Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koksy na bramce

LeBron23LBJ
11-10-10, 17:22
Siemanko panowie. Ktoś z was na bramce stoi w klubach lub stał? Jak wrażenia? Ile siana za to się dostaje? Pytam z czystej ciekawości

kubaCK
11-10-10, 18:22
To jest forum ludzi inteligentnych-a na bramkach stoją nieudacznicy i margines społeczny- tzw. tępe karki-więc nie zadawaj tu takich pytań, stary ;)

chyba u Ciebie tacy stoja.

LeBron23LBJ
11-10-10, 18:31
To jest forum ludzi inteligentnych-a na bramkach stoją nieudacznicy i margines społeczny- tzw. tępe karki-więc nie zadawaj tu takich pytań, stary ;)

nie ładnie, że wrzucasz wszystkich do jednego worka. To jest hydepark i będę pytał o co chcę. Akurat w tej dziedzinie mam lukę więc jestem żądny wiedzy na ten temat bro.

fallenursus
11-10-10, 18:39

szybko uciekaj zanim LG to zobaczy.... przyjedzie czarne A8 do BB...this is not a joke:)

grochos
11-10-10, 20:11
Co Ty stary to była prowokacja, żeby jakiś skandal na forum wywołać, bo ostatnio coś nudno.

hahahaha teraz sie tlumasz... a LG swoje wie:)

LeBron, troszke z klubami mialem wspolnego. noc 200zl, ale naprawde z tym bardzo roznie jest i duzo wiecej (jak chociaz troszke zakombinujesz na biletach), ale jest i mniej. Tyle ile klubow tyle, roznych ofert pracy. Czesto gesto pracuja byli policjanci, wlasciciele klubow bokserskich MMA itd.) ale generalnie ludzie z klasa, w garniaczkach itd. Z tymi, ktorymi mialem cos wspolnego, naprawde zawsze na poziomie. A nie durne koksy :D Ostatnio nawet widzialem chlopaczka 88 rocznik, ktory jest mistrzem polski juniorow w boksie:)

sts
11-10-10, 20:23
lepiej na bramce w burdelu stać;p

LeBron23LBJ
11-10-10, 20:34
ciekawe czy na tym forum jest jakiś alfons heeehee

lg team
11-10-10, 21:10
dostalem pw o tym temacie, no wiec wypada sie wypowiedziec,

obecnie dobre kluby (100% siecowek) i juz takie wieksze kluby zatrudnia firmy i ludzi z licencja po pierwsze dlatego ze to na nich spada odpowiedzialnosc za ewentualne zdarzenia/interwencje/sprawy sadowe a po drugie zazwyczaj odpadaja sprawy zwiazane z dilerka i mytem dla jakiejs grupy, no chyba ze wlasciciel dorabia sobie wpuszczajac do srodka ludzie zajmujacych sie handlem z czego dostaje swoja gorke ale oficjalnie nic nie wie,

znam nawet historie goscia (kiedys stalem u niego) ktory zatrudnil dilera na umowe zlecenie na stanowisku - uslugi porzadkowe - a gosc zwyczajnie dilowal tam i placil dole dla wlasciciela,

wiadomo ze sa wariaci - ludzie wogole nie przygotowani do zawodu i to oni psuja opinie ochrony, i to nie tylko koxy, znam mase bokserow/kb/zapasnikow/karatekow/strongow itp... co dorabia albo z tego zyje,

o dziwo zaskocze was i powiem ze kox to nie najlepszy ochroniarz jesli chodzi o prawdziwa bojka (choc podstawa ochrony nie jest wcale bitka tylko pilnowanie porzadku i eliminowanie potencjalnie niebezpiecznych/agresywnych ludzi bez uszczerbku dla niego samego, ochrony i osob trzecich - wzglednie wezwanie policji po usunieciu delikwenta z klubu),

