Zobacz pełn± wersję : SIemano co na pierwszy cykl?
Witam chciałem rozpocz±ć cykl na czym¶ mocniejszym...JAk do tej pory brałem kreatyne amino rózne gainery amino itp...trochę już tego było.Mój staż to ponad rok.Zastanawiałem się co wzi±ć na pierwszy cykl zastanawiałem sie nad metk± ale poczytałem i doszłem do wniosku że to najgorsze ¶cierwo...CO polecacie?moze jakies strzały?Ps.najlepiej cos takiego w miare taniego i zeby miało mało skutków jakis powazniejszych,moze to być jaki¶ ze słabszych sterydów nie oczekuje po pierwszym cyklu nie wiadomo jakiego przyrostu.Z góry dzięki
Wypełnij ankietę, bez tego mogę zaproponować ci propa. Dawki się dobierze jak dasz ankietę.
za krotki masz staz na saa,
jaka masz wage? ile ci sie udalo przybrac przez ten rok? jak wyniki silowe sie poprawily?
waga 82.5kg wzrost 186 siła przyrosła niesamowicie praktycznie w oczach...tera zastój jakis i od kilku miechow nic nie idzie...a silowo no z 105 tera wezme na raz.ale mi chodzi tu o poprawienie sie masowo
niby sporo waze ale po mnie tego nie widac nie iwem gdzie mam te kg bo jestem szczupły
zastanawiałem sie nad metk± ale poczytałem i doszłem do wniosku że to najgorsze ¶cierwo...CO polecacie?moze jakies strzały?Ps.najlepiej cos takiego w miare taniego i zeby miało mało skutków jakis powazniejszych,moze to być jaki¶ ze słabszych sterydów nie oczekuje po pierwszym cyklu nie wiadomo jakiego przyrostu.Z góry dzięki
po 1 105 kg w hoooj po 2 przy takim wzro¶cie jeste¶ szczupły po 3 chcesz cos taniego i nie oczekujesz po cyklu nie wiadomo jakich przyrostów........ kolego zastanów sie najpierw co ty piszesz bo moim zdaniem mieszasz kijem w gó*****ie .........
1 rok stażu trochę mało a je¶li mówisz że meta to ¶cierwo to twoja wiedza jest na poziomie -1
poczytaj bardziej dowiedz sie co¶ o tych ¶rodkach dowiedz sie co¶ o nich i wtedy zadawaj pytania
ZAKUP SOBIE ZESTAW SUPLI I ODZYWEK + DIETA POJEDZIESZ JESZCZE Z PÓŁ ROKU POCZYTAJ I WTEDY WRÓĆ DO TEGO DZIAŁU .......... I NA 1 CYKL TO PROP A JAK BOISZ SIE IGŁY TO META .... BĘDZIE DOBRA ....
my¶lę kolego, że musisz się trochę dokształcić, bo chyba krzywdy nie chcesz sobie zrobić ?
pracuj (manipuluj) dieta i wspomagaj przyrosty suplami a nie koxem,
eh...Ľle mnie rozumiemiecie.O mecie tak napisałem bo koles po meci wygl±da jak kambodza tyle pryszczu mu wyszkoczyło;/...a tak pozatym nie boje się igły...chcem cos co da przyrost ale zebym nie miał po tym np tr±dziku i jakis takich powazniejszych efektów ubocznych.Co polecicie?
własnnie chce cos czystszego niz meta zeby mi pryszcze nie wyskoczyły jak kolesiowi...słyszałem ze strzały s± czystsze?
cynk +solarka powino pomoc. na pierwszy raz prop bedzie w sam raz.
Meta na każdego będzie działać inaczej.
A ten typ z kambodz± pewnie walił dawki 1tabletka na 10kg masy ciała :P. I pewnie ruski mietek bo tani!
Po każdym anaboliku wywala syty, z tym że jednemu w choy, drugiemu kilka a 3 wcale. Każdy ma inaczej. Tak jak pisał HT cynk, wit. e + solara i będzie dobrze.
LeBron23LBJ
19-10-10, 14:12
Tej witaminy B6 to trzeba w dużych dawkach, z 200 mg co najmniej, a w aptekach czy w sklepach z odżywkami widuję tabletki po 5 mg, a to w ch mało. W undergrandzie s± dostepne jakie¶ potężne dawki, czy to w tabsach lub strzałach?
aha czyli polecacie propa?a co do cynku to łykam zincas forte...bo w sumie mam sklonosci do tradziku...nie tyle na twarzy co na plecach.A własnie co do solarki słyszałem ze to cos tam pomaga a potem jeszcze gorzej.?
a co do propa to mi wlasnie zalezy na masie?to bd dobre?i zeby zminimalizowac efekty uboczne...a omandren nie bd lepszy?albo deka?,promobolan?
fallenursus
19-10-10, 18:12
Lebron witamin E, nie B.
wit e dawki 800-1200iu. kapsy sa po 400iu przewaznie.nigdhy zadnego cynku nie bralem zawsze wit E ktora zreszta przydatna przy dawkach wit C co powinienes brac na cyklu i po. a jak nie wiesz czemu to podwieszone:)
LeBron23LBJ
19-10-10, 18:29
sorry, powaliło mi się. B6 w przypadku gino progesteronowej. Ale też w takich dawkach, że z tabletek ni chuja tyle dać.
fallenursus
19-10-10, 18:50
Sensey lepiej sobie poczytaj archiwum w podwieszonych bo sie zaraz zdenerwuje:)
haha,spoko:) nie denerwuj sie;p dobra juz poczytałem...troszkę sie dowiedziałem przydatnych informacji;) Ale dzięki all za pomoc!chyba zdecyduje się ma tego propA TYLKO DOWALIŁ mnie fakt ze strasznie po cyklu nagle spada w oczach jakas czesc nabranej masy.A po cyklu najlepszy Clomid?
to ile wrzucisz kg zalezy od twojej diety. nie od srodkow. po cyklu lepiej sie sprawdza kombo clom+nolva. prop dobre rozwiazanie. po zejsciu z propa dalej trzymaj dietke wrzuc atd +krete. spadkow raczej po tym nie powinno byc. najwazniejsza dieta!!!!!!!!!!!!! to dopilnujesz to bedzie oki.