Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : omnadren 250

Wrobel
01-03-07, 19:04
Witam mam 17 lat i 175 cm wzrostu czy jak bym zaczol brac ome moj wzrost by stanol czy nadal mam szanse na jakies cm

vold
01-03-07, 19:08
szansa jest zawsze chodz w tym wieku wstrzymał bym się z koksami.

MaC-DrG
01-03-07, 19:29
omadren w tym wieku.... bardzo prawdopodobne ze staniesz co do rosniecia..... choc nie jest to jednoznacznie powiedziane, ogulnie koksy w tym wiostro niewskazane

pzdr

47_W_bicu
01-03-07, 20:27
To zależy,ja akurat cały czas rosne :razz:

ps.Omy nie polecam,zaleje cię wodą,do tego szybkie spadki zrobionej na nim masy po zakończonym cyklu :wink:

Gonatropin
02-03-07, 23:09
Przede wszystkim wysoki poziom estrogenu ma duzy wplyw na zamykanie się nasad kości. Można by pokombinować z utrzymaniem jak najnizszego poziomu estro, ale to i tak bezsensowne, zwlaszcza w tym wieku.

FAZI 48
03-03-07, 10:11
Może spróbuj metki jak juz tak na siłe chcesz przybarać ,ale ja na twoim miejscu
*tak jak napisali panowie powyżej* wstrzymał bym się z koksem.

brodawid
04-03-07, 13:41
w tym wieku absolutnie odradzam branie jakiegokolwiek koksu !!!!!!!!!!! :!:

W tym wieku jescze rosniesz bo produkcja testoteronu przez jadra oraz chormonu wzrostu przez przysadke mozgowa jest bardzo duza
Dostarczajac testoteron z zewnatrz wstrzymujesz produkcje wlasnego, a przy dluzszym braniu mozesz nawet powaznie zabuzyc gospodarke chormonalna twojego organizmu
Moja rade daj sobie narazie spokuj poczekaj z cyklem az w zupelnosci wykozystasz mozliwosci swojego organizmu!! :!: