PDA

Zobacz pełn± wersję : SIemano co na pierwszy cykl?

SenSey888
18-10-10, 16:34
Witam chciałem rozpocz±ć cykl na czym¶ mocniejszym...JAk do tej pory brałem kreatyne amino rózne gainery amino itp...trochę już tego było.Mój staż to ponad rok.Zastanawiałem się co wzi±ć na pierwszy cykl zastanawiałem sie nad metk± ale poczytałem i doszłem do wniosku że to najgorsze ¶cierwo...CO polecacie?moze jakies strzały?Ps.najlepiej cos takiego w miare taniego i zeby miało mało skutków jakis powazniejszych,moze to być jaki¶ ze słabszych sterydów nie oczekuje po pierwszym cyklu nie wiadomo jakiego przyrostu.Z góry dzięki

Lukaszr0
18-10-10, 17:02
Wypełnij ankietę, bez tego mogę zaproponować ci propa. Dawki się dobierze jak dasz ankietę.

lg team
18-10-10, 17:03
za krotki masz staz na saa,
jaka masz wage? ile ci sie udalo przybrac przez ten rok? jak wyniki silowe sie poprawily?

SenSey888
18-10-10, 17:20
waga 82.5kg wzrost 186 siła przyrosła niesamowicie praktycznie w oczach...tera zastój jakis i od kilku miechow nic nie idzie...a silowo no z 105 tera wezme na raz.ale mi chodzi tu o poprawienie sie masowo
niby sporo waze ale po mnie tego nie widac nie iwem gdzie mam te kg bo jestem szczupły

piuras86
18-10-10, 17:57
zastanawiałem sie nad metk± ale poczytałem i doszłem do wniosku że to najgorsze ¶cierwo...CO polecacie?moze jakies strzały?Ps.najlepiej cos takiego w miare taniego i zeby miało mało skutków jakis powazniejszych,moze to być jaki¶ ze słabszych sterydów nie oczekuje po pierwszym cyklu nie wiadomo jakiego przyrostu.Z góry dzięki

po 1 105 kg w hoooj po 2 przy takim wzro¶cie jeste¶ szczupły po 3 chcesz cos taniego i nie oczekujesz po cyklu nie wiadomo jakich przyrostów........ kolego zastanów sie najpierw co ty piszesz bo moim zdaniem mieszasz kijem w gó*****ie .........

1 rok stażu trochę mało a je¶li mówisz że meta to ¶cierwo to twoja wiedza jest na poziomie -1
poczytaj bardziej dowiedz sie co¶ o tych ¶rodkach dowiedz sie co¶ o nich i wtedy zadawaj pytania

ZAKUP SOBIE ZESTAW SUPLI I ODZYWEK + DIETA POJEDZIESZ JESZCZE Z PÓŁ ROKU POCZYTAJ I WTEDY WRÓĆ DO TEGO DZIAŁU .......... I NA 1 CYKL TO PROP A JAK BOISZ SIE IGŁY TO META .... BĘDZIE DOBRA ....

flutebox
18-10-10, 18:19
my¶lę kolego, że musisz się trochę dokształcić, bo chyba krzywdy nie chcesz sobie zrobić ?

lg team
18-10-10, 19:01
pracuj (manipuluj) dieta i wspomagaj przyrosty suplami a nie koxem,

SenSey888
19-10-10, 06:44
eh...Ľle mnie rozumiemiecie.O mecie tak napisałem bo koles po meci wygl±da jak kambodza tyle pryszczu mu wyszkoczyło;/...a tak pozatym nie boje się igły...chcem cos co da przyrost ale zebym nie miał po tym np tr±dziku i jakis takich powazniejszych efektów ubocznych.Co polecicie?

SenSey888
19-10-10, 06:47
własnnie chce cos czystszego niz meta zeby mi pryszcze nie wyskoczyły jak kolesiowi...słyszałem ze strzały s± czystsze?

ht
19-10-10, 07:20
cynk +solarka powino pomoc. na pierwszy raz prop bedzie w sam raz.

Wiki
19-10-10, 09:51
Meta na każdego będzie działać inaczej.
A ten typ z kambodz± pewnie walił dawki 1tabletka na 10kg masy ciała :P. I pewnie ruski mietek bo tani!

Lukaszr0
19-10-10, 11:44
Po każdym anaboliku wywala syty, z tym że jednemu w choy, drugiemu kilka a 3 wcale. Każdy ma inaczej. Tak jak pisał HT cynk, wit. e + solara i będzie dobrze.

LeBron23LBJ
19-10-10, 14:12
Tej witaminy B6 to trzeba w dużych dawkach, z 200 mg co najmniej, a w aptekach czy w sklepach z odżywkami widuję tabletki po 5 mg, a to w ch mało. W undergrandzie s± dostepne jakie¶ potężne dawki, czy to w tabsach lub strzałach?

SenSey888
19-10-10, 18:05
aha czyli polecacie propa?a co do cynku to łykam zincas forte...bo w sumie mam sklonosci do tradziku...nie tyle na twarzy co na plecach.A własnie co do solarki słyszałem ze to cos tam pomaga a potem jeszcze gorzej.?

SenSey888
19-10-10, 18:09
a co do propa to mi wlasnie zalezy na masie?to bd dobre?i zeby zminimalizowac efekty uboczne...a omandren nie bd lepszy?albo deka?,promobolan?

fallenursus
19-10-10, 18:12
Lebron witamin E, nie B.
wit e dawki 800-1200iu. kapsy sa po 400iu przewaznie.nigdhy zadnego cynku nie bralem zawsze wit E ktora zreszta przydatna przy dawkach wit C co powinienes brac na cyklu i po. a jak nie wiesz czemu to podwieszone:)

LeBron23LBJ
19-10-10, 18:29
sorry, powaliło mi się. B6 w przypadku gino progesteronowej. Ale też w takich dawkach, że z tabletek ni chuja tyle dać.

fallenursus
19-10-10, 18:50
Sensey lepiej sobie poczytaj archiwum w podwieszonych bo sie zaraz zdenerwuje:)

SenSey888
20-10-10, 06:58
haha,spoko:) nie denerwuj sie;p dobra juz poczytałem...troszkę sie dowiedziałem przydatnych informacji;) Ale dzięki all za pomoc!chyba zdecyduje się ma tego propA TYLKO DOWALIŁ mnie fakt ze strasznie po cyklu nagle spada w oczach jakas czesc nabranej masy.A po cyklu najlepszy Clomid?

ht
20-10-10, 10:37
to ile wrzucisz kg zalezy od twojej diety. nie od srodkow. po cyklu lepiej sie sprawdza kombo clom+nolva. prop dobre rozwiazanie. po zejsciu z propa dalej trzymaj dietke wrzuc atd +krete. spadkow raczej po tym nie powinno byc. najwazniejsza dieta!!!!!!!!!!!!! to dopilnujesz to bedzie oki.

SenSey888
21-10-10, 19:03
oki dzieki za pomoc:)