PDA

Zobacz pełną wersję : Stała waga- A utrata tłuszczu...

Potępiony
03-10-10, 20:55
Witam Wszystkich Mam takie Pytanie : Obecnie warzę 70kg (tracę cm w pasie) ale nie chcę już tracić na wadze (po redukcji schudłem 20kg) ... Lecz chce utracić tłuszcz do 8-10% (bez straty wagi) Obecnie znowu jestem na diecie redukcyjnej na tej samej co w wakacje...

Staż-Rok Lecz od tygodnia TRENING Z DIETĄ (więc ten rok traktuje jako przygotowanie (metoda prób i błędów) do prawdziwego TRENINGU)) Teraz wiem że sam trening + normalne jedzenie to jakieś 30-40% a gdzie reszta no właśnie dieta ! teraz wiem :D

Trening-5\Tydzień
Bieganie4\Tydzień

Wiek-18 lat
Wzrost-174cm
Waga-70kg
Staż - Jak wyżej :D
Cel -Strata tłuszczu bez utraty wagi
Dieta- Obecnie redukcyjna...

Dodam że podczas wakacyjnej redukcji (mało trenowałem (Może 1 miesiąc reszta to efekt diety) i spadło dużo masy mięśniowej ukrytej pod tłuszczem dużo tłuszczu zostało..

Trening Wytrzymałościowy + aeroby do każdego treningu (30 min)
Bieganie (Nowa pasja) :D

Mam nadzieje że znacie jakieś rozwiązanie Może inna dieta ! ? aha jeszcze Jedno Trenuje na siłowni od tygodnia (po 2 miesięcznej przerwie) Biegam od 2 tygodni i jestem bardzo wykończony... Przejdzie to czy za dużo treningów?

Dieta-
Białko-210g
Węgle-190gr
Tłuszcz-30-40gr

ht
04-10-10, 20:17
bialka i wegli daj na poziomie 50:50. tluszcze sa ok. do tego nie przeginaj z aerobami. 3x tydz wystarczy. trenujejsz dopiero tydz tak ze na efekty potrzeba jeszcze troche czasu.

Potępiony
04-10-10, 20:42
O.k ale znasz może odpowieć na pytanie co robić by tracić tłuszcz, bez znacznej utraty wagi ?

ht
04-10-10, 21:10
hmmm szczerze to ratuje cie tylko testosteron:)

Potępiony
05-10-10, 18:17
Testosteron !? zaciekawiłeś mnie, Mów dalej !? :)