Zobacz pełną wersję : Primobolan solo. Jakie dawki??
tomasz-g89
24-10-10, 15:18
witam. Dostałem trochę primy od kumpla i zastanawiam się jak to brać. z tego co wiem to jest to dość słaby środek ale nie aromatyzuje i daje czysty mięsień. Ile brać tygodniowo żeby były dobre efekty? Od razu mówię że nie chce nic do tego dokupować
tomasz-g89
24-10-10, 15:27
mam 4 flakony 1000mg/10ml
zalezy od wagi, jaka to prima?
tomasz-g89
24-10-10, 15:31
waże 109kg a prima jest z eurochem-u
800mg przez jakies 20-24tyg bedzie odpowiednia,
noooo i raczej watpliwe ze masz w srodku prime,
tomasz-g89
24-10-10, 16:38
tak myślałem że będzie trzeba 800mg walić :( a czemu tak długo??
co myslales ze 10tyg wystarczy,
no i nie spodziewaj sie rewolucji procz kosmetyki w wygladzie,
tomasz-g89
24-10-10, 17:20
w takim razie musze to pchnac dalej :) dzieki za porade
primy trzeba duzo i dlugo,
kolega zaczyna od listopada wlasnie a konczy na wakacje 2011
dokładnie primy minimum 400mg na tydz ale 500mg i wiecej bedzie lepiej , tak jak Ig pisze na primie jedzie sie bardzo długo i nie oczekuj zdumiewajacych efektów , moim zdaniem środek lepszy dla kobie ze względu na niska androgenność ,ewentualnie dla zawodowców których stać na prime a nie under lipe jak EC bo na pewno nie masz orginalnego EC , którzy poracuja nad definicja ,
pusc ja dalej w obieg. napewno tam niema primki.
już ten temat maglujesz na wszystkich forach każdy ci odradza a ty swoje.
primkę dostać dobrą w PL z ug to jak wygrana w lotto.
swego czasu atomic puscil prime dla zamknietego grona. i napewno dzialala.
tomasz-g89
26-10-10, 10:34
chyba zrezygnuje z tej primy, po pierwsze to slaby srodek, po drugie trzeba bardzo duze dawki brac a po trzecie jest duze prawdopodobienstwo ze to fake. wiec zastanawiam sie na masteronem, co o tym myslicie??
co wg ciebie znaczy slaby srodek?
tomasz-g89
26-10-10, 12:49
Słaby przy moim poziomie tluszczu. Nie jestem jakos szczegolnie wyrzezbiony wiec efekty nie beda tak widoczne a dlugosc cyklu, dawki i jego koszt nie odpowiadają wynikom.
no wiec kup dobry spalacz, wejdz na diete i odpowiedni trening a nie kombinuj z saa,
nie masz pojecia o niczym a siegasz po najgorszy mozliwy wybor jak dla ciebie,
tomasz-g89
26-10-10, 15:14
chce zrobić trochę masy i troche siły. Zaznacza "troche" ( dużo=anapolon , sporo=tren) i żeby ta masa była dobrej jakości. To masteron się do tego nie nadaje??
no to po H*****j cisniesz taki temat zakup sobie Anapolon tren i propa ....... załóż nowy temat wypełni ankiete i ci doradzą
jak małe dziecko zjeść ciastko czy też nie .......... ja*****le
primy trzeba duzo i dlugo,
kolega zaczyna od listopada wlasnie a konczy na wakacje 2011
dokładnie, primy!, bo w EC tego nie widze.
grzesiek k
26-10-10, 18:35
no to po H*****j cisniesz taki temat zakup sobie Anapolon tren i propa ....... załóż nowy temat wypełni ankiete i ci doradzą
rzeczywiscie bardzo mądre,nakupić srodków(nie wspomne ze anap+tren to najgorsze dla niego)a dopiero pózniej napisać wszystko o sobie tak?załóżmy ze zaczyna dopiero przygode z saa i od razu taka petarda...smieszne
prop powinien wystarczyc:)
rzeczywiscie bardzo mądre,nakupić srodków(nie wspomne ze anap+tren to najgorsze dla niego)a dopiero pózniej napisać wszystko o sobie tak?załóżmy ze zaczyna dopiero przygode z saa i od razu taka petarda...smieszne
ale ty wszystko bierzesz do siebie... zawsze tak przezywasz ?????
