Zobacz pełną wersję : Bcaa xtra activlab??
silowniaHRB
11-11-10, 19:12
czesc mam pytanie co powiecie o tych aminokwasach?? aktualnie mam z fitmaxa ale konczą mi si ei chce zamowic inne ale niemam za bardoz kasy co pwoeicie o nich? jest fajna promocja plus 2kg carbo do nich za 75 zl
jadłem raz , więcej nie kupie .
wg mnie bardzo ekonomiczne , mnie smak pasuje bo lubie takie kwaskowate
silowniaHRB
11-11-10, 19:40
mtm dlaczego juz bys nie zakupil tych bcaa
sklad fake wiekszość słodzikow ponoc . smak ..... chyba że ktoś lubi , no i te białe grudki niczym styropianowe ........
Purple wraath zalookaj .
Skąd masz takie informacje kolego? Interesujące... Białe grudki styropianowe??? Co Ty opowiadasz, z taką wersja tego produkty jeszcze sie nie spotkałem i przede wszystkim z tą opinia. Jakieś badania były przeprowadzane, czy po prostu naciąłeś się na jakiś trefny i teraz wylewasz swoje żale... Używam cały czas tego produktu i z tego co wiem, jest to jeden z najbardziej popularnych.
moja żale ...
To moje opinia o tym suplu . Grudki sa , smak chujowy .
największy + oczywiście cena .
mtm chyba trafiłeś na jakieś gówno, ja żadnych grudek nie miałem . Rozpuszczalnośc jest b.dobra, a smak całkiem całkiem.
tak sie składa że mam foto;
No wlasnie zastanawia mnie to o czym kolega mtm pisze, bo zjadlem tego BCAA kilka puszek i zawsze bylo takie samo, dobre i skutecze...
tak sie składa że mam foto;
Jestes niepoprawnie drobiazgowy ;) A wez na lyche, do geby, popij woda i grudek nie bedzie na paluchu!
bo sie bcaa nie rozpuszcza ty deklu stad ten osad (dokladniej jest to leucyna) on wlasnie swiadczy o tym ze tam jest to co powinno byc - nie osmieszaj sie
no to jestes mistrz swiata jak potrafisz rozpuscic czysta leucyne w wodzie ;/ - tylko czysta nie wersje instant (bo taka wersja bcaa czy leucyny oczywiscie sie rozpusci)
bo sie bcaa nie rozpuszcza
mhm , ja rozpuszczam i popijam w czasie treningu .
http://forum.animalpak.pl/images/smiles/29.gif
bo sie bcaa nie rozpuszcza ty deklu stad ten osad (dokladniej jest to leucyna) on wlasnie swiadczy o tym ze tam jest to co powinno byc - nie osmieszaj sie
zwracam tylko uwagę na obelgi więcej nie będę tego robił.
instanizowane bcaa ma chyba tylko ajipure w cenie kosmos
Chodzi Ci o produkt z Ajinimoto?
ja nie konsumuje ani bcaa acitvlaba ani rx gold ;-) wiec nie wiem jak wyglada rozpusczalnosc tego typu suplementow i co tam jest
leucyna stanowi zazwyczaj polowe skladu bcaa wiec jesli wsypujesz miarke do wody a polowa sie w ogole nie rozpusci to znaczy ze ktos Cie robi w balona, a nie dlatego ze nie jestes mistrzem swiata
uskladaj kiedy 10zl wiecej i zakup bcaa fitmaxa (te wlasnie popijam i po wsypaniu do wody jak dojade na silownie (ok10 minut) nie ma ani pruszynki nie rozpuszczonych aminokwasow), podobnie mialem z bcaa tst
instanizowane bcaa ma chyba tylko ajipure w cenie kosmos
to oni faktycznie daja tam styropian! :DDDD a jak z rozpuszczalnoscia od razu po wsypaniu?
tak, ajinomoto to nazwa producenta, ajipure to ich patentowane aminokwasy m.in. o najwyzszej czystosci na rynku
Wcinałem z Primordial faktycznie rozpuszczalność git i faktycznie drogie hehe, fajnie ,że nie było żadnych dodatków smakowych :)
MolderDist
13-11-10, 19:21
Wszystkie aminokwasy biogenne się rozpuszczają.
Kwestia tylko podstawnika i długości samego łańcucha.
Im dłuższy tym trudniej sie będzie rozpuszczać ale wkońcu się rozpuści.
Tak jak z Bcaa Xtra, wystarczy chwile poczekać i wkońcu się rozpuści.
Z tego typu produktów piłem jeszcze Anticatabolix i tam, aż takich problemów nie było, chociaż mały osad też był.
Nie wiem czy to jest spowodowane. Ale biorąc pod uwage, że leucyna trudno się rozpuszcza to można przypuszczać, że właśnie w Bcaa Xtra jest jej duża ilość, więc nie wiem skąd ta opinia mtm, że tam jest wałek?
mtm ale ty to wsypywałeś do kubka/szklanki i łyżeczką mieszałeś? Jeśli tak to wsyp do shakera i wtedy się rozpuści(u mnie tak było)
silowniaHRB
13-11-10, 21:30
mtm w szklance czy kubku to sobie mozesz miszac kakao a nie suple :)
wałek jest i juz nie znacie sie
MolderDist
13-11-10, 23:18
Best Body nie moza też porównywac białka do bcaa.
Ja akurat ciągle jem Bcaa Xtra (i czasem anticatabolix)
i zawsze się rozpuszcza, trzeba tylko chwile poczekać.
Tylko to napewno nie jest preparat do mieszania łyżeczką w szklance :-)
MolderDist
13-11-10, 23:33
ok
jak wcześniej wspomniałem nie wiem co za to odpowiada, jeżeli naprawde po machnięciu łyżką sie rozp.
jak ktoś wie to chętnie się dowiem
a ja głupi mieszałem to w betoniarce .
Ee, w betoniarce to by ci się ładnie rozmieszało. Może cement mieszadła zjadł? :P
fallenursus
14-11-10, 23:48
http://imgs.xkcd.com/comics/duty_calls.png
silowniaHRB
22-11-10, 16:12
Zaczalem teraz bcaa xtra moim zdaniem smakowo duzo lepsza od bcaa fitmax
Purple Wraath też mieszam widelcem w dzbanku ; )