Zobacz pełn± wersję : Cykl kilka pytań
Witam mam testolika 30amp i 20amp desmy do tego multikompleks vit, magnezB6, cynk, witamine c.
Z odzywek białeczko i carbo.
Na odblok clomid + nolwa
Moje pytanie odnio¶i się do desmy czy przy formie injekcyjnej także trzeba stosowa¶ essentiale i po cyklu hepatil??? Czy poprostu wystrczy sylimarol w czasie cyklu. I Jakie dawki stosować jesli wymagane jest essentiale?
I prosze jeszcze o ewentualne uzepłnienie jaki¶ braków
dorzuc omega3 i oliwe bo tluszczy ci zabraknie,
do winka inj tez oslonki daj na cyklu
lepsza opcja bedzie po cyklu esselive. w czasie cyklu bym odpuscil oslonki. to nie jakis super mega mocny cyklon zeby sie bawic w takie rzeczy. podstawa to dobre witaminy na cyklu.
tabsa mozna dorzucic na cyklu bo jednak watroba na wieksze obroty jednak wejdzie,
wiec lepiej spokojnie leciec od poczatku niz pozniej atakowac jak spora dawka (iloscia tbl) na regeneracje
Oj zappomniałem o tej omedze3 mam i szamam więc dorzuce po jednym czy tam dwa tabsy essentiale a po cyklu poci±gne hepitelem
A jakie doradzacie witaminy na cykl tylko nie olimp multiple bo po nich jakios żle mi jest obecnie mam maxiwit i pluszsz minerały rano szamam maxi a po południu pluszz ( no wiadomo reszta w ci±gu dnia)
plusz to jest dobra ale dla dzieci a nie dla gosci uprawiajacych na silce i w dodatku zazywajacych saa,
Hehe zamiast się ¶miać lepiej poleć co¶ ostatno ogl±dałem takie witaminnki BODYMAX SPORT albo jeszcze TREC MULTIPLE 36 co wy na to
Co panie polecacie
plusz to jest dobra ale dla dzieci a nie dla gosci uprawiajacych na silce i w dodatku zazywajacych saa,
te ostatnie moga byc,
moga byc olimpa ale te drugie
animal pak,
muscletech
fitnesA
patrz na sklady i dawkowanie ogolnie,
zobacz sobie wit fitnesaa dobre skladowo. formula na dzien i na noc. sam teraz biore. naprawde godne uwagi jak za taka cene.
Stary, nie szalej z tymi osłonkami w trakcie cyklu, nic nie trzeba na tych ¶rodkach, ta kase lepiej zainwestuj w witaminy i odpowiedni± diete.
fallenursus
19-10-10, 23:30
Tlumaczylem:)
Witaminy Now Foods Adam.
na watrobe wit c +woda
Ajak bardzo sie boisz to nacetyl cysteiny NAC.
z tego co poczytalem chyba wezme now adam
fallenursus
21-10-10, 19:09
Jedne ztych lepszych.
A jak masz kase to Orange Triad od controlled labs. Maja dodatki na stawy +enzymy trawienne