PDA

Zobacz pełną wersję : Dymatize Xpand - co i jak??

ziomal
26-02-07, 22:59
Mam 20 lat, 15 miesiecy stazu. Bralem na razie 4 cykle monohydratu kreatyny. od 2 miesiecy cwicze na sucho. Robie trening na rzezbe (3-dniowy). Czy Dymatize Xpand jest dobrym wyborem dla mnie?? Czy to prawda ze na jeden cykl potrzeba 2 puszki DYMATIZE XPAND 925g?? Jesli tak to czy jest wogole sens robic cykl na jednej puszce?? jaka dieta bylaby najlepsza dla mnie podczas takiego cyklu?? Moje foty sa tutaj (grudzien 2006):
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=2105

Od tego czasu urosly mi troche barki i schudlem na brzuchu

Cielu7
27-02-07, 16:22
powiem tyle skonczylem wczoraj cykl xpandem 1 pucha i nic lipa moze troszeczke ale to nie to samo co uzyskalem po tak niby badziewnym gainerze megabola nie wiem moze na ciebie podziala mysle ez ze jest on przereklamowany i dobry by byl jak by kosztowal yle co np cell pump a nie 130 zl

[ Dodano: 27-02-2007, 16:43 ]
tez myśle ze nie powinienes ciagle leciec na cyklach kreatynowych niektorzy robia 1 cykl kreatynowy w roku bo robienie go non stop jest bezsensu jak patrzylem na fotki to bym polecial przez 3 miechy na hmb i na czyms bialkowym

Prezydent_1c
27-02-07, 17:47
Tak 2 puszki xp potrzeba do PEŁNEGO cyklu. Na rzeżbe polecam ci HMB przez 3 miechy białko i diete którą znajdziesz w dziale DIETA.