Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zarost

RockyBalboa
06-10-10, 16:01
wiem ze pewnie niektorzi chcieli by miec takie problemy jak ja.
mysle ze jest to raczeh sprawa hormonalna ale chcualbym to przyspieszyc, pod nosem mam jedynie twarde i czarne
a na reszcied twarzy bialy meszek,jakie sa ogolnoznane sposoby na przysopieszenie tego procesu
chcialbym jeszcze w tym roku miec ladne baczki :P

mtm
06-10-10, 16:07
Kurzym gównem smarowac kolego .

Keejdzi
06-10-10, 16:09
zrób przeszczep z łoniaków

puma007
06-10-10, 16:57
Pewnie sie nie goliles hehe

zaczni sie golic jak tam bardzo chcesz ale ja bym ci odradzal potem tylko problem hhehe

Sosna91
06-10-10, 18:04
jak nie chcecie pomóc to po co piszecie.

zarost w dużym stopniu jest sprawą genetyczną, hormony i ogólne przyspieszenie jego rozwoju mogą sie przyczynić do tego ale jeśli w genach masz zapisane ze jesteś jasnej karnacji i z takim zarostem to wiele nie zmienisz. Jeśli Twój ojciec ma gęsty i twardy zarost to jest duze prawdopodobieństwo że również taki będziesz miał. Sterydy mogą ten proces przyspieszyć ale nie kierowałbym sie głownie zarostem przy ich braniu, bo to troche głupota. Golenie, strzyżenie nie powoduje że włosy rosną szybciej tylko robią się gęściejsze i ciemniejsze do pewnego stopnia.

teraz patrze na Twój wiek, 16lat ciężko o prawdziwy zarost.

moje zdanie na temat zarostu jest jeszcze takie ze jak ktoś jest brunetem to taki jebitnie ciemny gęsty zarost jest fajny, można wtedy na te 0,5mm scinac i niektórzy robią jeszcze fane wzory do tego. ale jak masz jasna karnacje blond włosy bądz takie nie wiadomo jakie to zarost tez bedzie taki i wtedy tylko z nim utrapienie.

Pioter1994
06-10-10, 18:16
Ja też mam 16 lat i nie chce mieć zarostu... ( choc wiem ze to nieuniknione) Tylko strata na golenie rano...

Someone
06-10-10, 18:46
wiem ze pewnie niektorzi chcieli by miec takie problemy jak ja.
mysle ze jest to raczeh sprawa hormonalna ale chcualbym to przyspieszyc, pod nosem mam jedynie twarde i czarne
a na reszcied twarzy bialy meszek,jakie sa ogolnoznane sposoby na przysopieszenie tego procesu
chcialbym jeszcze w tym roku miec ladne baczki :P
Stary... Przecież zarost to tylko problem jest.. Ciesz się póki go nie masz jeszcze, pozniej zobaczysz ze codzienne golenie się rano nie jest fajne :)

Gangsta Latino
06-10-10, 20:12
Elektryczna maszynka - 2 min i po problemie:P co za kłopot?;]

Pumbas
06-10-10, 20:26
Taki kłopot, że 3 min można by dłużej pospać :d
Ja 17 lat i 0 zarostu typowego, jakieś tam pod nosem to się nie liczy, bo takie mleko to każdy gimnazjalista ma.
Ale w sumie jak bym miał to spoko, bym zapuścił brodę do pasa, zaplatał ją w warkocze zwieńczone srebrnymi pierścieniami.
Do tego byłbym łysy i miał na głowie wydziarane czarne tribale.

Wyglądałbym jak pajac :p

mtm
06-10-10, 20:30
To kurzego gówna juz sie nie stosuje ?

NeverLetGo
06-10-10, 22:28
zrób przeszczep z łoniaków

sie kręcić będą ( ;