Zobacz pełną wersję : Dieta dla Lojtka
Witam, potrzebuje kogoś, kto ułoży mi dobrą dietę na mój dziennik.
Waga - 65/66kg - stale.
Wzrost - 180cm
Wiek - 15/16
Dodam, że rano mogę zjeść jedno śniadanie, w szkole kanapki, po szkole obiad i już normalnie. W szkole ciężko o dobry posiłek, nadający się do diety. 4 treningi tygodniowo, po 1h - 1,5h
@#$%^&, czy naprawdę nikt nie czyta podwieszonych tematów? Wszystko jest podane na tacy, a i tak trzeba założyć nowy temat i najlepiej, żeby wszystko za ciebie zrobiono. Gówno prawda, że w szkole ciężko o dobry posiłek - jak sie chce to mozna wszystko zrobić. peace.
Od slim shady:
Uważaj na słownictwo
Tak jak DTX pisze,temat wałkowany milion razy. Weż diete z tematów podwieszonych, do szkoły rób jedzenie dzien wczesniej , ładuj w pojemniki i na przerwie szamaj. DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO...
DTX,spokojnie,zgadzam sie z tb ze sa podwieszone tematy...ale ty jak miales 15 lat i staz moze z miesiac max wiedziales jak diete ulozyc???
poobliczac wszystko i wiedziales ze np jest mozliwosc zabrania zarcia w pojemniki plastikowe czy cos innego????
takze spokojnie,tym bardziej ze chlopak wspomina o dzienniku...moze jakas relacje chce zrobic dla motywacji:) i dla wiedzy hehe
a tak po zatym lojtek uloz diete sam i daj do sprawdzenia:) wtedy napewno ktos pomoze predzej ci:)
Troche przesadziłem, ale wszystko ma w podwieszonych tematach. Chłopaki się napracowali, nawet nic nie trzeba układać, bo wszystko jest już ułożone, np. tu http://www.e-gym.pl/showthread.php?29434-Dieta-na-mas%EA-dla-pocz%B1tkuj%B1cych-%28%B3atwe-obliczenia-!-!-!%29
Czy to taki trud kliknąć w ten temat. Na pewno mniej by sie napracował niż piszac ten post.
No ale to tylko na 1000kcal przykladowe masy:) i tak musi napisac pod siebie i dac do sprawdzenia ale przynajmniej ma tam jak poobliczac:)
slim shady
05-10-10, 20:58
Tak jak już wcześniej Panowie wspomnieli, wystarczy przejrzeć tematy podwieszone w tym dziale, do szkoły możesz zabierać zamykany pojemnik z jedzeniem.
Zakładasz może dziennik treningowy w nasze relacje ? Jak tak to daj znać zajrzę i spróbuje coś doradzić.
Nie wiem o co chodzi z dziennikiem, mniej więcej?
slim shady
05-10-10, 21:53
Zakładasz w dziale Nasze relacje dziennik treningowy (temat) i opisujesz w nim swoją dietę i treningi oraz efekty i inni Ci doradzają jak coś jest nie tak