Zobacz pełną wersję : M-Drol Porada
Witam, nie wiem czy to jest odpowiedni dział, ale chcę się doradzić odnośnie M-Drol-u. Zastanawiam się nad zakupem tego środka,i nie mogę się zdecydować. Na każdym forum piszą że jest on godny polecenia i naprawdę kopie. Mam 19 lat i na siłownie chodzę już ponad 3 lata, ostatnio 5 miesięczna przerwa z powodu pobytu za granicą. Ćwiczę już półtorej miesiąca i chcę coś zacząć brać.
Czy w czasie cyklu M-Drol jest taka potrzeba odblokowania i osłony wątroby czy można się obyć bez nich.
Z góry dziękuję za profesionalną poradę !!!
Ph badziewie, lepiej za michę się weź a nie za ph. Jak już coś koniecznie chcesz to walnij sobie lepiej jakiegoś testo.
odblok sermem, osłony nie, po cyklu na regeneracje owszem choc nie przymusowo.
A stało by się coś gdybym się nie odblokował?
z tego co wiem wróżki na forum jeszcze nie ma ;)
A stało by się coś gdybym się nie odblokował?
Karty mówią że jeżeli się nie odblokujesz to jedyne co będzie ci z ptaka ciekło to pot.
dlatego 1 zasadą przed planowanym cyklem jest ....... Zakupienie wszystkich potrzebnych rzeczy do poprawnego odblokowania ...... a nie od dupy strony ........
ćwiczę już półtorej miesiąca i chcę coś zacząć brać.
o kurwa!!!!!!!!
. Mam 19 lat i na siłownie chodzę już ponad 3 lat, ostatnio 5 miesięczna przerwa z powodu pobytu za granicą.
Voice666 chyba coś przeoczyłeś ???????
Voice666 chyba coś przeoczyłeś ???????
rzeczywiscie XD
To pierwszy raz ph?
grzesiek k
12-10-10, 20:55
, lepiej za michę się weź a nie za ph.
nie praw morałow jak co 2 na tym forym,nie wszedł tutaj po porady jakie sa postawy w tym sporcie tylko o wspomagacze.
do Autora...ph zostaw w spokoju,nie wiadomo jaki odblom po tym zrobic itd.pomysl jeszcze i zastanów sie czy np meta czy tetso nie bedzie lepsze i pewniejsze ale jest pewne ALE...cwiczysz dopier 1,5m po przewie a to za mało pomachaj dógie 1,5m i dopiero pomysl o czyms bo jeszcze organizm nie wrócił do tego co było przed przerwą.
Kolego czytaj dokładnie, ja nie prawie morałów bo to nie ma sensu po za tym sam wbijam. "lepiej za michę się weź a nie za ph" oznaczać miało iż lepiej wydać pieniądze na np. cyce z kury niż ph bo to badziew.
fallenursus
13-10-10, 02:52
ale chcę się doradzić odnośnie M-Drol-u.
osłony nie, po cyklu na regeneracje owszem choc nie przymusowo.
o kurwa!!!!!!!!
a wicie ze to najbardziej toxyczne gowno dostepne pany? wolalbym 300mg antka szamac. byl taki jeden pol metra w lapce, zucil sie na 40mg tego syfu. juz nie postuje:(
blood in blood out
15-10-10, 20:03
to nie będzie żaden protest post przeciwko ph
wpadł mi w ręce m- drol (za darmo ) więc zacząłem go łykać z ciekawości---- i co wytrzymałem 5 dni ( po 10mg ed wraz z 5 tabsami esseliv forte)
mam 85 tabsów- jak kogoś nie lubicie to mu je wyśle:)
człowiek w życiu musi spróbować wszystkiego- niektóre rzeczy tylko raz (czytaj ph)
dobra to wysli mi tez za free hehehe moje flaki przyjma wszystko hehehehehehehehe
I jak z tym M-drol'em ????? ::D:D:D:D jak coś to wysyłaj ...... :D:D:D:d