Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Napalm

kawka
16-11-10, 22:09
Witam.
Mam male pytanko, zakupilem odzywke Napalm i na treningu bardzo zle mi sie cwiczy. Czuje ze poce sie bardziej ale ogolnie nie mam sil i mam wrazenie jak by mialo rozszadzic mi czaszke...Czy po prostu na moj organizm tak dziala czy co moze byc. Z gory dziekuje.

kawka
16-11-10, 22:16
Aha... a kiedys bralem np animal pump i ogolnie fajnie sie cwiczylo, czy tez aakg i tez calkiem ok. A po napalnie wlasnie nie moge sie skupic, mam wrazenie ze jak skoncze serie to jak bym mial sie przewrocic i musze usiasc, a pozatym sila spada, zdecydowanie na mniejszych ciezarach musze wtedy wykonywac cwiczenia.
A jak bede stosowal polowe porcji to problem powienien ustac?

luo
16-11-10, 22:33
Napalm ładnie kopie. Bież pół miarki, tak jak napisał ********.
Mniejsza porcja=słabsze działanie, proste

AKRO
17-11-10, 11:16
u mnie po napalmie pobudzenia wcale nie bylo ale pompa mega. dla kazdego cos innego.

kawka
17-11-10, 16:11
Ok dzieki. Narazie nie bede bral ale za jakis czas bede po pol miarki i mam nadzieje ze fajnie bedzie sie cwiczyc. Narazie moze zakupie aakg.
Pozdrawiam

kawka
17-11-10, 16:35
Sorki sle nie moge edytowac.
A jak bede bral pol miarki i dalej bede czul oslabienie zamiast lepszej pompy to wtedy co moge zrobic? Co polecacie kupic w takim przypadku przed treningiem?

opalinho
18-11-10, 21:35
Może najzwyklejsza kofa w tabletkach da Ci kopa.

Patriot
18-11-10, 22:40
dokładnie, skoro jesteś taki czuły na tego typu produkty może zwykła kofeina wystarczy, a Napalm będziesz mógł sprzedać ;p
a najlepiej to wypić dobrą kawę przed treningiem, na treningu być skupionym nie pierd*lić z kolegami o byle czym i nie potrzebne żadne dopalacze ;p no chyba, że już mega cięzkie treningi robisz to wtedy czasem może to nie wystarczyć

kawka
20-11-10, 11:57
Ok dzieki wszystkim za pomoc.
A odzywki wszystkie tego typu podnosza cisnienie? np SUPER PUMP czy jakies inne przed treningowki? Bo np po animal pumpie wszystko ok bylo...

kawka
21-11-10, 12:59
A moglbys podac jakies przykladowe nazwy odzywek? ktore by spowodowaly pompe, ale nie podnosily cisnienia?

kawka
22-11-10, 16:32
Lepiej bylo by w kapsulkach, ale proszu nie wykluczam.... Cos zeby fajnie sie cwiczylo, pompa byla, a nie zmula, ktora prawdopodobnie przez zmiane cisnienia wystepuje

kawka
22-11-10, 19:19
Ok dzieki wielkie. Myslisz ze po tym nitrodrove powinno byc OK?? I czy fajnie dziala?
-Teraz mam aakg i jak sie skonczy to sie odezwe o bym kupil o was to ''nitrodrive''. Jakis rabacik jest mozliwy jak cos?
Pozdrawiam

kawka
23-11-10, 16:30
Ok to jak cos odezwe sie.....a jak bys mial jakas opinie lub relacje to jak mozesz daj znac, bo szukalem i nic nie znalazlem, wiec produkt albo nowy albo malo popularny.
Dzieki wielkie i do uslyszenia