Zobacz pełną wersję : Co na trzeci cykl?
Witam!
Właśnie kończę drugi cykl na mono, efekty mnie zadowalają waga poszła w górę o 3-3,5kg.
Dieta przez pierwsze dwa tygodnie była trzymana bez zarzutu, ostatnie dwa raczej dobrze, chociaż "szału ni ma".
Teraz planuje pocisnąć FBW 5x5, no i szamać BCAA, żeby się nie spalać za bardzo.
Bardziej mnie interesuje jednak co mi polecacie na trzeci cykl, który planuje zacząć w styczniu?
Mi osobiście wydaje się, że nie ma co jeszcze iść w stacki, tylko może jakieś połączenie jabłko+mono?
Jeżeli jabłko i mono, proszę o konkrety, jakie i jak dawkować. :)
Cel oczywiście masa. ;)
zobacz sobie etyl ester kreatyny. bardzo chwalony.
fallenursus
05-11-10, 12:36
kup dalej mono i nie marudz
a co to za polaczenie jablko + mono?
monohydrat poza retencja wody podskornej dziala tak samo jak jablczan i odwrotnie
to tak jakby ktos chcial sobie kupic dwa samochody, do pracy i do kosciola, a kupil dwie wersje poloneza
kre-alkalyn i etyl ester wg badan niezaleznych konwertuja bardziej do kreatyniny niz mono w teorii mialo byc calkowicie odwrotnie
widzialbym sens brania tych dwoch form ale w dawkach po 5g, zwłaszcza etyl ester, tylko w takim wypadku wyjdzie pewnie podobnie cenowo jak stack
jesli chcesz sobie zakupic cos lepszego od mono (a nie stack, mam wrazenie ze obawiasz sie go jak koksu) celuj w orotan kreatyny
Nie obawiam się stacków jak koksu, tylko, czy jest sens, żebym po tylko dwóch cyklach na mono, pojechał teraz na stacku? :)
kup dalej mono i nie marudz
Jak nie znajdę niczego co mnie zadowoli, to tak pewnie zrobię.
Jednak chyba jestem teraz bliżej cyklu na samym jabłczanie, albo tym orotanie.
Best Body z tym orotanem taka sama suplementacja jak z mono?
Jakbyście mieli wybrać jabłczan, mono czy orotan, co byście wzięli?
Napewno się zainteresuję, bo z Krakowa jestem, do Skawiny mam kawałek, ale najwyżej znajomego poproszę. :)
W takim razie mam czas żeby się namyśleć orotan, czy jabłczan - rozumiem, że Ty mi polecasz orotan. :D
Czyli rozumiem, że orotan dawkuje się tak samo jak mono, 5g na czczo i 5g po treningu.
A jabłczan? Tak samo? Też 10g ed?
MolderDist
06-11-10, 00:43
weź już kup ten stack i po sprawie?
dlaczego na 3 cykl nie może być stack?
to kreatyna + inne substancje jak boostery NO, przeciwutleniacze, boostery insuliny, antykataboliki
może być tylko lepiej i tyle
jak masz kase to kupuj stack
to i tak tylko kreatyna , biorac rozne postacie nie zauwazylem wiekszej roznicy - zawsze działa tak samo , kup jakis kopacz przedtreningowy i do tego kreatyne najlepiej w postaci proszku i szamasz - to i tak tylko suplementy w końcu