Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Massdrol + Oxanavar + ?

oyster
14-11-10, 18:51
Witam,

3 miesiące temu skończyłem cykl na Massdrolu i kreatynie CM3. Z efektów byłem bardzo zadowolony: masa poszła o 12kg, siła +15kg. Teraz zamierzam zrobić kolejny cykl na tym środku, ale zamierzam dorzucić jeszcze Oxanavar + kilka innych supli.

Moje pytanie: co jeszcze dorzucić do tych PH żeby mieć wszystko uzupełnione? W zapleczu mam 3kg białka Whey Mass Gain i boostera G-KICK. Cel cyklu to oczywiście masa i siła.

Aha, na osłonę wątroby przez cały cykl (tj. 12 tygodni) będę brać hepatil + witaminy.

Za wszystkie rady serdecznie dziękuję :)

sts
14-11-10, 19:18
Witam,

3 miesiące temu skończyłem cykl na Massdrolu i kreatynie CM3. Z efektów byłem bardzo zadowolony: masa poszła o 12kg, siła +15kg. Teraz zamierzam zrobić kolejny cykl na tym środku, ale zamierzam dorzucić jeszcze Oxanavar + kilka innych supli.

Moje pytanie: co jeszcze dorzucić do tych PH żeby mieć wszystko uzupełnione? W zapleczu mam 3kg białka Whey Mass Gain i boostera G-KICK. Cel cyklu to oczywiście masa i siła.

Aha, na osłonę wątroby przez cały cykl (tj. 12 tygodni) będę brać hepatil + witaminy.

Za wszystkie rady serdecznie dziękuję :)

Whey Mass Gain - To gainer nie białko...

coś na odblok brałeś po tym massdrolu?

oyster
14-11-10, 19:32
tak, Clomed który byl gratis do tego, ale po tym cyklu chce już pojechać na Clomidzie :)

chciałbym jeszcze prosić o radę co wrzucić po cyklu... może jakiś stack kreatynowy?

vold
15-11-10, 10:08
Wypełnij ankiete !

oyster
15-11-10, 12:15
Staż: 2 lata
Cel cyklu: siła i masa
Kontakt z SAA: 1 cykl na mecie, 1 cykl na mecie + omka, 1 cykl na Massdrolu
Przeciwwskazania: brak
Waga: 87kg

vold
15-11-10, 12:22
proponuje już odpuścić te PH i zrobić konkretny cykl, deca + testo, w celu wpisaleś siłe , dał bym do tego oxandrolon.

grzechu-82
15-11-10, 18:25
Z PH dobry jest m-droll ale i tak dużo lepiej zrobić cykl na SAA

oyster
15-11-10, 20:03
wiem, ale cykl na SAA zamierzam zrobic na wiosne... teraz potrzebuje jakies dobre BCAA i krete ;]

oyster
16-11-10, 00:45
wiec tak... z racji tego iz od przyszlego poniedziałku zaczynam cykl to dzis musiałem zlozyc zamówienie na suple... wzialem tego Massdrola z Oxanavarem i Clomedem, ale Clomed połączę z Clomidem przy odbloku... do tego przez te całe 3 miechy dorzucam kretę Treca CM3 bo bylem z niej bardzo zadowolony oraz BCAA HiTec BST + gainera Whey Mass Gain... oprócz tego booster G-Kick'a oraz Hepatil lub Esseliv Forte na osłone wątroby + zestaw witamin...

a po cyklu chyba to wszystko ubije Avarem albo Alpha Drolem :)

w miare jak znajde czas to zdam relacje z cyklu w odpowiednim dziale... ;]

pzdr

piuras86
16-11-10, 10:57
Ja bym był bardziej za tym żebyś tylko dodał do tych ph krete cm3 i tego gainera BCAA+booster+kreatyna po cyklu tak samo jak osłonki ale zrobisz jak uważasz

a z avarem poczekaj trochę z tego względu żejak go uzyjesz po cyklu to masz gwarantowany spadek masy około 3 kg to jest minus z tym avarem ..... z miesiąc odczekaj i wtedy avar .....

oyster
16-11-10, 22:16
po cyklu pociągne krete + cos jeszcze na podtrzymanie, bo 2 miechy po nim chce zrobic cykl na Power-T :)