Zobacz pełną wersję : Jaki cykl ?
Witam. Mam niecałe 18 lat jestem właśnie po cyklu na ruskiej mecie, wszamałem 100 tabletek. Biorę mono na podtrzymanie, dodam że jestem tydzień po lekkim odbloku jaki mi zalecano. Z efektów jestem zadowolony. Myślę nad drugim cyklem i nie bardzo wiem co walić... Znów mete solo czy np 100 mety ( zastanawiam się nad Methanexem lub znów ruska ) i do tego 10 strzałów omy. Tak więc co brać na drugi cykl i kiedy mogę go zacząć ? Proszę nie pisać że za młody, do michy itp. Dieta jest, trening jest a to że zabrałem się za doping to moja sprawa, moje zdrowie.
Pozdrawiam i liczę na konkretne odpowiedzi.
w sumie mało ważnbe jest to co powiedza inni zrobisz jak będziesz chciał ...........
ja bym ci polecił propa solo
6 tyg-8 tyg ...... 100mg eo2d i wszystko na ten temat :)
na ome i inne wynalazki przyjdzie czas ale na pewno nie teraz .......
grzesiek k
01-10-10, 18:01
zasada przerwy,tyle ile wynosił ostatni cykl+odblok no ale to teoria,
co do cyklu moze byc wiele opcji:
-1 - 5 tyg metanabol
1 - 6 tyg testosteron propionicum
-1 - 5 tyg matanabol
1 - 8 tyg testosteron enanta ale do tego też mozna dodać winko od 6tyg do 10tyg.
grzesiek k
01-10-10, 19:30
jesli pyta czy moze ładować ome to raczej cel ten sam co zawsze... przyrosty i masa
Ja Polecam propa ewentualnie do tego winko zalezy jaki jest cel! Chcesz wiedzieć więcej pisz na priv napewno pomoge
daj propa ewentualnie z metką.
Interesuje mnie przede wszystkim masa. Panowie wielkie dzięki za dotychczasowe porady ;) Pozdro
u mnie koleś testuje cykl oma+prolongatum+meta
nie wiem co z tego wyjdzie ........
wygląda to tak
p-n 250mg omo 100mg prolo
cz-w 250mg omo 100mg prolo
30mg mety eod
przez 10 tyg tak chce jechac na razie jest na 3 tyg ........ ciekaw jestem co z tego sie urodzi ......
no ale gdy by nie takie króliki doświadczalne to byśmy nie wiedzieli ..... jak coś będe zdawał relacje heheheh
Ok czyli musiałbym zakupić minimum 2 flakony tescia + 100 tablet mety choć jeszcze nie wiem jakiej.... Teścia walić co 2 dni po 100mg czy można 50-75mg co 2 dni lub czy np mogę co 3 dni po 100mg? Dowiedziałem się od znajomego koksiarza że jeśli to pierwszy cykl z teściem to lepiej walić co 3 dni. ...... za flakon 1000mg to w miarę przystępna cena? .....
grzesiek k
06-10-10, 21:42
cen na forum sie nie podaje,
co do mety to bierz Polska Jelfe jesli masz dojscie,
skoro ci powiedział że co 3 dni to mógł wyjaśnić czemu sie tak powinno brać...
policz sobie ile tyg.bedzie trwał cykl i dawki albo 50mg albo 100mg(nie wiem ile bedziesz ładował)i Ci wyjdzie czy 2 czy 3 flakony
fallenursus
06-10-10, 21:42
nie podajemy cen na forum!
Waszym zdaniem lepiej walić 50mg co 2 dni czy 100mg co 3 dni ?
100mg eo2d ....... najlepiej .....
fallenursus
09-10-10, 00:24
mlody nadal nigdzie nie pisze ile wazysz wiec dawki w sumie ch wie jakie...
Bez różnicy jakie dawki, propa bijesz max co 2 dni a możesz codziennie.