Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wybrzuszenie na mięśniu w udzie..

RogerJLB
08-10-10, 22:59
Witam , mam pewnien problem , jakies 5 tygodni temu na meczu pilki noznej naciagnalem miesien w lewym udzie dokladnie to mięsień obszerny pośredni , na samej gorze praktycznie , mecze mam co tydzien wiec na kazdym meczu bolal i przeszkadzal np w sprincie , a po mecuz na tydzien przestawal bolec i byl spokoj , natomiast dzisiaj zakupilem masc zeby smarowac ten miesien bo w niedziele mam mecz i chce byc w pelni sil , przy smarowaniu wyczulem dziwne wybrzuszenie , odrazu porownanem z drugim miesiem w prawej nodze i tego wybrzuszenia tam nie ma , nie wydaje mi sie ze jest to jakis guz , kuleczka czy nie wiadomo co , tylko po prostu miesien jakby napuchl , zrobil sie twardszy i go wybrzuszylo... przy jakims kolwiek bieganiu teraz go czuje , lec zi tak zastanawia mnie co to moze byc to wybrzuszenie... prosze o odpowiedz , z gory dzieki :)

breku
09-10-10, 13:18
moze przepuklina? idz z tym odrazu do lekarza.

RogerJLB
09-10-10, 13:37
nie wydaje mi sie zeby to mogla byc przepuklina ... jeszcze w miesniu czteroglowym , nie slyszalem nigdy ani nie widzialem takiego przypadku.. jutro mam mecz , jesli szarpnie i znowu bedzie bolec to sie zglosze do lekarza

Pioter1994
09-10-10, 14:01
Bądź twardy - nie graj i idź do lekarza.

xxmłodyxx
09-10-10, 16:20
wstaw zdjecie jak to wygląda

RogerJLB
09-10-10, 16:42
jedyne zdjecie zrobione przed chwila http://i54.tinypic.com/9bbswk.jpg , za bardzo tego nie widac , znajduje sie to na gorze miesnia , mozna porownac z prawa noga na ktorej widoczny jest napiety miesien , a na lewej raczej slabo ... nie boli to jak chodze narazie , jak dotykam tez bolu nie czuc tylko wlasnie jakas narosl cos takiego... i mysle czy moze to byc spowodowane tym ze miesien byl naciagniety kilka tyg temu ..ale nie wiem , w poniedzialek jak nie zniknie pojde do lekarza

flutebox
09-10-10, 16:55
niestety nic tu nie widzę ale może to z przemęczenia

RogerJLB
09-10-10, 17:00
chociaz przez ten tydien tylko na silce bylem ale nog nie robilem , i na jednym wf gralem tylko..jutro mecz zobacze co to bedzie napewno sie odezwe co z tym i czy pojde do lekarza , narazie dzieki :)

xxmłodyxx
09-10-10, 19:52
ja tam nic nie widze....moze słąbo sie rozgrzewasz przed meczem?