Zobacz pełn± wersję : Sterydy
Witam mam 18 lat waze jedyne 56 kg bylem z tym u lekarza ale on stwierdzil ze mam poprostu za dobra przemiane materii i mam kolege ktory bral sterydy.. Na Silowni cwicze okolo 18 miesiecy chcialem tez sprobowac wziasc... aby nabrac miesni i troche wagi tylko niech mi ktos powie czy na pierwszy raz w tym wieku...Brac sterydy napisane nizej na 3 miesiace to bedzie dobrze :>?
sustanol malay tiger malezja,meta razak 10mg,decka malay tiger 200mg
Jeszcze konkretnie nie wiem w jakiej kolejnosci bo to kumpel mi tlumaczy wszystko :P ale wiecie wole i na forum sie zapytac dla pewnosci
fallenursus
05-11-10, 17:45
Lekaz cie zrobil w balona
Idz do dietetyka
A powiedz mi czy ten te sterydy na poczatek rozlozone na 3 miechy beda dobre ;> ? tzn jak myslisz jakie beda efekty
H***we ...... młodzik nie dla ciebie ten sos .......
Jak fallen napisał idĽ do dietetyka ...... koryto +suple jak±¶ odzywke węglowodanowo-białkow± itp....
dużo cztaj w dziale Dieta-Trening- i dział Doping ale tylko czytaj....
Nie słuchaj tego kumpla nawet z nim nie rozmawiaj a w ogóle to na twoim miejscu nie chciał bym go znać.
Matssik jak to jest drogi chłopcze, że w lipcu miałes 23 lata a teraz masz 18? Młodniejesz? Cud jaki¶ czy kręcisz? Wtedy tez bzdury wypisywałes . Zrobisz sobie kuku. Odpu¶ć te sterydy.
Matssik jak to jest drogi chłopcze, że w lipcu miałes 23 lata a teraz masz 18? Młodniejesz? Cud jaki¶ czy kręcisz? Wtedy tez bzdury wypisywałes . Zrobisz sobie kuku. Odpu¶ć te sterydy.
Herman bo ty się nie znasz MALAY TIGER czyni cuda
A chyba że tak , to dymam kupie se ze dwa kilo, w moim wieku sie przyda hehe
Malay jest dobry ..... testuje propa działa bardzo dobrze po 4 strzale poczułem dosyć dobrze ....... bezbolesny ...... pierwsze 2 bolały delikatnie ... ale teraz jest ok no ale Atomic Lepszy ... ..... chce to 20 tyg brać ..... dołoże jeszcze npp i pod koniec wino jak będzie sałata na to ale pewnie tak ......
piuras 1-20tyg propa sadzisz?
kurwa ;/ .... 10 tyg chciałem napisać ......... tak to jest jak się pisze i gada przez telefon hehehehehe sorki za pomyłkę....
Matssik jak to jest drogi chłopcze, że w lipcu miałes 23 lata a teraz masz 18? Młodniejesz? Cud jaki¶ czy kręcisz? Wtedy tez bzdury wypisywałes . Zrobisz sobie kuku. Odpu¶ć te sterydy. Bo to multikonto nie chcialo nam sie zakladac z kumplami innego to korzystamy wszyscy z tego xD
Konkretnie 3 osoby korzystaja z tego konta ;>
Edit: ten co mi polecil te sterydy to wlasnie on ma 23 i tez kiedys posta pisal z tego konta :]
co za lamus, wez wyjdz z tego dzialu. 56kg i propa? zapewne bez diety...
Wescie bo zachowujecie sie jak dzieci neo z dieta kretynie. Bralem juz kreatyne i inne... bialka etc. jem wszystko co sie da i nic mi to nie pomaga pytam sie normalnie a wy jak takie 5-cio latki odpowiadacie.. napisze se na innym forum jak mam od was takie odpowiedzi dostawac
co za lamus, wez wyjdz z tego dzialu. 56kg i propa? zapewne bez diety...
Zgadnij czemu sie pytam czy mam to brac ?moze dla tego ze nie wiem -.0
slim shady
06-11-10, 01:09
powiedz mi ile dostarczasz kalorii dziennie i napisz co mniej więcej jesz, a najlepiej w dziale dla zielonych, szkoda za¶miecać doping i inne działy
fallenursus
06-11-10, 01:24
A wiec mam 17 lat waze 53 kg bylem u lekarza powiedzial mi ze organizm trawi mi znakomicie tak az ze tyle waze jem jak glupi co idzie niczego sie "nie boje jesc" cwicze na silowni z rok i pare miesiecy cos kolo 4-5 szlak mnie trafi bo mieszkam w irlandi i jestem w miescie rasisto bokserow czyli inaczej dostaje wpierdol... ostatnio pobil mnie gosciu 2 lata mlodszy odemnie wazacy 66 kg bokser moje miasto w ktorym mieszkam nie jest za duze wiec wszyscy o wszystkim wiedza a ja sie czuje glupio ze dostalem tak zwany "wpier dol" od mlodszego przytyc mi jest bardzo trudno bralem bialka,kretyne itp... przez caly czas jak chodze na silownie przytylem az 3 kg !!! mam wlasna diete etc... Tak ogolnie spodobal mi sie tekst jednego gostka na tym forum
Ja zauważyłem że często sięgaj± po sterydy takie osoby które:
-s± chude chc± szybko nabrać masy i pewno¶ci siebie itp
-zadaj± się z kolegami którzy bior±
-maj± duże ryzyko bicia się z kim¶ i chc± wygl±dać na bardzie zbudowanych i to zazwyczaj działa odstraszaj±co na niektórych
-często s± upokarzani itp, chc± stać się lepsi w szybkim czasie po prostu jaka¶ tam nasza męska rywalizacja
Ja jestem chudy i chce szybko nabrac masy i pewnosci siebie... nie znam nikogo kto bral...mam ZAJE ISCIE WIELKIE ryzyko bicia sie i zostac upokorzonym juz nie raz dostalem tak ze mialem zlamany nos czy cos poprostu jestem za chudy i za slaby chodzilem na sztuki walki przez 6 miesiecy razem z silownia to bylo i nic :/ juz mnie szlak trafia wygladam jak lajza...wiec... chodzi mi o to ze chce brac sterydy....o sterydach ze 100% wiem 40% wiec... ktos mi powie jakies sterydy sa takie nie zamocne zebym tak powiem organizmowi w moim wieku nic nie zrobil... i jakie sa skutki uboczne..
PS. Jesli ktos w tym wieku bral niech pisze na gg 8124394
BADZCIE ELO ZIOMKAMI POMOZICE POLAKOWI ABY POKAZAL IRLANDCZYKOM CO OZNACZA POLSKA PIESC !! XD
mam takie dziwne wrazenie ze to ty pisales.
nie dosc ze nieletni to multi konto. ciesz sie ze bana nie masz. temat zamykam