Zobacz pełną wersję : Meta Razak drugi cykl.
Witam!
Miałem juz jeden cykl na samej mecie jakies rok temu. Obecenie posiadam na stanie stowe razaka i strasznie mnie korci zeby go zjesc tylko tak mysle czy cos dołozyc jak tak to co?
Oczywiscie cel masa dieta,suple wszystko wiem ale w temacie SAA jestem zielony.
Myslałem ze moze jakas omke sam nie wiem ma byc efekt i tyle.
Warto wogole jesc tego razaka?
jest załozony ogólnie temat (meta) i tam sie do wiesz wszystkiego nikt tu nie jest czarodziejem no może kilku jest .....
napisz coś o sobie staż,wiek,cel cyklu,wzrost itp ........
Profil mam uzupełniony. Wiek 25
1-8prop 100mg e2d
1-4 meta 20mg ed
a odblok .... 24tab clomid 1 opak tamoxifen 1 tydz 100mg clomid i 40mg tamox przed snem mysle że dobrze jak coś to mnie poprawią ...
zielony jestes to jeden srodek, ta metke zjedz przez 4-5tyg po 20mg ed
dopilnuj diety, suple i trening porzadny i cel masz osiagniety
meta razak ok,
Raz juz sama mete szamałem. Na tym razaku ile moge zrobic gora 6kg z czego jeszcze spadnie
po cyklu sie dowiesz ile zrobiles a ile udalo sie utrzymac,
jak ty tylko kalkulujesz a huja bedziesz robil aby cokoliwek zrobic i utrzymac to sie bedziesz bawil do usranej smierci z waga taka jak masz obecnie,
grzesiek k
09-11-10, 17:15
no wymiary to nie za bogate są jak na 3 lata stażu,mógł bys dorzucic propa ale szkoda soku bo zmarnujesz więc pociąg mete jak pisali wyżej tak jak i treningi i dieta mają być na całego to efekt bedzie.
Jak sama meta to odblok musi byc? a czemu mowisz ze zmarnuje?
grzesiek k
09-11-10, 17:52
musi nie musi ale na wszelki wyp.z 6tab.cloma mozesz zjeść.
czemu zmarnujesz?dziwne troche jest to ze niby masz diete i suple i jadłeś mete a nadal ważysz marne 75kg t co ty przed cyklem ważyłeś 60?masz albo hujową diete albo idziesz na trening sobie posiedzieć.weż coś zmien,popraw a efekty będą na samej mecie nawet teraz.pózniej dopiero jak bedzie wszystko ok mozesz skleić cykl z 2 dobrze dobranych srodków.to nie jest tak ze wezme 2-3 srodki i musze urosnąć bo inaczej byc nie moze tutaj wszystko zależy od diety i treningu i od ciebie nie wszystko zależy od saa jak wiekszosc uważa.pozdro
no widzisz grzechu praktyka wyglada zupelnie inaczej niz teoria
po mecie solo nie bawilbym sie w clomy nolvy itp...
ja tez bym sie nie bawił. Szkoda zdrowia i pieniędzy. Nic Ci nie będzie stary :) wal solo.
musi nie musi ale na wszelki wyp.z 6tab.cloma mozesz zjeść.
czemu zmarnujesz?dziwne troche jest to ze niby masz diete i suple i jadłeś mete a nadal ważysz marne 75kg t co ty przed cyklem ważyłeś 60?masz albo hujową diete albo idziesz na trening sobie posiedzieć.weż coś zmien,popraw a efekty będą na samej mecie nawet teraz.pózniej dopiero jak bedzie wszystko ok mozesz skleić cykl z 2 dobrze dobranych srodków.to nie jest tak ze wezme 2-3 srodki i musze urosnąć bo inaczej byc nie moze tutaj wszystko zależy od diety i treningu i od ciebie nie wszystko zależy od saa jak wiekszosc uważa.pozdro
No jak widzisz w profilu mam tylko 171 wzrost i jestem typem chudzielca i jak zaczynalem to mialem kolo 60kg dzisiaj waze jakies 72kg ale zero tłuszczu na ciele. Wiem ze same sterydy sprawe nie załatwia ale treningi regularnie bez opierdalania moze dieta troche kuleje ale to da sie poprawic.
No ale jezeli połacze dwa srodki to efekty musi byc lepszy no ale nie zamierzam sie tu z nikim kucic w tej kwesti.
To ze na koniec mam walic krete to wiem ale co z tym odblokiem ma byc czy nie?
Krete sobie dupnij po cyklu - ale nie bierz Cloma stary. Kup za to kwiaty mamie czy coś - ale nie rób odbloku - nie potrzebujesz.
I co zarzucac po 20mg dzienie a w ostatnim tygodni 10mg gdzies wydrapałem temat ze razak przyjmowac po 30mg dzienie ze wcale nie jest taka mocna ta meta.
krete zacznij juz 2-3tygodnie przed koncem mety. i bierz ją solo. co do PCT osobiscie bym sobie darował sermy.
1-5 25mg\ed bedzie dobrze.
na drugi cykl do tej mety dał bym propa.
dokładnie ..... też bym dodał propa
1-4 meta 25mg ed
1-8 prop 50-100 mg e2d
drugi cykl , prop styka na 6 tyg.
grzesiek k
11-11-10, 19:30
vold spoko,mozna dorzucic propa lub nawet trzeba ale po co?koles pisał jakie miał efekty po mecie moim zdaniem niech poprawi diete i trening i dopiero niech zrobi dobry cykl z 2 srodków bo tak to szkoda towaru
Propek i metka to i tak lajcik, nawet na pierwszy cykl , jak bym miał powtarzać metke to już bym wolał samego propa.
No to jakiego mam tego propa firmy kupic? podaj pełna nazwe i firme? I jezeli mam to bic przez 6 tygodni to jest jakies 20 flakonow? Mozna bic pon/sro/pt.
Ile Clomidu tzeba zakupic?
grzesiek k
15-11-10, 20:33
napisz do jakich firm propa masz dostep,
co do ilosci flakonów to wszystko bedzie wiadomo jak się dowiesz ile bedziesz miał mg/1ml wtedy obliczysz,
na pct 24tab.cloma i atd po cyklu 25mg ed przez 3tyg.w razie gino nolva pod reka
az tyle tego cloma to nie potrzeba,
grzesiek k
15-11-10, 21:05
az tyle tego cloma to nie potrzeba,
no to popraw od razu a nie pisz ze tyle nie trzeba,
grzesiek k
15-11-10, 21:09
3 dni po 100,i 4-21 dni po 50 i tyle tematu...
mowie daj cykl jak wyglada a nie odblok piszesz,
mowie po co 24tbl clomu po cyklu z propa i mety + jeszcze atd,
clo to nie landrynki zeby tak sobie profilaktycznie lykac, bo lepiej wiecej na zapas niz mniej
Podajcie jakies nazwy tego propa. Typ napewno mnie zapyta jakiego chce? A nie chce zeby mi wcisnal pierwsze guwno z brzegu. Na pewno bedzie miał jakies ogolno dostepne to co za zwyczaj jest w obiegu.
to najpierw zapytaj co ma i tutaj napisz,
Ja do tej mety zakupil bym propa 50mg i tylko tyle podawal co 2 dni, zawsze to lepiej niz sama meta.
Typ mowi ze na stanie ma propa Razak a na poczatku przyszłego mieciaca bedzie miał Atomic. To co brac tego Razaka? Jak tak to dajcie mi cała rozpiske jak brac ile brac i odblok rozpiszcie?