PDA

Zobacz pełną wersję : Wielka prośba o diete.

skaaater
23-10-10, 21:54
Witam! Cwiczyłem wcześniej trochę, później miałem krótką przerwę, i od 2 miesięcy zacząłem już regularnie. Cwiczę w domu i mam do dyspozycji sztange i hantle. Efektów nie ma niestety.
Zrozumiałem, że bez diety to nie ma sensu.. A ułożyć diete w moim przypadku nie bedzie łatwo, ze względu na ograniczone środki finansowe.
Muszę dodać jeszcze, że w godzinach od 7-15 mogę liczyć tylko na jakieś kanapki, ponieważ szkoła + dojazd.

Wiem, że nie będzie łatwo ułożyć z tego jakiejś diety dającej jakieś nawet śladowe oznaki treningu, a bardzo was o to proszę.
Do dyspozycji mam: Makarony, róznego rodzaju serki i twarogi,jogurty, wędliny, kiełbasy, ryż, pasztet, konserwy rybne, rózne owoce i warzywa, miód, oliwa + plus jakieś miesko drobiowe na obiad (ale nie codziennie)

Za każdą udzieloną pomoc odwdzieczę się Sogiem ;)

slim shady
24-10-10, 12:34
Jaki masz cel ? wiek, aktywność fizyczną ?

nie będzie tak źle z dietą, jeśli masz do dyspozycji te produkty co wypisałeś

skaaater
24-10-10, 17:24
A więc tak:
Cel: Maaasa
Wzrost: 182
Waga: 68 kg
Ak. fizyczna: niska
genetycznie szczupły ; p

Patriot
25-10-10, 11:12
Muszę dodać jeszcze, że w godzinach od 7-15 mogę liczyć tylko na jakieś kanapki, ponieważ szkoła + dojazd.

Wiem, że nie będzie łatwo ułożyć z tego jakiejś diety dającej jakieś nawet śladowe oznaki treningu, a bardzo was o to proszę.
Do dyspozycji mam: Makarony, róznego rodzaju serki i twarogi,jogurty, wędliny, kiełbasy, ryż, pasztet, konserwy rybne, rózne owoce i warzywa, miód, oliwa + plus jakieś miesko drobiowe na obiad (ale nie codziennie)

Po pierwsze w szkole możesz kupić pojemniczki i brać pełnowartościowe żarcie ze sobą ;)
po drugie tak jak wyżej z tych produktów wcale tak ciężko nie jest ułożyć diety, poczytaj podwieszone i coś wykombinuj i daj do korekty ;)