Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomoc w nie typowym przypadku ...

MetMac
04-10-10, 22:16
Witam serdecznie panowie, mam 18 lat, równe 180 wzrostu, 64 kilo wagi. W skrócie mówiąc jestem chudy jak patyk. Wiele jest diet na forum ładnie rozpisanych, aczkolwiek tak jak w temacie, będe nie typowym przypadkiem. Moja nie typowość polega na tym, iż nie mam możliwości zachowania regularności w spożywaniu posiłków. Mój typowy dzień to szkoła-praca-dom, ewentualnie szkoła-praca-trening-praca-dom. Wstaje około godziny 6.45, około 7.10 wychodze z domu, no i po 23 wracam. No i właśnie problem w tym, iż nie wszystkie posiłki wymienione mógłbym spożywać, do tego we wtorki i czwartki trenuje. Narazie nie mam siłowni, aczkolwiek jest to kwestia czasu. Jeżeli chodzi o diete, to oczywiście chodzi o dietę na masę. Jeżeli ktoś podobne przypadki, lub mógłby pomóc, dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

puma007
04-10-10, 22:23
A co to za problem???? Szykujesz sobie rano wszystko i szamasz ewentualnie zamieniasz posilek jakims gainerem czy bialkiem jak naprawde nie mozesz ale to nie wszystkie posilki hehe

slim shady
05-10-10, 16:36
Jedzenie do zamykanych pojemników i w przerwach jedz.

Pioter1994
05-10-10, 18:48
Ja zabieram ryż do technikum w dni treningowe lub sałatkę z kurczakiem - jednak bardziej polecam ryż ( nie rozwali ci się w plecaku...).

slim shady
05-10-10, 20:21
jak jest dobrze zamknięty pojemnik to sałatka nie powinna się rozwalić ;)

Pioter1994
05-10-10, 20:30
jak jest dobrze zamknięty pojemnik to sałatka nie powinna się rozwalić ;)

Dokładnie :) ale mądrym jest się po szkodzie :)

slim shady
05-10-10, 21:00
dla tego polecam pojemnik z sałatką zamykać w szczelnym worku, albo chociaż w dobrze zawiązanej siatce ;)