PDA

Zobacz pełną wersję : trening masa + siła bez sprzętu

mulan88
12-11-10, 00:30
Witam! pisze w sprawie ponieważ chciałem wrócić do treningów siłowych lecz mam pewien problem który tyczy się brakiem czasu zajścia w tygodniu na siłownie chciałbym zacząć ćwiczyć w domowych warunkach czyli (pompki,drązki,brzuszki itd.) moje dane: nie ćwicze 3 lata forma średnia wysokość 188cm waga 73kg głównie chodzi mi o zwiększenie siły oraz troche masy mięśni bardzo dobrej jakości proszę o rady treningowe
p.s. mam szybką przemianę materii, dzięki

AKRO
12-11-10, 09:43
http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp

mulan88
12-11-10, 20:47
dziękówa wielka jeszcze jedno pytanie wiem że to związane z suplementamiod kiedy moge brać bcaa treca rozgałęzione i magnum 8000? z gory dzieki

sts
12-11-10, 21:38
nawet od dziś magnum to gainer a bcaa to bcaa..

mulan88
13-11-10, 20:25
tylko ze te bcaa sa przedtreningowe i 1 tab na 10kg masy ciala jak stosowac poradz

PucuLeg
14-11-10, 10:00
Bcaa mozesz brac na wiele sposobow, ja np biore 1g/10kg masy ciala przed treningiem i 5g po. Skoro Ty masz 1tab na kg masy ciala to bierzesz 1 tab na kg masy ciala, w Twoim wypadku 7 tabletek, nie widze tu nic nie jasnego.

"opcji jest kilka podam dwie przykladowe:
(o)* - opcjonalnie

DT: ~8g proszku rano przed śniadaniem (o), 1g/10kg masy ciała przed treningiem, po treningu, tyle proszku abys mial ~5g bcaa, to wystarczajaca ilosc by organizm dostal sygnal do syntezy białka
DNT: ~8g proszku rano przed śniadaniem (o)

DT: ~8g proszku rano przed śniadaniem (o), sypiesz do duzej butli z woda ok 15-20g proszku i popijasz podczas calego treningu
DNT: ~8g proszku rano przed śniadaniem (o)

p.s. przed snem stosowanie bcaa jest kontrowersyjne dlatego go nie uwzgledniam. "

To jest post od ******** tyle ze do BCAA od Fitmax z glutamina, ale bcaa jak bcaa moze tu tez sie przyda :p Ja z tego stosuje pierwsza opcje ale bez opcjonalnie, oszczedzam ;]