po wypowiedziach widać że jesteś Medalikiem ....
grzesiek k
26-10-10, 21:03
ale ty wszystko bierzesz do siebie... zawsze tak przezywasz ????? chyba nie widzisz co piszesz...niech zrobi taki cykl,gosc pierdolnie i co wtedy nie bedziesz przezywał? pierdolisz bez sensu...
po wypowiedziach widać że jesteś Medalikiem ....[/QUOTE]
kim?rozpisz to jakos
Zdaje mi się ze z częstochowy jesteś ....... dobra to nie ma sensu ... Grzesiek jak głupi zadaje pytanie głupio sie odpowiada ... norma .... wyjechałem z trenem antkiem bo tak kolo napisał w swoim poście patrz do góry ..... a co my będziemy sie dochodzic między sobą to jest bez sensu
grzesiek k
26-10-10, 21:16
spoko,
fallenursus
27-10-10, 03:54
chce zrobić trochę masy i troche siły. Zaznacza "troche" ( dużo=anapolon , sporo=tren) i żeby ta masa była dobrej jakości. To masteron się do tego nie nadaje??
masteron sie do tego nie nadaje.
chesz troche masy i troche sily polecam kreatyne.
opchnij te ''prime'' za te kase kup sobie propa+wino/oxe i wejdz w redukcje. zostanie Ci troche masy i troche sily:)
zastanow sie co chesz osiagnac poprzez sterydy,przemysl i wroc napisz to ci ludzie zdolni pomoga:)pamietaj o jednym, cykl bez testa to nie cykl.
tomasz-g89
27-10-10, 11:30
Z moja masa kreatyna juz mi nie pomoze. Chlopaki, ja poprostu chce jeszcze isc do przodu, progresja to moje drugie imie. Ale zalezy mi na srodku ktory nie aromatyzuje, po ktorym zdobyta masa to bedzie miecho a nie woda. Chce budowac mase powoli ale regularnie i dobrej jakosci. (a ten tren i anapolon to byly przyklady tylko a nie propozycje). Pomozcie, bo wiem ze macie doswiadczenie i wiedze
grzesiek k
27-10-10, 12:39
1-4tyg.meta 20-25mg ed
1-6prop 100mg e2d
lub sam prop
pct 24tabl.cloma wystarczy
kreaty i gluta do pct + zma i tt lub ATD
to wszystko...anapolon,tren, primka narazie odpada
fallenursus
27-10-10, 13:41
Aromatyzacja wskazana. bez estrogenupodczas cyklu mozna sie nabawic niezlych kontuzji a pozatem masa nie idzie tak jak powinna.
jesli pekasz i masz skmlonnosci do gino- atd na cyklu 25mg dziennie.
spoko mozesz zapodac co grzesiu napisal.
Kiedy skonczyles ostatni cykl i jakie/czego bylo dawki?
tomasz-g89
27-10-10, 17:02
6 miesiecy temu. to byl boldenon, 12 tyg po 400mg
fallenursus
27-10-10, 18:57
W takim razie bez zastanawiania sie wskoczyl bym na tescia. Nawetsolo bez mety jak napisal grzesio.
tomasz-g89
27-10-10, 20:41
ok. powiedz mi jeszcze ile mam tego propa ciagnac i po ile
fallenursus
27-10-10, 20:56
1-8 150mg co 2 dni
I bedzie elegancko.
tomasz-g89
27-10-10, 21:53
ok. Dzieki wielkie chłopaki. Szczególnie fallenurus i grzesiek. pozdro