Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zestaw- jak to polaczyc??

bartus91
28-02-07, 14:08
siemka kupilem sobie 100 tab mety, gainer vitalmax, kreatyne olimpa i bcaa. jak to polaczyc?? pozdrawiam

republika
28-02-07, 14:17
1-4 metanabol 15-20mg ed
suplementy to chyba wiesz jak brac ?kreatyne mozesz brac w fazie nasycenia lub zaraz po cyklu , gainera w zaleznosci od brakow w diecie

Punisher
28-02-07, 14:33
Nie!
Po pierwsze to beznadzieja łączyć mete z odżywkami, bo efekty są słabsze, ale jak chcesz.
Weź najpierw odżywki, a potem metę:
Co do krety, nie baw się w żadne fazy.
Kreta, gainer i BCAA
Następnie:
Bierzesz mete 1-2 tablety pierwsze 2 tyg, potem 3-4.

bartus91
28-02-07, 14:42
a nie lepiej mete z gainerem a w ostatnim tyg mety dolozyc kreatyne i bcaa???
nie wiem moze tak??? dlaczego meta z odzywkami daje mniesz efekty?? myslalem ze z wieksza iloscia bialka i wegli bedzie lepiej??

47_W_bicu
28-02-07, 14:48
bierz stała dawke 20mg cd,
gainera bierz w czasie cylklu,natomiast krete wcinaj po cyklu.

szperal
28-02-07, 15:20
krete powino brac sie po cyklu na utrzymanie

republika
28-02-07, 15:21
j/w 47 w bicu sog

sofok666 wytlumacz czemu ma brac po 1-2 tab przez 2 tyg jesli to dawka stosowana w medycynie ? i w zastosowaniu kulturystycznym rzadko sie sprawdza taka dawka , i czemu to odradzasz suplementacje podczas kuracji ??

Punisher
28-02-07, 15:22
Zrobisz i tak jak zechcesz, Ja Ci napisałem jak ja bym zrobił na twoim miejscu :cool:

maxxx1984
28-02-07, 15:28
47_W_bicu, ma rację kreatynę możesz nawet zacząć brać już tydzień przed końcem cyklu mety będzie jeszcze lepiej zdąży się rozkręcić

vold
28-02-07, 22:15
Po pierwsze to beznadzieja łączyć mete z odżywkami, bo efekty są słabsze, ale jak chcesz co ty wygadujesz , odżywki są jak najbardziej wskazane na cyklu aby uzupełnić brakujące białko,węgle itp. , odpowiednia ilość białka, węgli, witamin jest podstawą na cyklu.

Weź najpierw odżywki, a potem metę beznadziejny pomysł.

A tak na przyszłość nie dajemy porad jeśli pytający nie napisze nic o sobie bo to niestety podstawa, zwłaszcza jeśli chodzi o środki dopingujące.

Punisher
28-02-07, 22:20
oki, przedstawiłem swój punkt widzenia, jeśli się nie zgadzasz to ok :cool:

republika
28-02-07, 22:29
nie ma to jak porada nalesnika ktory dopiero co opuscil gimnazjum

Prezydent_1c
28-02-07, 22:34
Dziecko w zerówce o tym wie ...
Pierw metka (bierzesz stałe dawnki) +gainer
Po cyklu kreatyna na podtrzymanie z gainerem aminokwasami itp.

I jedno pytanie ... Czemu odzywki mają spowodowac ze metka nie będzie działała ? :lol:
Einsteina mamy na forum :lol:

brodawid
04-03-07, 14:32
Co za glupoty tu czytam boze jedyny!!!!!!!!!!!!

Gainer ma spowolnic dzialanie mety!!!!!!!!!?????

Ludzie opamietajcie sie podczas cyklu z meta nalezy stosowac diete wysoko bialkowa z odpowiednia zawartoscia weglowodanow tluszczow oraz kompleksem witamin i sladnikow mineralnych dzialanie mety polega na zatrzymaniu azotu w organizmie co wplywa na wzrost bialka calkowitego czyli dodatni bilans azotowy oraz odkladanie wapnia do tkanki kostnej dodatni bilas wapinny
Dzieki temu meta wplywa na zwekszenie laknienia, przyrost masy ciala osiagnac ten efekt mozna tylko stosujac sie do powyzszych wymagan gainery z cala pewnoscia bardzo pomagaja dostarczyc substancji odzywczych tak bardzo potrzebnych w czasie cyklu !!!!!!!!!!

bartus91
06-03-07, 21:37
a jak lepiej brac mete rano i po obiedzie czy po odiedzie i po kolacji??? Jaka musi byc roznica godzinna miedzy dawkami?? 6 godzin wystarczy?? wiem ze meta jest w organizmie przez 6-8 godz... wystarczy jedna tab. na 10 i 5 g mety przed jej wzieciem??

brodawid
06-03-07, 21:43
Powiedz jeszcze tylko ile masz lat? i dowiesz sie wszystkiego :wink:

bartus91
06-03-07, 21:56
17

brodawid
06-03-07, 22:04
Sorry ale ci nie pomoge branie koksu ponizej 21 roku zycia jest bardzo niebezpieczne ja nie chce sie przyczynic do czyjegos kalectwa.

pozdro bez urazy :wink: