Zobacz pełną wersję : Mały cykl dla mężczyzny :)
Chciałem powrócić do starego sprawdzonego supla, na którym robiłem cykl gdzieś ze 3 lata temu, mowa o Monohydracie kreatyny z Vitalmaxa (zielona puszka) do tego jak zwykle będę wcinać aminokwasy (od kilku miesięcy jest to stała suplementacja) i co jeszcze ? Zastanawiałem się nad jakimś boosterem azotowym, np. AAKG z Treca, myślałem też w drugą stronę może zamiast tego dodać sobie Meso z Muscletecha ponieważ nie dość ze lecą kalorie na plus to jeszcze ma to w sobie AAKG (ale nie mogę znaleźć żadnego sklepu, który by to w rozsądnej cenie sprzedawał) może macie jakieś ciekawe propozycje ? Zależy mi na czystym mięsie coś po czym będzie mi się dalej rzeźbił brzuch bo robię go przed każdym treningiem. Chce być wyjebany po prostu za pomocą jeszcze jednego środka co możecie polecić, najlepiej żeby wypowiadały się osoby kumate i nie pieprzyły mi głupot, który to już cykl, jaki staż i jaka waga bo ch.. Was to boli. Z góry dziękuję za pomoc
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 17:38 ----------
a może do kreatynki i tych aminek jakiś spalacz ? żeby tylko czysty mięsień wszedł... także proszę o porady...
fallenursus
04-10-10, 18:17
Robisz brzuch PRZED treningiem.
fail.:)
---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Czysty miesien to tez bajka.
A niby taki ogarniety kozak z Ciebie.....
tego co oczekujesz w tym dziale nie znajdziesz ; ) żądasz rzeczy prawie nie możliwych, dział doping zaprasza. za bardzo sie napalasz, czysty miesień no jesli masz idealnie zbilansowana diete, do tego moze mezomorfik kto wie no ale..
spalacz nie dawaj, wez krete, bilans nie wiele na + kcal, to moze i cos pojdzie w miare czystego.
no właśnie jakbym był ogarnięty kozak... to nie pisałbym tutaj i nie prosił o pomoc.
Co do czystego mięśnia... to jest taka przenośnia. Ale chciałbym żeby było jak najlepszej jakości mięsko i wiem, że to nie zależy tylko od supli ale od wielu innych czynników.
A Ty fucken nie kozaczyłbyś tylko napisał coś sensownego, co można do tego mono dołożyć
ATD dodaj.
możesz mi rozjaśnić co to ? albo dać jakiś link do tego i jakiej firmy to jest i czy dostępne w PL ?
Wejdz do dzialu testy supli i poczytaj
boję się tego środka xD a i tak nie widzę żeby jakiś sklep miał to w swojej ofercie... a co z Tym AAKG ? jest sens ?
ale o to chodzi ze z kreatyny chce tylko i wyłącznie mono vitalmaxa i uważam, że mnie kopnie po takiej przerwie... aminokwasy peptydowe tzn. jaki środek masz na myśli ? i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was stosował jakiś booster azotowy ? jeśli tak to jaki... i czy jest sens go dodawać do mono ?
P.S Z Aminokwasów stosuję te rozgałęzione BCAA z ActivLaba
Wzrost 176 cm
Waga 80 kg
Staż z 3-4 lata
ja bym dal dietke delikatnie na plus i do tego3x tydz aero 30min po treningu. i obserwuj co sie dzieje . co do supli masz szeroki wybor. ale podstawa powinno byc bialko. bo watpie zebys dostarczal z pozywienia 2,5g/kg wagi ciala.
no to fajnym preparatem białkowym wydaje się być meso z muscletecha (czy ktoś ma jakiś link do sklepu gdzie można zakupić ten suplement i wysłać mi na PW) i ponawiam poraz 3 moje pytanie co sądzicie o tych boosterach azotowych typu AAKG z Treca? Miał ktoś z tym do czynienia ?
chodzi ci o batoniki muscletecha?? bralem xtreme pump. fajnie dziala.
no nie o batoniki...
XXX
o saszetki które niby zastępują posiłek :) to jest chyba nowy produkt ale drogi w chuj... więc chyba sobie odpuszczę... Jakie białko polecasz w rozsądnej cenie ?
a jakiejś konkretnej firmy ?
fallenursus
04-10-10, 21:43
Jesli cie flecie stac na MT to kup sobie optimum nutrition MRP. najlepszy jaki jest zamiennik posilkow.
albo labrada nutrition.
a może coś takiego mono + Dorian Yates Ultimate Nox pump + BCAA Xtra + jakieś białko ?
P.S Twoje odżywki fucken ciężko dostać w PL.
Stać mnie na MT ale szkoda mi kasy xD
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
prosiłbym żebyście mi polecili jakiegoś ciekawego boostera przedtreningowego... i dalej jakie białko, jakiej firmy ?
MolderDist
04-10-10, 23:03
no nie o batoniki...
Xxx
o saszetki które niby zastępują posiłek :) to jest chyba nowy produkt ale drogi w chuj... Więc chyba sobie odpuszczę... Jakie białko polecasz w rozsądnej cenie ?
nie podajemy reklam do innych sklepów, niż te związane z forum!!!
fallenursus
05-10-10, 01:05
obcykaj to. dosc ciekawy skald MTC, roznego rodzaju ww i bialka.
http://********.com.pl/olimp-profi-whey-mass-28kg-p-168.html
udez do Body bo cos ostatnio diluje w dosc dobrym sprzecie, niech Ci sprowadzi
http://www.buildingbrawn.com/product_images/Optimum_Nutrition/Pics/385.jpg
zyc nie umierac:)
---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
a z przed treningowych
http://********.com.pl/controlled-labs-white-flood-277g-p-86.html
http://********.com.pl/mesomorph-550g-nowa-wersja-p-278.html
+ napewno ma jakies ciekawe bo cos szpanowal ostatnio :)
tylko to białko olimpa to ma w ch.. węgli i mnie zaleje xD
fallenursus
05-10-10, 01:55
to nie jest bialko:) to jest zamieniacz posilku.. ma ww/bilaka o roznym stopniu wchlaniania + zdrowe tluszcze. ni ewiem jak w smaku bo nie ma tej firmy tutaj,ale przewaznie MRP sa bardzo dobre.
no tak masz racje xD tylko tak się zastanawiam czy nie lepiej jakieś czyste białko bo ja lubię wpierdalać... a jak dodam tego MRP to w ciuchy się nie zmieszczę xD i boję się o bęben starej cyganki
---------- Post added at 02:05 ---------- Previous post was at 01:57 ----------
ale może się skusze na to MRP tylko w dni treningowe będę go ładować po trenie a w dni nietreningowe można na noc ? czy mnie zaleje ?
fallenursus
05-10-10, 02:08
jesli chodzi o smak, to niestety nic nie bije Syntha6 smakowo. ale moim zdaniem o duzo za drogie bialko i osobiscie nie lubie firmy:)
dymatize czesto jem.
teraz
http://strivepn.com/media/files/products/Strive_pro-isl-ultra.jpg
http://strivepn.com/media/files/products/supplement_facts/STR-ProIsl-Ultra-ch-panel.gif
jedno z lepszych na rynku.
smak jest drugoplanowy... najważniejsza cena :) (myślę, że ten MRP Olimpa jest całkiem OK) muszę kupić pierścień zaręczynowy więc każda oszczędność się przyda, tarcze nowe do samochodu itd. xD
---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:18 ----------
z Dymatize jakie jesz ?
Dymatize Elite Whey Protein ?
bo to białko jest w całkiem przystępnej cenie
fallenursus
05-10-10, 02:28
teraz 12H. jak cos kombinuje wycinac to zawsze lece wiec moj ostatni posilek to nocne bialko. jakbym nie mial tego co wyzej to pewno elite by szla rowniez.
trening:
szejk
papu
szejk
papu
szejk
papu
szejk
jak ktos mowi ze za duzo szejkow to ch mu w d:)
okej to już wiem na czym polecę mono vitala + APS Mesomorph + Dymatize Elite Whey Protein + BCAA XTRA
P.S Dzięki za pomoc, wypiłem piwko więc idę spać. Pozdro :)
fallenursus
05-10-10, 02:37
lezajsk mi stoi w lodowce od 2uch miesiecy:(
od poniedziałku czeka mnie to samo :) dobra teraz to już lecę :) Cześć
Mam jeszcze pytanie jak to wszystko brać myślałem tak jak niżej, jeśli ktoś ma jakieś wskazówki to proszę mnie poprawić.
w DT:
rano na czczo: 5 g mono, 1 porcja (30 g białka), 2 tabl. omega 3
przed treningiem 30 minut: 1 porcja mesotecha, 1 porcja (10 g BCAA Xtra)
w trakcie treningu: 1 porcja (10g BCAA Xtra)
po treningu: 5 g mono, za ok 20 minut 1 porcja białka, 1 tabl. kompleksu witaminowo-mineralnego
przed snem: 1 porcja ( 30g białka), 2 tabl. omega 3
w DN:
rano na czczo: 5 g mono, 1 porcja (30 g białka), 1 porcja (10 g BCAA Xtra), 1 tabl. omega 3
popołudniu: 5 g mono, 1 tabl. kompleksu witaminowo-mineralnego
przed snem: 1 porcja (30 g białka), 1 porcja (10 g BCAA Xtra), 1 tabl. omega 3
Czy coś takiego może być ?
Czy ma jakieś znaczenie jak mono wypiję z białkiem ? Czy muszę odczekać 20 minut między tymi suplami ?
Za porady serdecznie dziękuję. Pozdro
slim shady
06-10-10, 00:37
Omega 3 dałbym do posiłków
Po co zażywasz bcaa w dniu nie treningowym ? Wystarczy odżywka białkowa, a najlepiej porządny posiłek
Możesz walnąć mono z białkiem i możesz zaczekać (bez różnicy)
Ja bym w dni nietreningowe dawał tylko 5 g mono (ale to już tylko moje zdanie)
fallenursus
06-10-10, 01:38
jechalem do domu, czytalem twojego posta flecie, mysle ze odpowiem jak dojade.:(
slim never sleepshttp://imgcash4.imageshack.us/img64/1865/81783314.gif
coś długo jedziesz :) czekam :)
fallenursus
06-10-10, 15:59
Slim ci juz przeciez napisal:)to mialem na mysli:p
coś długo jedziesz :) czekam :)
okej :) w takim razie dziękuję Wam za pomoc !