Zobacz pełną wersję : Redukcja
Witam, lecę teraz cykl meta,oma,wino prop. Za 2 tygodnie wchodzę na propa cykl kończę jakoś w połowie grudnia a od lutego chciałem zrobić redukcje . I tak czy racjonalne jest dać znowu propa e2d np 50 mg po takiej krótkiej przerwie ten cykl trwał 12 tygodni więc przydało by się odpocząć jak myślicie zrobić tak czy raczej dać sobie spokój?
Zakończ cykl,
po cyklu clen,
redukcja na efedrynie.
fallenursus
13-11-10, 15:02
zakoncz cykl
odczekaj 2 miesiace, przyzwyczaj organizm do noszenia nowo nabytej masy.
potem redu. bo poleci wpizdu i trochu.
mogles to robic na zaczeles wino/prop na sile. teraz moim zdaniem dupny pomysl z tak mala przerwa.
Po cyklu mam zamiar wejść na odżywki kreatyna itp z 2 miesiące tak i zorientować się ile zostanie masy i jakiej jakości na razie waga 90kg ale pewnie jeszcze pójdzie w górę jak na razie nie jest tak źle ale jestem podlany to na pewno przez omo . I wrzucić tego clena po cyklu nie popali mięśnia aeroby robię tak co 2 dzień 30 - 35 min nie zwiększał bym tego tak samo diety też bym nie ruszał został bym na tym samym poziomie węgli. Co o tym myślicie ?
po cyklu wez suple plus clomid (2tyg)
Poczekaj 2miesiace (ja bym poczekal 3 bo sa jeszcze suple)
Na redukcje efedryna plus clen
fallenursus
15-11-10, 21:09
Nie wiem kto ci powiedizial ze po tamkim cyklu 2weeks na clomie styknie,ale to napewno jakis cymbal.
grzesiek k
15-11-10, 21:12
sam clom teraz w modzie:)
clom 28 dni tak samo tomafixen do tego taki jest plan , co do tego clena kiedy go wrzucić myślałem żeby zacząć tydzień przed końcem cyklu
fallenursus
16-11-10, 01:37
12 tygodni cykl.
myslisz ze nie warto hcg? :)
dalbym full zestaw. :hcg nolva clom atd.
Tak myślę zobaczę jak będzie szedł od blok wrazie co się wrzuci .
Ponad 10 tyg na testo, hcg powinno iść.
fallenursus
16-11-10, 12:46
Tak myślę zobaczę jak będzie szedł od blok wrazie co się wrzuci .
Nie dajemy hcg do pct tylko przed.:)
Nie pytałem tu o odblok co i jak wiem , pytałem się o co innego w wy piszecie co innego i weź tu dostaj prostą odpowiedź .
fallenursus
16-11-10, 16:03
Dla mnie to mozesz sie odblokowywac wit C i rurkami z kremem. nie moje jajca i nie moje spadki.
sam weszles w temat pct a ze kiepska opcje wybrales to ci radzimy. Aodp na pytanie dostales juz.
niestety nie dostałem dokładnej odpowiedzi kiedy zacząć clena i czy sie oplaca itp . Co do odbloku też myślałem o hcg jak zaczynałem cykl jeszcze mam dużo czasu i sobie dokupię i walne na pewno nie pisałem o hcg bo nie był do końca pewny czy walnąć czy nie .
grzesiek k
17-11-10, 21:05
Nie pytałem tu o odblok co i jak wiem
no to rozpisz jak ma wygladac pct pod twój cykl skoro wszystko wiesz
Co do odbloku też myślałem o hcg jak zaczynałem cykl jeszcze mam dużo czasu i sobie dokupię i walne na pewno
hcg i sermy powinny leżeć zabezpieczone w domu jeszcze przed cyklem a nie ta jak wyglada to u ciebie ze dopiero kupisz pregnyl bo jeszcze masz czas.
* dzień 1-2: 150mg Clomidu, 40mg Tamoxifenu
* dzień 3-6: 100mg Clomidu, 40mg Tamoxifenu
* dzień 7-21: 50mg Clomidu, 20mg Tamoxifenu
* dzień 22-28: 50mg Clomidu, 10mg Tamoxifenu
Nad HCG się nie zastanawiałem możecie coś podrzucić .
fallenursus
18-11-10, 23:02
Nad HCG się nie zastanawiałem możecie coś podrzucić .
Niestety nie ma dilerow na forum.
Ale jesli o rozpiske jesli nie jechales hcg od poczatku cyklu mozeszdacpo 1250iu co3d . Pierwszy w tensam dzien co ostatni strzal testo. Sermy 3 dni po ostatnim strzale hcg.
Hehehe chodziło mi o rozpiskę :D dzięki i co jechać hcg cały odblok ?
fallenursus
19-11-10, 01:51
oj wej.
sermy bierzesz dwa tygodnie po ostatnim strzale testo.
przez te dwa tygodnie miedzy cyklem a pct, wchodzisz z hcg...
Spoko dzięki a jak z tym clenem bo nadal nikt mnie nie uświadomił myślałem żeby wjechać tydzień przed końcem testo i jechać cały odbok
fallenursus
19-11-10, 18:38
Odpusc sobie clena na pct.:)
oki dzięki mam jeszcze jedno pytanie bo myślę że mnie zaczęło atakować gino coś jak by mnie pobolewalo przy nacisku w lewym sucie walnelem 40 mg tomaxa i jutro też mam taki zamiar już do konca cyklu da to jakiś efekt czy już kaplica z tym .
grzesiek k
19-11-10, 20:12
luz,nie załamuj sie od razu,
mozesz zastosowac dawke uderzeniowa nolvy ale bez potrzeby bo to narazie lekkie objawy sa wiec daj 40mg przez 2tyg.i pózniej po 20mg i powinno byc git
fallenursus
19-11-10, 20:40
2-3 dni po 40mg powinno sie poprawic. Potem mozesz zmniejszyc dawke na 20-10mgbierz go nanoc, wtedy najwiesza produkcja estro.
grzesiek k
20-11-10, 21:02
wiec daj 40mg przez 2tyg.
tam miało być przez 2 dni,pomyłka się wtargała