Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Obciążenia + gryfy

rushi
06-10-10, 15:01
Witam,
co sądzicie o tym sprzęcie?? - http://allegro.pl/mega-zestaw-tytan-80-kg-gryf-prosty-lamany-hantle-i1244724208.html
jest wart swojej ceny??
interesuje mnie pewien fakt.. nie ma podanej inforamcji na temat średnicy otworu obciążeń.. ciekawe czy będą dobrze pasować na gryfy 26mm..bo takie są w zestawie hhmmm ale troche ludzi to kupuje kilka aukcji jest
z góry dzięki

puma007
06-10-10, 17:07
Z tego co widze to sprzet w miare,jesli chcesz kupic to bierz,opyla sie chocby z powodu obciazenia i lamanego i hantelkow...w dodatku jakas tam gwarancja jest na 24 miesiace,co i tak nie wiele daje hehe prosty na poczatek tez dobry ale do martwego sie nie nadaje jesli targasz z 180 kg i wiecej...pozdro

Mieczu93
06-10-10, 17:43
obciążenie gumowane strasznie śmierdzi więc ja nie polecam. A co do gryfów to tak jak Kolega wyżej napisał, jeśli nie bierzesz dużych ciężarów to będzie ok. Ja na takim gryfie startowałem, lecz teraz zmieniłem na 213cm Keltona 28mm średnicy - bardzo porządny gryf. A co do tego czy obciążenie będzie pasowało do gryfu to raczej jest to standardowe obciążenie o średnicy dziury 29mm, więc nie będzie problemu ;)