Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki trening??

Dawidhardcore
03-11-10, 23:11
witam wszystkich
Mialem przerwe 3miesieczna z powodu zlamania nogi i lezenia w lozku;/teraz juz wstalem i chce zaczac cwiczyc,,,zapisalem sie na silke dzisiaj i mialem trening ok 45minut,bo nie w chcialem pierwszy dzien narobic sobie kontuzji,spadlem z sila,dzisiejsze ciezary,ktore kiedys podnosilem sa jak na chwile obecna dla mnie za ciezkie,ale spokojnie dojde tez do nich:)z wspomagacze takiej jak metka czy tesc niestety mam zabronione zeby je ruszac powod dziewczyna;/wiec musze radzic sobie bez nich,ale wem ze koks to nie wsyztsko i dam sobie rade:)jaki polecilibyscie mi trening??dobry na mase,musze ulozyc sobie dobra diete,dzisiaj bd w pracy,prauje w restauracji,zrobilem sobie posilek z ryzu,oliwek,salaty,pomidora i duzego fileta gotowanego z dodatkie ssu,bo bez sosu troche to wszystko za suche i bez smaku:)
obecnie; waga 78,kiedys85 (na koksach),dzieki za rady

mtm
03-11-10, 23:18
ja bym poleciał lekuchno fbw zwiekszajac intensywność z 1-1.5 miesiąca a potem w split :)

slim shady
03-11-10, 23:22
jw. FBW będzie dobrym rozwiązaniem, na razie tylko lekko obciążaj nogę, wypadałoby się zabezpieczyć w jakiś środek na stawy i opaskę czy coś podobnego

skup się na diecie, za jakiś czas będziesz mógł wrzucić mono

Dawidhardcore
03-11-10, 23:40
rozumiem,ze mam dbac o noge,a co do inncyh czesci ciala??fbw tak jak radzicie;)??

slim shady
03-11-10, 23:50
no masz ćwiczyć całe ciało, ale też powinieneś uważać, bo np. na stojąco na barki będziesz chciał wziąć duży ciężar a na Twoją nogę może to źle zadziałać więc wszystko z głową

Sir_Lukasz
04-11-10, 10:20
czy Twoja noga jest na tyle gotowa do treningów że możesz bez przeszkód zrobić przysiad??

Dawidhardcore
04-11-10, 23:21
rozumiem,ze mam uwazac:) dzieki za pomoc,musze przysiady robic z glowa i odmniejszego ciezaru,noga sie wyrobi:)

Dawidhardcore
05-11-10, 15:18
niestety bylem dzisija na silce i mam tak ogromne zakwasy po trzech miesiacach przerwy,ze nie umiem wytrzymac;p

Dawidhardcore
18-11-10, 21:45
siema wszystkim,wraca wszystko do normy ,znow wracam do dzwigania tych obciazen co przed kontuzja;) ale klata bardzo slabo;/

mtm
18-11-10, 21:50
Jak to Jacek mawiał " powolutku jak z dziewicą "

Dawidhardcore
18-11-10, 21:58
ale klate zawsze mialem slaba;/ przed kontuzja potrafilem uniesc max80,a teraz mecze sie z 60;/