PDA

Zobacz pełną wersję : Prop

kowalsson
16-10-10, 10:59
Witam. Problemem tego nazwac nie moge, poniewaz chyba to normalne, ale wole sie tym z wami podzielic. Moj cykl to 1-6 prop i winko do tego oralnie. Jestem po 5 strzale i wszystko bylo ok do 4 strzalu. Wiadomo prop jak to prop z reguly boli, tak tez bylo ale byly to bole lekkie i do 2 dnich ustepowaly. W czwartek bylem na 5 strzale i od momentu wyciagniecia igly zaczal sie okropny bol posladka. Trwa do teraz choc minimalnie ustapilo, ale nie potrafie siedziec na dupie. Zadnego obrzeku nie ma, ani sinego miejsca. Wczoraj dopadla mnie goraczka i straszne lamanie kosci. Wiedzialem ze to po tym wiec przesiedzialem w domu caly dzien i dzisiaj jest juz ok. Czym to jest spowodowane ze akuart po 5 strzale? Czy jesli dostanie sie powietrze w strzykawce tez moga dziac sie takie rzeczy? Prop jest z flor medico. Dzieki i pozdrawiam

Sosna91
16-10-10, 13:46
nie masz co panikowac, normalna sprawa tym bardziej przy UGL.

Test flu tez norma, powietrze w strzykawce nie ma nic do rzeczy. a to że akurat przy 5tym strzale to roznie bywa, moze zmieniłeś flakon, moze biles blisko miejsca ostatniej iniekcji.

piuras86
17-10-10, 20:06
Odciągasz tłuk po wbiciu igły?????? przy wyciaganiu mogłeś tez zawadzić o jakiś nerw nie raz miałem podobny przypadek... i odtamtej pory kumpel robił mi strzały bo jest raownikiem medycznym i zna sie na rzeczy, a jak sobie sam robie to tylko i wyłącznie w barki ...... prop z fm delikatnie boli ale jak dodasz 1 amp prolo do flakonu i polejesz wrzatkiem tak żeby rozrzedziło olej to póxniej powinno byc ok .......

zawsze polewam strzykawke gorącą wodą rozrzedzam olej i lepiej wchodzi ..... nie każdy to stosuje .......

LeBron23LBJ
17-10-10, 20:47
czyli napełnioną strzykawkę polać ciepłą wodą? Jak długo?

piuras86
17-10-10, 21:03
będziesz widział jak olej robi się bardziej płynny, tylko nie za długo ....... żebyś nie wbił goracego soku będzie boleć .....

vold
18-10-10, 10:15
Poprostu kiepskie miejsce, lub słabo rozluźniony mięsień,

Jak chcesz polać ciepłą wodą w celu zagrzania oleju to troszke musisz lać, równie dobrze możesz strzykawke dac na grzejnik,

jak będzie mięsień słabo rozluźniony to zawsze będą problemy,

proponuje conajmnie kolejne 2 zast nie bić w to miejsce.

Lukaszr0
18-10-10, 17:11
Zmieniaj pośladki, bij w inne mięśnie np w prostowniki uda. Zewnętrzna górna część pośladka jest słabo unerwiona, więc żaden nerw, chyba że kolega źle bił. Radzę uważać bo uszkodzenie nerwu kulszowego spowoduje nieodwracalne opadanie stopy :) Po za tym iniekcje z propa przeważnie są bolesne.

piuras86
18-10-10, 18:03
Nie zawsze jest bolesne, a co do zewnętrznej górnej części pośladka to zależy od człowieka jak reaguje na ból .... przewazniejak samemu robisz zastrzyki to ładujesz niżej niż powinieneś ... bo sam nie jesteś w stanie poprawnie tego wykonać ..... :P

ja odzwyczaiłem sie ładowania w pośladek ... podaje w barki .... :)

Lukaszr0
18-10-10, 19:12
Najlepiej dawać w 4ki widzisz co robisz, mięsień duży.

ht
18-10-10, 20:27
zgadzam sie z lukaszrO rowniez preferuje tylko czworki. nawet wydaje mi sie ze mniej boli niz dwojka czy lydka.

fallenursus
18-10-10, 21:38
HT ladowales w lyde propka?:)
hardcore:p

Lukaszr0
18-10-10, 22:19
W łydkę i w bica ponoć najbardziej boli, no i łydka i 2ki tak samo nerw kulszowy.

ht
19-10-10, 06:40
HT ladowales w lyde propka?:)
hardcore:p

czlowiek byl mlody i glupi;)