PDA

Zobacz pełną wersję : moja metamorfoza z tym forum

yanek902
25-10-10, 18:25
waga poczatkowa 62 kg waga koncowa 99 obwod bica poczatek 32 teraz 42 :]

LeBron23LBJ
25-10-10, 19:46
w ciągu ilu lat? Jest różnica - oprócz diety wysokokalorycznej, suplementów i ćwiczeń zasługa pewnie okresu dojrzewania. Te elementy się zbiegły i wystrzeliłeś. Chyba że nie dawno zacząłeś ćwiczyć : ) No ale jakaś redukcja i separacja by się przydała.

KOWAL86
25-10-10, 20:28
nie wieżę, ale zgadzam się z Arusem

Sosna91
25-10-10, 20:33
no pewnie troche to zajelo ale bardzo duzy poziom bf jak dla mnie. zrobiles mase jesli chcesz byc po prostu duzy to okej udało Ci się. prawie 40kg wiecej to 10cm wiecej w ramieniu to nie jest duzo,

za prace sog, choc tak jak pisalem takie sylwetki mi sie nie podobają.

pzdr

Bocheno
25-10-10, 22:10
No stary jak zobaczyłem 1 i 2 zdjecie to pomyslałem pewnie jakis dzieciak znowu wrzuca zdjecia po 1 miesiacu treningu..... ale pozniej pierdolniecie..... szkoda ze nie robiłes zdjęć po srodku.... i pytanie - co żeś ładował?:)
Ale klatka i ogólnie słabo jak na 4 lata:D

RockyBalboa
25-10-10, 22:12
dla mnie postep na jak najbardziej na + sosna niektozi bardziej preferuja rozmiar niz jakosc,dla mnie moze byc

piuras86
26-10-10, 10:42
Niby tak ale co ci po tej wielkości ????? duży=ociężały=wolny ........ z czasem to zauważysz ......

teraz mogł byś ćwiczyć siłowo + worek ......

chyba że już tak robisz .......

kksmackoo
26-10-10, 13:13
Jak czujesz sie dobrze w swoim ciele to na + ale np ja bym sie nie czul troche za duzo BFa.

yanek902
26-10-10, 16:49
ogolnie chodzi o progres kilku lat mialem dlugie przerwy nie bylo mnie w polsce tez mialem problemy rodzinne i kilka problemow po drodze w tych latach cwiczen najdluzszy momet bez przerwy cwiczen to 8 miesiecy a procent tluszczu bardzo zmalal w tym roku samym spadlo mi 6 cm z pasa poczatki bywaly trudne bo nikt mi nic nie pokazywal i nie mowil co i jak wszystko musialem wyczytac w internecie albo z ksiazek podpatrzec u innych mnie sie podoba do czego doszlem zaczynajac od zera wiekszy nie chce byc od moze 3 miesiecy przyciolem wenglowodany i dopiero robie jaka kolwiek redukcje w moim zyciu bo zawsze bylem maly i chcialem to zmienic a suplementy takie jak kazdy chyba raz gajner potem bialko bcaa glutamina kreatyny

piuras86
26-10-10, 18:03
wiem o czym mówisz sam startowałem z jebczej wagi 60kg.... nikt mi też nie mówił jak ćwiczyć a jak sie spytałem u mnie na siłowni tych pseudo pakerów to nawet nie wiedzieli jak odpowiedziec ma moje pytanie teraz w niektórych ćwiczeniach ich wy****m siłowo

i czasem mówię jak mają ćwiczyć ..... tępaki ....
to co wiem o treningach dopingu,diecie itp w
3/4 zawdzięczam temu Forum ..... bo tu nikt się nie odwrócił plecami jak pojawił się jakis problem,lub jak było pytanie o poradę ......

piuras86
26-10-10, 18:06
.... niektórzy juz nie pamietają jacy byli na początku hehehe

ale co jak co popraw swój trening barki są ale klatki tam mało coś jest ....

RockyBalboa
26-10-10, 18:49
duży=ociężały=wolny ........ z czasem to zauważysz ......
piuras no chyba nie zawsze mam kolege boksera 107kg z tego sporo tluszczu a rusza sie jak 30kg lzejszy szybkosci i kondycji tylko pozazdroscic

Muskuł1
26-10-10, 20:39
Gdzie te mięśnie?????????????? zalany jesteś na max

rozek14
26-10-10, 21:16
Barki i plecy nawet ok .

Mosin
26-10-10, 21:22
Zrzucił byś parę kilo tłuszczy to wyglądał byś dużo lepiej i potężniej :) Masę masz lecz bez pozowania jej prawie nie widać przez tłuszcz.

mtm
27-10-10, 00:36
Jedni trenują kulturystykę chociaż nigdy nimi nie będą .
a drudzy chcą być "wielcy" .