w tej roli (typowej bilatyki) lepiej sie sprawdzaja ludzie ze sztuk walk ale z waga min 90kg - bb/kb i zapasnicy, moj kolega kilkukrotny mistrz polski w ju jitsu do tego silka 11 lat i w okolicy nie ma na niego czlowieka, a przyjezdzali jdo niego nawet z wolomina, pomorza i nie znalazl sie taki ktory go powalil, raz widzialem jego naciezsze starcie jak dostal cepa z gory od goscia z wielkopolski (ksywki nie bede pisal) ponad 2m ponad 150kg wagi i przysiadl ale odbil z kolana dwa sierpy na korpus i jeden z dolu i goscia wlozyli do auta,

niedawno kolega zapasnik polozyl dwoch takich madrych co mysleli ze maja te pol metra w witce i sa wazni - prosta sprawa doszedl dolem jednego zawinal a drugiego scisnal az gosc sie purpurowy zrobil i braklo mu tlenu,

co do siana roznie jest - ja mam obecnie robote za 4 x 250zl week, nie zawsze jestem bo niekiedy nie mam czasu albo nie chce mi sie i ewentualnie dojezdzam na interwencje - ale zawyczaj wystarczy tel i sparawa zalatwiona :smile:

z kasa jest roznie - srednio od 1,5tys do 4,0tys, zalezy co gdzie i jak no i oczywiscie od ukladow + gorek z dziwek/prochow i i nnych dodatkowych zajec :smile:

KowalX
12-10-10, 02:36
Prawda jest taka ,że duży chłop działa prewencyjnie,a mały nie i na większość wystarczy blokada na łapy hehe :)

ciekawe czy na tym forum jest jakiś alfons heeehee

Ja mogę twoim zostać http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/zz8919_ddd.gif

Zabieram tylko 60% zarobków, w weekendy 40% w ramach dobrego serca http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/hk6794_friendot4.gif

xxmłodyxx
12-10-10, 14:26
Ja na dyskotece gadałęm z tymi koksami z ochrony to mówili ze mają po 350 w łape za noc, ale to jakas firma i wszystkie uprawnienia a tak to by mniej dostawali....i to nie wszyscy, bo kilku tylko po tyle miało, a reszta 200-+

mateohzp
12-10-10, 18:52
młody gdzie Cie do klubu wpuścili? ;D

xxmłodyxx
12-10-10, 19:02
w Wesołówce :P

LeBron23LBJ
12-10-10, 20:24
w lato do Mielna wbijajcie. Przednie imprezki, dużo koksów i świń. Zależy co kto lubi ;p

mtm
12-10-10, 20:26
Senso miażdży !

Nie ma kozaka na którego kozak sie nie znajdzie :)

mateohzp
12-10-10, 20:28
w lato do Mielna wbijajcie. Przednie imprezki, dużo koksów i świń. Zależy co kto lubi ;p

to napewno fajna impreza.. 5 min i afera gotowa..

LeBron23LBJ
12-10-10, 20:32
Osobiście do senso za bardzo nie chodziłem. Koko & bajka. Sporo świnek z całej polski. Wogóle fajnie, najpierw na plaży se wypić a potem do klubu sto metrów. To jest to. Z bójkami to różnie. Jak ich się nie szuka to raczej nie ma czego się bać.

KowalX
12-10-10, 20:48
Ja na dyskotece gadałęm z tymi koksami z ochrony to mówili ze mają po 350 w łape za noc, ale to jakas firma i wszystkie uprawnienia a tak to by mniej dostawali....i to nie wszyscy, bo kilku tylko po tyle miało, a reszta 200-+

Mi płacili 250 i 300 zależy gdzie, także miasto i samo miejsce spotkać ma znaczenie ;) Ale many właśnie w tych granicach.

Rokita
14-10-10, 00:56
W Radamiu tez w tych granicach . Zależy jaki klub. Starsi koledzy mówią ze 200 zł to takie minimum.