Zobacz pełną wersję : Na złom,czy naprawić i sprzedać?
Witam,postanowiłem zrobić porządek z atlasami,które mam w piwnicy.Oba nie do końca sprawne,linki częściowo urwane.Nie wiem co lepiej,czy sprzedać je na złom,czy naprawić i wtedy sprzedać np. na Allegro.Czarny atlas ma obciążenie 118 kg.
A może koszt naprawy jest nieopłacalny?
Proszę, doradźcie,powiedzcie,ile mogą być one warte.warte387938803881388238833884
no nie wydaje mi się żeby linki były takie drogie żeby koszt naprawy był nieopłacalny.
na złomie dostaniesz za to "grosze", więc ja bym najpierw spróbował opchnąć to na allegro, bo w sumie sporo osób szuka okazji.
chłopie pospawac, powymieniac linki i git... z jajem stary z jajem, a nie ze rozjebane i odrazu sie pozbyc, dorobisz sie syna byc moze juz masz i bd chcial cwiczyc.
Z tym że powód pozbycia,nie jest taki,żeby w ogóle nie mieć na czym ćwiczyć.Chcę sprzedać by kupić inny.
no to w takim razie, spawara, linki... linki sa nie drogie... gorzej ze spawaniem, musisz sobie kogos skołowac.
Jak sprzedasz na złom to zrobisz największy błąd...
Witam,postanowiłem zrobić porządek z atlasami,które mam w piwnicy.Oba nie do końca sprawne,linki częściowo urwane.Nie wiem co lepiej,czy sprzedać je na złom,czy naprawić i wtedy sprzedać np. na Allegro.Czarny atlas ma obciążenie 118 kg.
A może koszt naprawy jest nieopłacalny?
Proszę, doradźcie,powiedzcie,ile mogą być one warte.warte387938803881388238833884
a ile za ten biały na pierwszej fotce?i jakie on ma obciążenie?