Dla mnie liczy sie żyłka,bf , docięcie itd.
A drugi chce mieć 50 na łapie .

Powodzenia .

hans87
27-10-10, 00:49
Przyznam, że widać ze ambitnie trenowałes i brawa ci za to ale faktycznie zabardzo cie zalało. Do tego jeszcze kreatynka sprawiła, że duzo wody nabrałes :) dobrze, ze robisz redukcje...
Mam jeszcze takie jedno pytanie ichce zebys szczerze odpowiedzial, moze sie myle ale sądze, że pewnie kilka strzałów mety albo omy tez było. Oczywiscie to tylko hipoteza i czekam na twoją odpowiedz.
pozdro i wytrwałosci życzę ;)

Sosna91
27-10-10, 02:22
Mam jeszcze takie jedno pytanie ichce zebys szczerze odpowiedzial, moze sie myle ale sądze, że pewnie kilka strzałów mety albo omy tez było. Oczywiscie to tylko hipoteza i czekam na twoją odpowiedz.

a co Ty go tak sprawdzasz ? ;)

hans87
27-10-10, 13:38
a co Ty go tak sprawdzasz ? ;)

to nic wscibskiego, po prostu jego obecna sylwetka i progres jaki widzialem na fotkach wydaje sie byc na kilku strzałach mety lub omy.
Chciałbym wiedziec jak było naprawdę.

Dawidhardcore
27-10-10, 23:36
Gdzie te mięśnie?????????????? zalany jesteś na max

ja pierd...facet nie widzisz miesni?? no jest troche za duzo bf ,ale chlopak sie stara i troche aerobow dorzuci i bd git chyba,ze lubi taka figure to jak dak dalej pojdzie to bd niezlym misiem:)powodzenia w dalszych osiagach:)

yanek902
28-10-10, 14:57
co do sterydow nie mam zbytnio dobrych skojarzen raz probowalem sie wspomoc metanabolem ale wiecej bylo skutkow ubocznych niz zalet nerki mi nie wytrzymaly nie mowiac o watrobie wiec zabardzo nie moge sie wspomagac takimi zeczami a to ze sie zalalem zdaje sobie z tego sprawe nie mam super zezby ale nie dazylem nigdy do niej robilem mase chcialem dobic do 100 kg i lapy ponad 40 udalo mi sie to wiec moj trening i rodzaj diety sie zmienila wszyscy piszecie ze ejstem zalany wiem i zdaje sobie z tego sprawe ale to ejst normalna czesc robienia masy

flutebox
28-10-10, 14:59
łapę ponad 40 to ja miałem przy 76 kg wagi :)

Dawidhardcore
28-10-10, 18:11
co do sterydow nie mam zbytnio dobrych skojarzen raz probowalem sie wspomoc metanabolem ale wiecej bylo skutkow ubocznych niz zalet nerki mi nie wytrzymaly nie mowiac o watrobie wiec zabardzo nie moge sie wspomagac takimi zeczami a to ze sie zalalem zdaje sobie z tego sprawe nie mam super zezby ale nie dazylem nigdy do niej robilem mase chcialem dobic do 100 kg i lapy ponad 40 udalo mi sie to wiec moj trening i rodzaj diety sie zmienila wszyscy piszecie ze ejstem zalany wiem i zdaje sobie z tego sprawe ale to ejst normalna czesc robienia masy

popracuj nad ortografia:)

piuras86
28-10-10, 19:00
popracuj nad ortografia:)

a ty nad sobą ..... nie odpowiada ci ? to nie pisz nic ...... Chłopak ma to co chciał i h****

Każdy robi jak uważa ..... Jeden lubi być zalany inny wyrzeźbiony a następny lubi ziółko palić ........

michalos6
29-10-10, 12:05
Przyznam, że widać ze ambitnie trenowałes i brawa ci za to ale faktycznie zabardzo cie zalało. Do tego jeszcze kreatynka sprawiła, że duzo wody nabrałes :) dobrze, ze robisz redukcje...

Meta w strzałach pierwsze słysze ale widocznie kolega cos wiecej wie na ten temat :)

yanek902
29-10-10, 13:35
łapę ponad 40 to ja miałem przy 76 kg wagi :)

tylko ze mi strasznie duzo nogi waza w lydce mam 45 cm a w udzie 65 jakos

m@bi
30-10-10, 11:24
O i dziary doszły przez te lata ^^ Jak dla mnie na plus sam wiem jak to jest być chuderlakiem tzn dalej jestem chudy ale nie aż tak ^^ Jeszcze przez zimę chce masować a potem ostra redukcja xD Wracając do tematu jak dla mnie dobrze jest zrzucisz i bedzie gitara