inną firme bardziej znaną ale nie mam nic przeciwko tej ponieważ nie stosowałem,
Brian, kaszel nie ma nic wspólnego z trenem chodzi tu o co innego :)
nawet po propie moze być kaszel , jeśli to mozna nazwać kaszlem, każdy kto to przechodzi wydaje mu się że to juz koniec, heh zajebiste uczucie :)
dokladnie po propie tez mialem ta chemie w gardle. a po trenie na caly cykl tylko dwa razy mi sie zdarzylo...
tak ze mysle ze to nie jest wyznacznikiem jakosci trenbolonu.
Srać na kaszel grunt żeby mięcho szło odpowiednie.
JUż mi się nawet nie chce pisać o tym kaszlu, duszeniu w gardle itp., bo juz mnie palce bolą tyle razy to klepałem co jest powodem,
może ktoś mnie wyreczy :)
fallenursus
21-11-10, 00:27
Moze HT
z jego postu wynika ze pije propy:p
Ja wam wytłumaczę jak ma się kaszel to się syropu z cebuli niech napije a soki niech zostawi w spokoju jak go duszą i tyle pozdro.
moge odpowiedziec???:D
kaszel moze wystapic przy robieniu inj gdy naruszymy jakies naczynko krwionosne.
alpha zapowiada sie bardzo dobrze podobnie jak balkan
Ogólnie kiepskie miejsce injekcji, zazwyczaj jakies przekrwione miejsce, jakaś minimalna część dostaje sie do krwiobiegu, normalne zjawisko.
to jak ja ładuje w bark i tak co 3 strzał po drodze uszkadzam naczynko to powinienem już się udusić .....