Zobacz pełną wersję : Prop Malay  10ml flakon ........  Pilne!!!!!!!!

no i teraz  każdy będzie śpiewał jak na spowiedzi .......   Kto miał tego propa ??????
kto stosował 
Jaki kolor  soku  we flakonie .....  bo u mnie  bezbarwny   olej ......   1 raz sie z tym spotkałem  żeby był bezbarwny   albo jeszcze mało widziałem ........
dobra  h****j  w to zamykac temat
Malay Tiger to nie nowa firma, robią tylko soki, działają bardzo dobrze.
To mało w życiu widziałeś :)
czesto prop jest obecnie jak woda,
no i oto chodziło  bo np  uzywałem propa    Atomic,flor medico.   i tamto ma  kolor  słomkowy .....   :P
Lukaszr0  pewnie że mało w życiu widziałem .......
no to jeszcze wszystko przed toba
A zrob sobie dwie injecje i idz na badania,nie zapomnij dodac czy shoty byly bezbolesne.Barwa zalerzy od oleju.
moze wklej fotki bo skad mamy wiedziec co masz ??? z tego co wiem to u nas Malay jest podjebką - w ktorymś z magazynów Muscular Development sa fotki flakonów Malaya a te nasze niestety roznia sie znacznie od oryginałow
poszedł  3 strzał ...... odczuwam  lepszą pompę niż przed......  lepiej się ćwiczy
Piuras a bolesny ten malay czy da się przeżyć
lekko na 2 dzień występuje ból mięśnia   nie puchnie ....  
może  być  też  wina źle zrobionego  zastrzyku  nie ciekawie się  robi  samemu strzał w  Bark (możliwe że ten ból po zastrzyku to moja wina  ) ale nie ogranicza mnie to przy  ćwiczeniach  na  barki,klatkę.
w przypadku wystepowania bólu   możesz wbić  we flakon amp prolo robi cuda .....  w przypadku Atoma  tak zrobiłem i nie  bolało .....
grzesiek k
01-11-10, 13:19
w przypadku wystepowania bólu   możesz wbić  we flakon amp prolo robi cudano ale robisz tak bezsposrednio przed strzałem mam nadzieje?bo jesli np wbijasz amp.prolo do propa czy innego to  hormon wyjdzie dosc szybko z zawiesiny i towar do kosza...
[QUOTE=piuras86;384924]lekko na 2 dzień występuje ból mięśnia   nie puchnie ....  
może  być  też  wina źle zrobionego  zastrzyku  nie ciekawie się  robi  samemu strzał w  Bark (możliwe że ten ból po zastrzyku to moja wina  ) ale nie ogranicza mnie to przy  ćwiczeniach  na  barki,klatkę.
Myślę że to od soku zależy ja biłem propa w udo z DB i myślałem że mi nogę urwie a siekłem Razaka i rewelka
no ale robisz tak bezsposrednio przed strzałem mam nadzieje?bo jesli np wbijasz amp.prolo do propa czy innego to  hormon wyjdzie dosc szybko z zawiesiny i towar do kosza...
tak zrobiłem w przypadku Atoma  teraz   z tym  Malay  tak nie robię  bo nie ma potrzeby ......